Kajmanské ostrovy – Arménie 6:1 (kon.) | Portugalsko – USA 1:3 (kon.) | Velká Británie – Libanon 2:1 (kon.)
Indie – Řecko 3:0 (kon.) | Bermudy – Francie 4:3 (3:2 po s.s.) | Finsko – Slovensko 1:3 (kon.)
Itálie – Česko 0:12 (kon.)
konec
Itálie
0:12 (0:2, 0:4, 0:6)
Česko
Pátek 02.06.2017, 19:00 • Tipsport Arena, Pardubice • Mistrovství světa mužů • Skupina A2
Předzápasové kurzy
     
    44:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    K Tomáši Fejfarovi se nyní s hattrickem připojil i RADIM ŠTĚPÁNIK, který si počíhal na brankovišti na dorážku a stanovil konečný výsledek na 12:0! Bez asistence.
     
    42:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    V Tipsport Areně to dnes vypadá jako na koncertě Karla Gotta! Píseň populárního českého zpěváka, znějící vždy při českém gólu, je slyšet dnes pojedenácté! Na kruzích obdržel balonek JAN BACOVSKÝ, který ho dokázal prudkou ranou nasměrovat do italské sítě – 0:11! Asistence: Pavel Kubeš a Jan Bílý.
     
    35:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ FEJFAR dosáhl hattricku! Útočník pražského Kert Parku se zmocnil volného balonku na modré čáře, udělal tři rychlé kroky a do šibenice upravil na kultacýh 10:0! Bez asistence.
     
    32:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zlaté české ručičky si dnešní duel nesmírně užívají! Den otevřených dveří v italské defenzívě navštívil dnes podruhé TOMÁŠ FEJFAR, před kterým si gólman Cusimano doslova lehl a mladá hokejbalová naděje ho v poklidu přehodila – 0:9! Asistence: Jan Blý a Martin Kruček.
    31:03 Lukáš SOUKUP - 0:8
     
    31:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Devět sekund po sedmém gólu přichází gól s pořadovým číslem osm! LUKÁŠ SOUKUP dostal míček do běhu a svůj postup k brance Cusimana zakončil přesnou, rychlou a neomylnou střelou k tyči – 0:8! Bez asistence.
    30:54 Jan BACOVSKÝ - 0:7
     
    30:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ani náhradní italský gólman ale bez inkasované branky příliš dlouho nevydržel! Nahození od červené čáry ještě Cusimano vyrazil před sebe, tam ale přišla dorážka JANA BACOVSKÉHO, která již skončila v síti – 0:7! Asistence: Ondřej Benedikt.
     
    29:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Italský zmar nebere konce, naopak naši reprezentanti si ofenzivní představení užívají plnými doušky! Tomáš Wróbel zakombinoval s ONDŘEJEM BŘEZINOU na malém prostoru a nakonec z toho bylo zakončení druhého jmenovaného do odkryté branky – 0:6! Asistence: Tomáš Wróbel.
    29:13 Radim ŠTĚPÁNÍK - 0:5
     
    29:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    To už začíná zavánět propastným výsledkem! Češi opakují včerejší debakl proti Švýcarsku a vedou již o pět branek. Velmi lišácky to udělal RADIM ŠTĚPÁNÍK, jenž vystihl italskou rozehrávku a svůj postup sám na brankáře nadvakrát dopravil až do sítě – 0:5! Bez asistence.
    24:28 Ondřej BŘEZINA - 0:4
     
    24:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Druhý přesilovkový gól v dnešním zápase v podání českého týmu! ONDŘEJ BŘEZINA si vyměnil míček s Tomášem Wróbelem, následně hodně rychle vyběhl před brankou a střelou zápěstím zvedl balonek pod víko na přední tyč – 0:4! Asistence: Tomáš Wróbel a Lukáš Vlasák.
    20:59 Tomáš FEJFAR - 0:3
     
    20:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mistrovská spolupráce z pražského Kert Parku přináší třetí gól v síti Aarona Campisana! Martin Kruček posunul balon na TOMÁŠE FEJFARA, který v samostatném úniku nasadil italskému gólmanovi kličku a následně v pádu zakončil – 0:3! Asistence: Martin Kruček.
    13:42 Radim ŠTĚPÁNÍK - 0:2
     
    13:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejbalisté velmi rychle zužitkovali nabídnutou přesilovou hru! Po návratu z trestné lavice se Michal Slanec ihned zapojil do kombinace, narazil RADIMU ŠTĚPÁNÍKOVI, který z voleje zamířil přímo do černého – 0:2! Asistence: Michal Slanec
    04:19 Tomáš REJTHAR - 0:1
     
    04:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    V průběhu páté minuty prvního dějství se favorit utkání dostává do vedení! Tipsport arena slaví poprvé, díky patří ONDŘEJI BENEDIKTOVI, který od červené čáry vyslal přesnou ránu, Campisano nemohl přes Fejfar vidět vůbec nic – 0:1! Asistence: Tomáš Fejfar.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 5. Benedikt (Fejfar), 14. Štěpáník (Slanec), 21. Fejfar (Kruček), 25. Březina (Wróbel, Vlasák), 30. Štěpáník, 30. Březina (Wróbel), 31. Bacovský (Benedikt), 32. Soukup, 33. Fejfar (Bílý, Kruček), 36. Fejfar, 43. Bacovský (Kubeš, Bílý), 45. Štěpáník


    Itálie: Campisano (31. Cusimano) – Antoniali, Cerone, C. Di Giacomo, Divizio, Ferlisi, Fiacconi, Musto, Verrelli – M. Bernardo, Bonanno, Bowers, Carroccia, Dentamaro, P. Di Giacomo, D'Elia, D'Ettorre, Fiore, Novielli, Pagendam, Peragine, Pulicicchio, Velenosi
    Česko: Šimara (Jirotka) – Kudela, Pospíšil, Benedikt, Dědič, Rejthar, Slanec, Švanda, Vlasák, Barnošák, Bílý, Březina, Fejfar, Hnízdil, Bacovský, Kruček, Kubeš, Lux, Peschout, Soukup, Špaček, Štěpánik, Wróbel

    Rozhodčí: Friedli, Sakkas

    Diváci: 2 835
    thejrc.org