Barcelona – Alavés 3:1 (kon.)
konec
FC Barcelona
3:1 (3:1)
Deportivo Alavés
Sobota 27.05.2017, 21:30 • Estadio Vicente Calderón (Madrid) • Španělský pohár • Finále
Předzápasové kurzy
    45+3. Paco ALCÁCER - 3:1
     
    45+3
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak to bylo neskutečné, co tam Messi udělal na pravé straně s obranou soupeře. Defenziva Deportiva byla úplně vyřazena ze hry. Argentinec obešel snad tři, nebo čtyři hráče, na bližší tyč si seběhl PACO ALCÁCER a poslal míč s klidem k levé tyči!
    45. NEYMAR - 2:1
     
    45
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona krásně rozebrala obranu Deportiva a dává gól, který jí může uklidnit. Messi si ve středu přehodil míč z levé nohy na pravou stranu, dostal míč na pravou stranu na Gomese, jenž z pozice beka naservíroval NEYMAROVI na zadní tyči balon před prázdnou branku. Je vidět, že to byl možná těsný ofsajd. Ale tohle nemůže pomezní sudí ve vteřině postřehnout.
    33. Theo HERNÁNDEZ - 1:1
     
    33
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Nádhera! Lépe tohle trefit nešlo. První střela Deportiva v zápase znamená srovnání a začínáme od nuly. Outsider duelu měl k dispozici volný přímý kop z dvaceti metrů z pravé strany. THEO HERNÁNDEZ poslal míč levou nohou do levého horního rohu. Tohle měl Cillessen hodně složité!
    30. Lionel MESSI - 1:0
     
    30
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tohle je asi přesně věc, která Barceloně zatím chyběla. Jednoduché, odvážné řešení finální fáze. Zhruba na dvaceti metrech ve středu prostě LIONEL MESSI nic nevymýšlel. Nahrál na levou stranu Neymarovi, ten mu míč mezi dvěma hráči Deportiva vrátil a Argentinec krásně levou nohou technickou střelou k levé tyči poslal katalánský velkoklub do vedení!

    Vít Muzikář

    Branky: 30. Messi, 45. Neymar, 45+3. Alcácer – 33. Hernández

    Karty:   42. Umtiti (BAR), 77. Messi (BAR), 77. Iniesta (BAR) – 16. Méndez (DAL), 39. García (DAL), 50. Ely (DAL), 77. Sobrino (DAL), 89. Devyerson (DAL)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 6:9. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:15.
    FC Barcelona: Cillessen – Mascherano (10. Gomes), Piqué, Umtiti, Alba – Rakitič (83. Vidal), Busquets, Iniesta – Messi, Alcácer, Neymar
    Náhradníci: Ter Stegen – Denis Suárez, Turan, Digne, Gomes, Vidal, Marlon

    Deportivo Alavés: Pacheco – Kiko Femenía, Carlos Vigaray, Ely, Feddal, Hernández (79. Romero) – Edgar Méndez (59. Camarasa), Marcos Llorente, Manu García, Ibai Gómez (60. Sobrino)– Deyverson
    Náhradníci: Ortolá – Alexis, Rubén Sobrino, Víctor Camarasa, Óscar Romero, Torres, Toquero

    Rozhodčí: Clos Gómez – Raúl Cabanero, Diego Barbero
    bahis siteleri