Cagliari – AC Milán 2:1 (kon.) | AS Řím – Janov 3:2 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:4 (kon.)
Palermo – Empoli 2:1 (kon.) | Crotone – Lazio 3:1 (kon.) | Fiorentina – Pescara 2:2 (kon.)
Turín – Sassuolo 5:3 (kon.) | Inter – Udinese 5:2 (kon.)
konec
Turín FC
5:3 (3:2)
US Sassuolo Calcio
Neděle 28.05.2017, 20:45 • Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 38. kolo
Předzápasové kurzy
    81. Grégoire DEFREL - 5:3
     
    81
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    GREGOIRE DEFREL dokázal z penalty okamžitě snížit a připisuje si hattrick! Svoji střelu poslal do pravého dolního rohu a vůbec nespekuloval, kam půjde Joe Hart. Takhle se střílejí desítky!
    79. Andrea BELOTTI - 5:2
     
    79
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Konečně došlo i na nejlepšího střelce! Do protiútoku poslal přihrávku Antonio Barreca, míč stihl ANDREA BELOTTI, který ještě stačil vyškolit zkušeného Paola Cannavara a podstřelit z otočky Gianlucu Pegola. Skvělá akce!
    57. Iago FALQUÉ - 4:2
     
    57
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Útočná show pokračuje! Byl to Iago Falqué, který potáhl míč středem pole, aby z hranice šestnáctky vystřelil. Jeho ránu vyrazil Giovani Pegolo na tyč, od které se dostal na kopačky Andrey Belottiho. Ten si však míč zpracoval tak špatně, že sám zakopl a nechtěně přihrál na dorážku IAGU FALQUÉMU, který se konečně dočkal!
    45+1. Lorenzo De Silvestri - 3:2
     
    45+1
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Fantastickou akci předvedli domácí! Akci založil Lorenzo de Silvestri, který nabídl míč na střed pole Daniele Basellimu. Už to vypadalo, že Baselli bude z dálky střílet, ale na poslední chvíli si to rozmyslel a přihrál nabíhajícímu LORENZU DE SILVESTRIMU, který opět překlopil misky vah na stanu domácích.
    40. Grégoire DEFREL - 2:2
     
    40
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje! Tentokrát si míč vzal asi 25 metrů od brány Matteo Politano, jeho střela byla nešťastně zblokovaná Daniele Basellim přímo k nohám GREGOIRE DEFRELA, který se ocitl náhle sám před Joe Hartem. Tvrdou přízemní střelou na zadní tyč nedal anglickému brankáři šanci! Začínáme znovu!
    22. Daniele BASELLI - 2:1
     
    22
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Dnes se catenaccio konat nebude! Akci založil ve středu pole Afriye Acquah, který přihrál po zemi do pokutového území. Tam chytře přepustil míč Andrea Belotti na DANIELE BASELLIHO, a ten se tak mohl zeptat Gianlucy Pegola, kam chce míč poslat. Nakonec si vybral ze svého pohledu pravou stranu a udělal dobře!
    14. Grégoire DEFREL - 1:1
     
    14
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Máme tu střeleckou hůrku! Domenico Berardi založil ve středu pole akci na jeden dotek, kterou zakončoval Matteo Politano. Ten z hranice penalty umisťoval míč skvěle, Joe Hart předvedl fantastický zákrok skokem k tyči! K odraženému míči se však dostal nepokrytý Gregoire Defrel a ten už neměl problém do poloodkryté branky vsítit vyrovnávací gól!
    6. Lucas BOYÉ - 1:0
     
    6
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec na ledabylé rozehrání rohového kopu doplatili. Paolo Cannavaro ztratil ve středu pole míč, když mu jej vypíchl Lorenzo de Silvestri. Následně se míč dostal na levou stranu na LUCASE BOYÉHO, který se zbavil kličkou svého obránce a krásnou střelou na zadní tyč překonal bezmocného Gianlucu Pegola.

    Stanislav Mohorita

    Branky: 6. Boyé, 22. Baselli (Acquah), 45+1. De Silvestri (Baselli), 57. Falqué (Belotti), 79. Belotti (A. Barreca) – 14. Defrel, 40. Defrel, 81. Defrel (pen.)

    Karty:   18. Boyé (TUI), 90+3. Rossettini (TUI)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 13:11. Střely mimo: 4:9. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 6:15.
    Turín FC: Hart – De Silvestri, Rossettini, Moretti, A. Barreca – Acquah (46. Samuel Gustafsson), Valdifiori, Baselli (66. Obi) – Falqué, Belotti (C), Boyé (74. Iturbe).
    Náhradníci: D. Padelli – Molinaro, Castán, Carlão, Benassi, Samuel Gustafsson, Iturbe, Obi, Lukić, Avelar, Ar. Ajeti.

    US Sassuolo Calcio: Pegolo – Gazzola (71. Lirola), Cannavaro, Acerbi, Peluso – Biondini (66. Pellegrini), Magnanelli (C), Sensi – D. Berardi, Defrel, Politano (77. Iemmello).
    Náhradníci: Pomini – Antei, Pellegrini, Missiroli, Iemmello, Matri, Lirola, Aquilani, L. Mazzitelli, Letschert, Ragusa.

    Rozhodčí: Rapuano – Tolfo, Grossi
    thejrc.org