Cagliari – AC Milán 2:1 (kon.) | AS Řím – Janov 3:2 (kon.) | Sampdoria – Neapol 2:4 (kon.)
Palermo – Empoli 2:1 (kon.) | Crotone – Lazio 3:1 (kon.) | Fiorentina – Pescara 2:2 (kon.)
Turín – Sassuolo 5:3 (kon.) | Inter – Udinese 5:2 (kon.)
konec
Turín FC
5:3 (3:2)
US Sassuolo Calcio
Neděle 28.05.2017, 20:45 • Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 38. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Luca Rossettini (Turín FC) dostává žlutou kartu.
    Domácí stoper přidržel v protiútoku Stefana Sensiho.
     
    90
    Pietro Iemmello se dostal do velké příležitosti. Útočníka hostů vyslal Stefano Sensi nezištnou přihrávkou. Iemmello tváří v tvář Joea Harta sice překonal, ale míč si vybral cestu o deset centimetrů jinou, než by italský šutér chtěl.
    81. Grégoire DEFREL - 5:3
     
    81
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    GREGOIRE DEFREL dokázal z penalty okamžitě snížit a připisuje si hattrick! Svoji střelu poslal do pravého dolního rohu a vůbec nespekuloval, kam půjde Joe Hart. Takhle se střílejí desítky!
     
    81
    Bude tu penalta! Juan Iturbe srazil v pokutovém území Domenica Berardiho a rozhodčí zapískal. Míč si staví Gregoire Defrel.
    79. Andrea BELOTTI - 5:2
     
    79
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Konečně došlo i na nejlepšího střelce! Do protiútoku poslal přihrávku Antonio Barreca, míč stihl ANDREA BELOTTI, který ještě stačil vyškolit zkušeného Paola Cannavara a podstřelit z otočky Gianlucu Pegola. Skvělá akce!
     
    77
    Tým US Sassuolo Calcio bude střídat.
    Ze hřiště odejde Matteo Politano. Na jeho místo přijde Pietro Iemmello..
     
    74
    Tým Turín FC bude střídat.
    Ze hřiště odejde Lucas Boyé. Na jeho místo přijde Juan Iturbe.
     
    71
    Tým US Sassuolo Calcio bude střídat.
    Ze hřiště odejde Marcello Gazzola. Na jeho místo přijde Pol Lirola.
     
    68
    Joel Obi spálil stoprocentní tutovku! Andrea Belotti dostal míč na pravé straně, přesprintoval všechny soupeře a nabídl lahůdkovou přihrávku velkou příležitost Joelu Obimu. Ten se ocitl sám před brankářem Gianlucou Pegolem, ale svojí střelou po zemi ho nedokázal překonat. Pegolo předvedl fantastický zákrok!
     
    66
    Tým US Sassuolo Calcio bude střídat.
    Ze hřiště odejde Davide Biondini. Na jeho místo přijde Lorenzo Pellegrini.
     
    66
    Tým Turín FC bude střídat.
    Ze hřiště odejde Daniele Baselli. Na jeho místo přijde Joel Obi.
    57. Iago FALQUÉ - 4:2
     
    57
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Útočná show pokračuje! Byl to Iago Falqué, který potáhl míč středem pole, aby z hranice šestnáctky vystřelil. Jeho ránu vyrazil Giovani Pegolo na tyč, od které se dostal na kopačky Andrey Belottiho. Ten si však míč zpracoval tak špatně, že sám zakopl a nechtěně přihrál na dorážku IAGU FALQUÉMU, který se konečně dočkal!
     
    54
    Další stoprocentní šance, tentokrát na druhé straně! Centr z levé strany poslal Federico Peluso, který našel na zadní tyči úplně volného Stefana Sensiho. První střelu anglický reprezentant Joe Hart reflexivně vyrazil, s druhou mu pomohla tyč!
     
    53
    Daniele Baselli dostal na hranici pokutového území míč na volej a přídně svojí střelou protáhl Gianlucu Pegola.
     
    52
    Velká šance na srovnání! Domácím se nepovedl ofsajd-systém a díky tomu našel Domenico Berardi v pokutovém území úplně volného Gregoire Defrela. Ten však hattrick s díky odmítl.
     
    46
    Tým Turín FC bude střídat.
    Ze hřiště odejde Afriye Acquah. Na jeho místo přijde Samuel Gustafsson.
    45+1. Lorenzo De Silvestri - 3:2
     
    45+1
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Fantastickou akci předvedli domácí! Akci založil Lorenzo de Silvestri, který nabídl míč na střed pole Daniele Basellimu. Už to vypadalo, že Baselli bude z dálky střílet, ale na poslední chvíli si to rozmyslel a přihrál nabíhajícímu LORENZU DE SILVESTRIMU, který opět překlopil misky vah na stanu domácích.
    40. Grégoire DEFREL - 2:2
     
    40
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Přestřelka pokračuje! Tentokrát si míč vzal asi 25 metrů od brány Matteo Politano, jeho střela byla nešťastně zblokovaná Daniele Basellim přímo k nohám GREGOIRE DEFRELA, který se ocitl náhle sám před Joe Hartem. Tvrdou přízemní střelou na zadní tyč nedal anglickému brankáři šanci! Začínáme znovu!
     
    38
    A další tutovka! Tentokrát rohový kop Stefana Sensiho přistál na hlavě zcela neobsazeného Francesca Magnanelliho, jenž se hlavičkou mýlil jen o milimetry!
     
    37
    Rohový kop chytře nakrátko rozehrál se Stefanem Sensim Domenico Berardi. Ten vypálil následně velmi překvapivou střelu, s níž si skvěle poradil Joe Hart! Bude tu další roh.
     
    34
    Do velké příležitosti se dostal Andrea Belotti! Tomu poslal přihrávku do pokutového území Mirko Valdifiori. Belotti, ač byl trochu z úhlu, prověřil na přední tyči připraveného Gianlucu Pegola. Následná akce domácích skončila ofsajdem.
    22. Daniele BASELLI - 2:1
     
    22
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Dnes se catenaccio konat nebude! Akci založil ve středu pole Afriye Acquah, který přihrál po zemi do pokutového území. Tam chytře přepustil míč Andrea Belotti na DANIELE BASELLIHO, a ten se tak mohl zeptat Gianlucy Pegola, kam chce míč poslat. Nakonec si vybral ze svého pohledu pravou stranu a udělal dobře!
     
    18
    Lucas Boyé (Turín FC) dostává žlutou kartu.
    Argentinský střelec prohrál souboj o míč s Francescem Acerbim a následně ho skluzem poslal na trávník.
    14. Grégoire DEFREL - 1:1
     
    14
    Sassuolo právě vstřelilo branku!
    Máme tu střeleckou hůrku! Domenico Berardi založil ve středu pole akci na jeden dotek, kterou zakončoval Matteo Politano. Ten z hranice penalty umisťoval míč skvěle, Joe Hart předvedl fantastický zákrok skokem k tyči! K odraženému míči se však dostal nepokrytý Gregoire Defrel a ten už neměl problém do poloodkryté branky vsítit vyrovnávací gól!
    6. Lucas BOYÉ - 1:0
     
    6
    FC Turín právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec na ledabylé rozehrání rohového kopu doplatili. Paolo Cannavaro ztratil ve středu pole míč, když mu jej vypíchl Lorenzo de Silvestri. Následně se míč dostal na levou stranu na LUCASE BOYÉHO, který se zbavil kličkou svého obránce a krásnou střelou na zadní tyč překonal bezmocného Gianlucu Pegola.

    Stanislav Mohorita

    Branky: 6. Boyé, 22. Baselli (Acquah), 45+1. De Silvestri (Baselli), 57. Falqué (Belotti), 79. Belotti (A. Barreca) – 14. Defrel, 40. Defrel, 81. Defrel (pen.)

    Karty:   18. Boyé (TUI), 90+3. Rossettini (TUI)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 13:11. Střely mimo: 4:9. Rohy: 6:10. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 6:15.
    Turín FC: Hart – De Silvestri, Rossettini, Moretti, A. Barreca – Acquah (46. Samuel Gustafsson), Valdifiori, Baselli (66. Obi) – Falqué, Belotti (C), Boyé (74. Iturbe).
    Náhradníci: D. Padelli – Molinaro, Castán, Carlão, Benassi, Samuel Gustafsson, Iturbe, Obi, Lukić, Avelar, Ar. Ajeti.

    US Sassuolo Calcio: Pegolo – Gazzola (71. Lirola), Cannavaro, Acerbi, Peluso – Biondini (66. Pellegrini), Magnanelli (C), Sensi – D. Berardi, Defrel, Politano (77. Iemmello).
    Náhradníci: Pomini – Antei, Pellegrini, Missiroli, Iemmello, Matri, Lirola, Aquilani, L. Mazzitelli, Letschert, Ragusa.

    Rozhodčí: Rapuano – Tolfo, Grossi
    thejrc.org