R. Sobota – Poprad 3:2 (kon.) | Nové Mesto n/V – Slovan Bratislava U21 4:1 (kon.) | Svätý Jur – Trnava B 0:4 (kon.)
Spiš. N. Ves – Žilina B 0:3 (kon.) | Nitra – L. Mikuláš 2:1 (kon.) | MFK Zvolen – Šamorín 0:1 (kon.)
Pohronie – Bardejov 5:3 (kon.) | FC Košice – Sereď 2:1 (kon.) | Skalica – Lok. Košice 2:0 (kon.)
konec
FC Košice
2:1 (1:0)
ŠKF Sereď
sk Neděle 28.05.2017, 17:00 • Štadión Lokomotívy • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo dnešné stretnutie medzi FC VSS Košice a ŠKF Sereď. Po výsledku 2:1 sa tešia domáce Košice, ktoré si vybojovali postup medzi slovenskú futbalovú elitu – postup do Fortuna ligy.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok víkendu. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:50:02)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Posledné sekundy delia Košice od postupu do Fortuna ligy, prebieha jediná nadstavená minúta.
     
    90
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Kubík, prichádza Čikić.
     
    90
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Jackuliak, prichádza Dubeň.
     
    89
    Košičania sa zo zahraním štandardnej situácie neponáhľali, čakajú už len na zábverečných 60 sekúnd stretnutia a prípadný nadstavený čas.
     
    89
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Ivanov, prichádza Žebík.
     
    88
    Sereď zahrávala rohový kop, vážnejšia situácia z toho ale vo vápne nevznikla.
     
    87
    Zabúdať nemôžeme ani na fakt, že Košice majú k dispozícii ešte dve striedania. Tie si zrejme nechajú takticky na absolútny záver stretnutia.
     
    87
    Ďaleký odkop lopty, zdá sa, že Košice sa už budú v závere stretnutia spoliehať len na takéto momenty.
     
    86
    Riskantný obranný zákrok sa napokon domácemu futbalistovi oplatil, ani v prípade faulu by sa však nepískalo – hostia totiž stáli v ofsajdovej pozícii.
     
    85
    Posledných päť minút delí Košice od Fortuna ligy, domáci sú plne sústredení na obrannú zložku.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Kolbas (FC VSS Košice).
     
    83
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Baša, prichádza Krč.
     
    82
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    V Košiciach vytriskol gejzír radosti po druhýkrát, domáci futbalisti sa dostali opäť do vedenia a postup majú vo vlastných rukách! Stačí im, ak už Sereď neskóruje. Presadil sa KARLO BILIĆ.
     
    81
    Dnešné stretnutie sleduje 755 divákov.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Mikinič (ŠKF Sereď).
     
    80
    Čaká nás záverečných 10 minút stretntutia. Domáci sa trápia a sami sa častokrát pripravujú o možnosť presnejšie zakončiť.
     
    79
    Prízemná prihrávka Košíc adresáta nenašla, žlto-modrí stratili zo svojich kopačiek pohodu, čo je evidentné.
     
    78
    Sergei Ivanov teraz v strede poľa bojoval o loptu, proti trojici hráčov ŠKF ale neuspel. Tešiť ho môže azda len fakt, že ani hostia si medzi sebou nerozumeli.
     
    77
    Defenzíva Serede sa ale pred vlastným vápnom sformovala výborne a súpera do pokutového územia nepúšťa. Už to budú mať domáci len veľmi ťažké.
     
    76
    Minúty teraz plynú pomerne rýchlo, čo Košiciam absolútne nevyhovuje. Domáci by ešte potrebovali skórovať, čím by si zaistili postup do Fortuna ligy.
     
    75
    Do konca zápasu ostáva 15 minút.
     
    74
    Obrovská šanca Košíc! Kubík našiel Kolbasa, ktorý už síce stál v uhle, napriek tomu ale vyslal skvelú strelu a Koníček mal čo robiť, aby loptu udržal pred čiarou.
     
    73
    Pískal sa útočný faul domácich Košíc, Sereď sa teraz s rozohrávkou absolútne neponáhľa.
    Aktuálny pohľad na trávnik
     
    Nitre sa podarilo pridať druhý gól do siete Liptovského Mikuláša! Ak neskórujú aj Košice, o postupujúcom rozhodne posledný možný zápas!
     
    72
    Veľká šanca Košíc, na jej konci sme ale sledovali len nepochopiteľné zakončenie do stredu bránky.
     
    71
    Ďalší center padol do rukavíc Koníčka. Ten bol v ostatných minútach azda najaktívnejším mužom na trávniku, dokázal si totiž postrážiť celú plochu svojej brány.
     
    70
    Dvadsať minút pred koncom zápasu nás čaká odkop od Kotěrovej svätyne. Český gólman teraz svojim spoluhráčom naznačil, že by sa mali na trávniku upokojiť.
     
    69
    Vráťme sa ale k dianiu v Košiciach, kde sa ešte domáci pokúšali skórovať, avšak loptu poslali len priamo do rukavíc Koníčka.
     
    Aká je postupová matematika?

    Pred dnešným, a teda predposledným zápasom sezóny, si Košice držali pred druhou Nitrou 5-bodový náskok. Ten sa za súčasných výsledkov nemení, Košice aj Nitra totiž držia remízový stav. Ak sa už stav nebude meniť ani na jednom štadióne, Košice postúpia do Fortuna ligy.
     
    67
    Videli sme viacero mikrosúbojov v strede poľa, z drvivej väčšiny vyšli víťazne Košice.
     
    66
    Smerom dopredu sa rozbiehal Dramé, ktorý ale nemal komu prihrávať. Trochu kuriózna situácia, predovšetkým preto, že sa hralo na polovici Košíc.
     
    65
    Žltú kartu dostáva Baša (ŠKF Sereď).
     
    65
    Sereď napáda rozohrávku svojho súpera, ten si ale po inkasovanom góle dáva v obranných radoch pomerne veľký pozor.
     
    64
    Zakončenie Mečiara bolo mimoriadne nepresné, čo môže domácich futbalistov len tešiť. Košičania totiž budú môcť hru upokojiť odkopom od vlastnej brány.
     
    62
    Striedanie v tíme ŠKF Sereď: z ihriska odchádza Jankto, prichádza Richnák.
     
    61
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Enoga, prichádza Bavoľár.
     
    61
    Zo zápasu uplynula presná hodina hry. Čaká nás jeho záverečná tretina a my budeme zvedavý, či sa počas nej bude stav zápasu výraznejšie meniť.
     
    60
    Sereď dala gól!
    Košičania si mysleli, že už majú zápas plne pod kontrolou, avšak poriadne sa mýlili. Presvedčil nás o tom TOMÁŠ MIKINIČ, ktorý sa postaral o to, že na tvárach domácich poriadne zamrzli ich úsmevy.
     
    59
    Kapitán hostí Mečiar čakal na prihrávku „utopený“ v hĺbke defenzívy ŠKF, kde chcel hru upokojiť. Lopta ale na jeho nohu napokon nesmerovala.
     
    58
    Hra v tejto chvíli mierne stratila na svojom tempe, čo môže vyhovovať viac Seredi. Tá sa bude chcieť čo najčastejšie dostávať do brejkových situácií.
     
    57
    Morgan sa na malom priestore nezorientoval celkom ideálne a loptu poslal len do priestoru, kde bola Sereď s vyšším počtom futbalistov. Domáci sa tak do šance nedostanú.
     
    56
    A mohlo byť vyrovnané! K zrazenému centru sa dostal Baša, ktorý to skúšal z voleja a jeho veľmi dobrá strela preletela len tesne ponad hornú žrd košickej svätyne!
     
    55
    Košičania si počíňali v pokutovom území svojho súpera nedovoleným spôsobom a lopty sa museli vzdať. Na podobné situácie si dnes dáva hlavný arbiter veľký pozor.
     
    54
    Nepresné zakončenie ale dalo Kotěrovi šancu hru upokojiť odkopom od vlastnej brány. Tento moment FC VSS potreboval ako soľ.
     
    53
    Sereď zacítila šancu a čoraz častejšie sa tlačí do vápna svojho súpera, ten môže svoj chvíľkový laxný prístup v defenzíve ešte poriadne oľutovať.
     
    52
    Domáci ale poriadne pokúšajú šťastie, do vápna totiž v tejto chvíli nechali preniknúť hneď dvojicu futbalistov súpera. Košice mali šťastie, že prízemný center český gólman zachytil.
     
    51
    Napokon z toho bola len nízka strela k žrdi, ktorú mal Kotěra výborne pokrytú. Košičania tak celú situáciu poľahky zvládli.
     
    50
    Máme za sebou úvodných päť minút druhého polčasu, Sereď bude mať k dispozícii veľmi zaujímavú šandardnú situáciu vo vzdialenosti asi 25 metrov od brány!
    Hráči pred začiatkom druhého polčasu
     
    49
    Košice sa navyše dostali do ďalšej veľkej šance. Strieľať sa rozhodol Kubík, ktorého dobrú prízemnú ranu k vzdialenejšej žrdi gólman vytesnil na rohový kop.
     
    48
    Hostia našli pred pokutovým územím len Morgana, ktorý už vedel čo s loptou a hru presunul veľmi rýchlo do stredu ihriska.
     
    47
    Kolbas vhadzoval loptu spoza postrannej čiary, jeho spoluhráči však tento fakt vo svoj prospech nezúžitkovali. Priestor na kombináciu tak dostanú futbalisti Serede.
     
    46
    Havný arbiter fúkol do svojej píšťalky a odštartoval tak druhý polčas zápasu medzi Košicami a Sereďou. Lopta sa tak mohla po prvýkrát pohnúť zo stredového kruhu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
    Na zápas sa prišiel pozrieť aj košický odchovanec Ondrej Duda


    Ondrej Duda: „Som trochu nervózny, že nemôžem do zápasu zasiahnuť, ale verím, že chlapci to ubojujú. Mesto Košice si najvyššiu súťaž rozhodne zaslúži a ja verím, že tu od budúcej sezóny bude.”
     
    Prvý polčas je už minulosťou, máme za sebou úvodných 45 minút hry. Do šatní sa pritom pôjde za priebežného stavu 1:0.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:06.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Košice sú veľmi blízko Fortuna ligy, v nadstavenom čase totiž Sereď v pokutovom území úplne zabudla na Kolbasa a JAROSLAV KOLBAS to dokázal využiť.
     
    45+1
    Tá prvá je už prakticky na konci, lopta sa pohybovala zväčša v okolí stredového kruhu. Čaká nás približne ešte 60 sekúnd hry.
     
    45
    Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    45
    Čaká sa už len na informáciu o prípadnom nadstavenom čase.
     
    45
    Obrovská šanca Košíc! Bertrand Bebey Enoga teraz využil fakt, že Tidiane Djiby Ba o ňom absolútne nevedel a spoza jeho chrbta si nabehol do skvelej šance, zoči-voči Koníčkovi ale neuspel.
     
    44
    Do konca prvého polčasu už neostáva veľa času, nebezpečne vyzerajúci center teraz chytil do svojich rúk Koníček.
     
    43
    Zrazená strela Košíc, lopta v tejto chvíli zaplávala vzduchom len do strany.
     
    42
    Mikinič fualoval v strede poľa, následne sa tam spustila menšia potýčka. Do celej situácie sa ešte trochu zbytočne priplietol Morgan, ktorý mal problém krotiť svoje emócie.
     
    41
    Tá sa dnes spolieha na protiútoky, aj z tých ale dokáže poriane pohroziť. Vie to aj Kotěra, ktorý v tejto chvíli musel loptu zo vzduchu stiahnuť do svojich rukavíc.
     
    40
    Morgan na dvakrát s krátkou prihrávkou v strede poľa, ani jednej lopty sa ale jeho spoluhráči nezmocnili. Smerom dopredu tak bude pokračovať Sereď.
     
    40
    Máme pred sebou záverečných päť minút prvého polčasu.
     
    39
    Kolbas teraz napádal rozohrávku Koníčka, ktorý na hranici vápna chyboval, našťastie pre Sereď ale loptu poslal do takého priestoru, kam už vysunutý košický futbalista nestihol dobehnúť.
     
    38
    Faulom si pomohla aj Sereď, tá tak zastavila zaujímavo sa rozvíjajúci protiútok FC VSS Košice. Prvý polčas sa pomaly blíži ku svojmu koncu.
     
    37
    Nezmení sa to ani po tomto rohovom kope, domáci totiž v snahe zakončiť faulovali gólmana Koníčka.
     
    36
    Košičania sa usadili na polovici svojho súpera, tam ale nepredviedli nič prevratné a k streleckému zakončeniu sa nedostali. Naďalej tak pokračujeme za stavu 0:0.
     
    35
    Kotěra hľadal dlhým centrom jedného zo svojich spoluhráčov, Košičania si následne vybojovali výhodu štandardnej situácie.
     
    34
    Dávid Baša predviedol niekoľko rýchlych bohybov v smere od postrannej čiary, napokon bol ale na Košičanov prikrátky. Lopta predsa len skončila v aute.
     
    33
    Defenzíva Serede ale včas zapracovala a do vzduchu vyskočili hneď niekoľkí futbalisti, ktorým sa podarilo loptu poslať ďaleko od nebezpečnej zóny.
     
    32
    Štandardka pre Košice, pôjde o akýsi skrátený rohový kop z pravej strany.
     
    31
    Zápas ale konečne nabral na tempe a oba celky sa starajú o pekné futbalové divadlo. Stále tomu ale chýba potrebný impulz vo forme otváracieho presného zásahu.
    Aktuálny pohľad na trávnik
     
    30
    Máme za sebou úvodných 30 minút hry, čo znamená, že zo zápasu ubehla jej presná polovica. Do konca zaujímavého prvého polčasu tak ostáva ešte 15 minút.
     
    29
    Na opačnej strane ihriska obrovská šanca Košíc! Morgan teraz hľadal v strede vápna Enogu, ktorý dobrú prihrávku podbehol a v rýchlosti nezakončil!
     
    29
    Hostia hru nenápadne preniesli na polovicu súpera, kde to skúšali strelou po zemi. Dobrá krížna rana pritom len tesne minula priestor troch žrdí!
     
    28
    Nezmenila to ani kombinácia Serede, ktorá si loptu posúvala len na vlastnej polovici ihriska.
     
    27
    Košičania si teraz niekoľkokrát pomohli Kotěrom, ktorý sa snažil zrýchliť ich kombinačnú hru. V tejto chvíli sa na trávniku nedeje nič zaujímavé.
     
    26
    Tidiane Djiby Ba posielal prihrávku do strany, útočníci Serede totiž boli dobre pokrytí a do šance by sa s najväčšou pravdepodobnosťou nedostali.
     
    25
    V zápase môžeme opäť pokračovať, do konca prvého polčasu ostáva posledných 20 minút.
     
    23
    Nasleduje krátka občerstvovacia prestávka.
     
    22
    Pomerne často využíva hlavný arbiter Šuniar z Bratislavy svoju píšťalku, zapríčinené je to zbytočnými faulami v strede poľa.
     
    21
    Center bol odvrátený, následná situácia už vyplynula len z ofsajdovej pozície hostí. Rozohrávať tak bude Kotěra.
     
    20
    Zo zápasu uplynulo rovných dvadsať minút, aj naďalej sledujeme hru bez jediného gólu. Zmeniť to teraz bude chcieť Sereď, ktorá bude zahrávať rohový kop.
     
    19
    Morgan za svojím chrbtom cítil vysunutého útočnika Serede, aj preto poslal loptu jednoduchým odkopom za postrannú čiaru.
     
    18
    Zápas opäť stratil na svojom tempe. V strede poľa sú aktívnejšie Košice, ich dlhé centre ale zatiaľ nepadli na úrodnú pôdu.
     
    17
    Morgan hľadal Dramého, toho zastavil nedovoleným spôsobom Djiby Ba. Ba je teraz výrazne napomínaný zo strany hlavného arbitra Šuniara, ktorý podobné zákroky nemieni tolerovať.
     
    16
    Sereď bola teraz v pokutovom území súpera poriadne aktívna, napokon to ale prehnala a dopustila sa útočného faulu. Kotěra tak bude môcť v pokoji rozohrávať.
     
    15
    Futbalista francúzskej národnosti bude v poriadku a v zápase bude po krátkom pobyte pri striedačke pokračovať. To je pre Košice jednoznačne dobrou správou.
     
    14
    Na zemi teraz ostal ležať Jean-Pierre Morgan, ku ktorému v tejto chvíli okamžite pribehol lekársky tím FC VSS Košice. Morgan bude ošetrený na trávniku.
     
    13
    Tidiane Djiby Ba sa teraz po pravej strane snažil vysunúť útočné rady Serede, tá ale nadalej ostáva statická a produkuje pomerne zbytočné fauly.
     
    12
    Žltú kartu dostáva Loduha (ŠKF Sereď).
     
    12
    Pomerne často končí lopta za postrannou čiarou, tentokrát ju z tohto priestoru pošlú späť do hry domáce Košice.
     
    11
    Djiby Ba vyslal len nepresný center, na druhej strane ale Enoga nezúžitkoval ponúknutý priestor a o loptu prišiel. Hra sa teraz voľne presúva zo strany na stranu, väčšie šance nesledujeme.
     
    10
    Kolbas nenabral v strede poľa dostatočnú rýchlosť a defenzívu Serede nedokázal prešprintovať. Po niekoľkých minútach sledujeme prvú hluchú pasáž zápasu.
     
    9
    Loduha vhadzoval loptu spoza pravej postrannej čiary hneď dvakrát, napádajúci Košičania totiž súperovi znemožnili kombinovať.
     
    8
    Tentokrát už bol center pridlhý a Košičania naň nedočiahli. Neďaleko stredového kruhu bol následne nedovoleným spôsobom zastavený Loduha.
     
    7
    Center od rohovej zástavky odvrátený za bránkovú čiaru, rohový kop sa bude opakovať.
     
    7
    Individuálna akcia Kolbasa zastavená na poslednú chvíľu, už sa zdalo, že sa futbalista Košíc dostane do malého vápna.
     
    6
    Center putoval priamo do stredu bránky, kam si nabehol Kotěra. Ten loptu vyboxoval, avšak ešte tak inkasoval nepríjemný hit. Český gólman v službách Košíc sa tak len ťažko zdvíha z trávnika.
     
    5
    Rohový kop pre Sereď.
     
    5
    Bertrand Bebey Enoga sa snažil o spracovanie pruhrávky hruďou, nevyrátal si však priestor, na ktorom sa pohyboval a dáva tak šancu súperovi optu vhodiť do hry.
     
    4
    Dramé si následne pýtal aj piatu, avšak lopta putovala za bránkovú čiaru po odraze od jeho tela. Rozohrávať tak môže Koníček.
     
    3
    Súboj v strede poľa vyznel lepšie v prospech domácich, ktorí boli od lopty odstavení nedovoleným spôsobom. Tretia štandardka pre Košice.
     
    2
    A bola z toho prvá veľká šanca pre Košice, ktoré využili fakt, že defenzíva Serede bola vo vlastnom vápne práliš statická a dostali sa k zakončeniu hlavou. Nanešťastie pre domácich lopta priestor troch žrdí nezasiahla.
     
    2
    Jean-Pierre Morgan zahrával v strede poľa štandardnú situáciu, s nízkym centrom si hostia poradili a lopto odvrátili na rohový kop.
     
    1
    Lopta veľmi rýchlo priplachtika ku Kotěrovi, ktorý si ju posunul nohou a rozohrával smerom dopredu. V úvodnej minúte sme nebezpečnú situáciu nevideli.
     
    1
    Úvodný výkop obstarali futbalisti hosťujúcej Serede, ktorí sa s loptou pokúsia čo najrýchlejšie presunúť pred bránku svojho súpera. Zápas sa začal.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
    Hráči nastupujú na trávnik
     
    Hráči už prichádzajú v sprievode arbitrov dnešného stretnutia na hraciu plochu. Nasledovať bude tradičné zvítanie, po ktorom už nebude stáť úvodnému výkopu nič v ceste.
     
    Úvodné zostavy:

    FC VSS Košice: Kotěra – Jonec, Vancák (C), Dramé, Morgan, Kubík, Kolbas, Tóth, Ivanov, Bilić, Enoga
    Náhradníci: Kello – Ristovski, Bavoľár, Žebík, Čikić, Bugriev, Đorđević

    ŠKF Sereď: Koníček – Baša, Mečiar (C), Mikinič, Paukner, Loduha, Kmeť, Morong, Jankto, Javkuliak, Djiby Ba
    Náhradníci: Dubeň – Krč, Bosý, Richnák, Šálka

    Rozhodca: Šuniar – Galo, Jankovič – Ruc.
     
    V Košiciach dnes vládne dokonalé futbalové počasie, ručička teplomera sa šplhá k hodnote 25° C a nad metropolou východu sa rozprestiera azúrovo modrá obloha. Aj z tohto dôvodu teda možno očakávať, že domáci priaznivci prídu svoj tím v boji o Fortuna ligu podporiť.
    Predzápasová rozcvička
     
    Vážení športoví priatelia, dovoľte mi vás srdečne pozdraviť zo slnkom zaliatych Košíc, kde sa už o niekoľko minút začne futbalový zápas medzi domácim FC VSS Košice a ŠKF Sereď, ktorý môže rozhodnúť o postupe Košičanov do najvyššej futbalovej súťaže Slovenska, a teda Fortuna ligy. Oba celky sa v tejto chvíli pripravujú na hlavnej hracej ploche Štadióna Lokomotívy.
     
    Vážení priaznivci slovenského futbalu, vítam vás pri priamom prenose zo zápasu II. futbalovej ligy, v ktorom si sily zmerajú FC VSS Košice a ŠKF Sereď.

    FC VSS môže na domácej pôde v Košiciach spečatiť svoj postup do Fortuna ligy, a teda medzi futbalovú elitu Slovenska. Potrebuje k tomu získať všetky tri body a následne splniť všetky licenčné podmienky potrebné k účasti v najvyššej futbalovej lige Slovenska.

    Ani v prípade triumfu jedného z dvoch košických klubov v II. futbalovej lige totiž nie je jasné, kde by tento Fortuna ligu hostil. Štadión Lokomotívy Košice, ktorý je dlhodobo domovským stánkom FC VSS, totiž nespĺňa viacero kritérií vrátane vyhrievaného trávnika a funkčného umelého osvetlenia.

    Do úvahy by tak pripadala možnosť expresného vynovenia štadióna ešte pred štartom sezóny 2017/2018, ako aj žiadosť o podmienečný odklad rekonštrukčných prác a ich následné vykonanie počas zimnej prestávky.

    Samozrejme, všetky informácie ostávajú pre túto chvíľu len v teoretickej rovine, keďže futbalisti ŠKF Sereď prídu do Košíc s jednoznačným cieľom – favorita potrápiť a obrať ho o body.

    Stávkové kalncelárie sa zhodujú a postup Košíc v nedeľu predpokladajú. Naznačuje to kurz 1,4 vypísaný na výhru domácich. Kurz na výhru Serede predstavuje 5,43, pri remíze je to 4,7.

    Doteraz najdôležitejší zápas II. futbalovej ligy v sezóne 2016/2017 medzi celkami FC VSS Košice a ŠKF Sereď sa začne v nedeľu 28. mája 2017 o 17:00 a vďaka nášmu podrobnému online prenosu vám z neho neunikne nič podstatné.
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 45+2. Kolbas, 82. Bilić – 60. Mikinič

    Karty:   84. Kolbas (VSS) – 12. Loduha (SER), 65. Baša (SER), 80. Mikinič (SER)


    FC Košice: Kotěra – Jonec, Vancák (C), Dramé, Morgan, Kubík (90. Čikić), Kolbas, Tóth, Ivanov (89. Žebík), Bilić, Enoga (61. Bavoľár)
    Náhradníci: Kello – Ristovski, Bavoľár, Žebík, Čikić, Bugriev, Đorđević

    ŠKF Sereď: Koníček – Baša (83. Krč), Mečiar (C), Mikinič, Paukner, Loduha, Kmeť, Morong, Jankto (62. Richnák), Jackuliak (90. Dubeň), Djiby Ba
    Náhradníci: Dubeň – Krč, Bosý, Richnák, Šálka

    Rozhodčí: Šuniar – Galo, Jankovič – Ruc

    Diváci: 755
    thejrc.org