Itálie – Německo 1:0 (kon.) | Česko – Dánsko 2:4 (kon.)
konec
Česko
2:4 (1:2)
Dánsko
Sobota 24.06.2017, 20:45 • Stadion Miejski, Tychy • Mistrovství Evropy U21 • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (22:44:12)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 8:9. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:10.
     
    V souběžně hraném utkání porazila Itálie Německo 1:0, což znamená, že domů jedou i Slováci.
     
    Je konec! Češi nezvládli dnešní utkání a na letošním Mistrovství Evropy hráčů do jednadvaceti let končí! V dnešním utkání srazili náš výběr zejména chyby v obranné činnosti, jednu z nich využil po necelých dvaceti minutách hry Lucas Andersen. Vedení našeho soupeře ale nevydrželo moc dlouho, neboť se o slovo přihlásil Patrik Schick, který nekompromisní bombou vyrovnal stav utkání. Jenomže protiútok a zároveň i chybu našich reprezentantů potrestal Kenneth Zohore a do kabin se šlo za stavu 1:2. Po necelých deseti minutách druhého poločasu vykřesal naším lvíčatům naději Tomáš Chorý. I přes územní převahu se ale Dánsko opět dostalo do vedení a opět v tom měl prsty Kenneth Zokore. Závěrečnou tečku zápasu přidal Marcus Ingvartsen a rozhodl tak o vítězi dnešního utkání!
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Skvělý zákrok Höjbjerga proti střele Černého.
     
    90+3
    Na závěr zápasu si ještě Patrik Schick vylámal zuby na Höjbjergovi. České lvíče si naběhlo na centr a střelou ve skluzu nechal vyznamenat dánskou reprezentační jedničku.
     
    90+2
    Centr z kopačky Marka Havlíka nenalezl žádného ze spoluhráčů, naopak doletěl pouze do náruče Jeppeho Höjbjerga.
    90+1. Marcus INGVARTSEN - 2:4
     
    90+1
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Další protiútok našeho soupeře končí čtvrtou brankou v naší síti a opět je to situace, jako přes kopírák. Přízemní nahrávku z levé strany tentokráte střelou do prázdné branky zužitkoval MARCUS INGVARTSEN.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Kenneth Zohore si navedl balón až k rohovému praporku, kde udělal to nejlepší co mohl, neboť vybojoval rohový kop pro své barvy.
     
    88
    Teď už je to Tomáši Součkovi spočítáno. V dalším souboji opět tvrdě dohrál Christiana Norgaarda a po zásluze vidí žlutý kartónek.
     
    88
    Souček si na polovině hřiště pomohl nedovoleně v souboji s Norgaardem, Dánové s rozehrávkou standardní situace pochopitelně nikam nepospíchají.
     
    87
    Exekuce rohového kopu byla rozehrána opět nakrátko, následný centr Marka Havlíka byl tentokráte přetažen a balón skončil až za brankovou čárou.
     
    86
    Před Markem Havlíkem zasáhl Christian Norgaard, což znamenám, že přichází další šance v podobě rohového kopu. K míč se staví opět Václav Černý.
     
    85
    Na druhé straně se Dánové opět probojovali až k rohovému kopu, který odvrací tentokráte pozorná česká obrana.
     
    84
    Juliš zakombinoval s Václavem Černým, jehož přízemní nabídka doletěla pouze na nohu jednoho z dánských hráčů. Balón se dostává až na naší polovinu hřiště.

    David Suchý

    Branky: 27. Schick (Černý), 54. Chorý (Jankto) – 23. L. Andersen (Zohore), 35. Zohore (Pedersen), 73. Zohore, 90+1. Ingvartsen (Zohore)

    Karty:   80. Černý (CZE), 82. Simič (CZE), 88. Souček (CZE) – 69. Ingvartsen (DEN)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 10:6. Střely mimo: 8:9. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:10.
    Česko: Zima – Havel, Lüftner, Simič, Holzer (78. Havlík) – Souček, M. Hašek (46. Chorý) – Černý, Trávník (C), Jankto (64. Juliš) – Schick.
    Náhradníci: Macej, Vejmola – Barák, Havlík, Hubínek, Chorý, Juliš, Kaša, Nečas, Sáček, Stronati, Ševčík.

    Dánsko: J. Höjbjerg – Nissen, Maxsö, Banggaard, Pedersen (74. Blåbjerg) – Hjulsager (65. Ingvartsen), Vigen Christensen (C) (57. Nielsen), Nörgaard, M. Jensen – Zohore, L. Andersen.
    Náhradníci: Hagelskjaer, Iversen – J. Andersen, Blåbjerg, Börsting, Duelund, Holst, Ingvartsen, Junker, Rasmussen, Nielsen, Hansen.

    Rozhodčí: Madden
    thejrc.org