Mladá Boleslav – Varnsdorf 1:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Hr. Králové 3:0 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 1:1 (5:3 po pen.)
Varnsdorf – Bohemians 1905 1:1 (4:3 po pen.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:2 (0:1)
FK Varnsdorf
Sobota 24.06.2017, 10:00Turnaj o pohár města Benátky nad Jizerou • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Je konec, Varnsdorf nakonec těsné vedení ubránil a odpoledne si tak zahraje finále! (11:40:21)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Přikryl měl na noze minutu před koncem vyrovnávající branku, balón však poslal přízemní střelou těsně vedle levé tyčku hostující brány!
     
    87
    Mebrahtu se řídil sám na bránu, ovšem byl nachytán v ofsajdovém postavení, takže jeho koncovka byla zbytečná.
     
    85
    Domácí začínají tlačit a chtějí vehementně snížení! Po rohovém kopu hlavičkoval Fabián, který mířil na zadní tyč, kde však hlavou byl včas i jeden ze stoperů a poslal balón pryč!
     
    83
    A další dobrá průniková hráče jednoho z hráčů Mladé Boleslavi, Vaňak tentokrát stihl vyběhnout a na koncovku tak nedošlo.
     
    81
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A tak nakonec máme sníženo a zaděláno na zajímavou koncovku! Z pravé strany velkého vápna se prosazuje GOLGOL MEBRAHTU – 1:2!
     
    78
    Ovšem mohlo být rozhodnuto, do nadějné střelecké pozice se totiž na druhé straně dostal Rudnytskyy, který však přestřeluje!
     
    74
    I nadále platí, že ze hry mají více stále hráči prohrávajícího celku, kteří se ale nemohou dostat ani ke snížení, takže to na nějakou dramatickou koncovku momentálně nevypadá.
     
    71
    Na hřišti nuž je také Přikryl, který se po chvíli prezentoval pohlednou střelou z otočky, která mířila sice do prostoru u levé tyče, ovšem tam byl také včas Porcal.
     
    68
    Rychle z branky musel hostující Porcal, kterému se to povedl a proto mohl následně ukázat atraktivní zákrok nohou. Balón je na polovině, což bylo pro hosty v této chvíli nejdůležitější.
     
    65
    Nikdo by se nemohl divit, kdyby to bylo 0:3. Hosté to totiž nyní udělali ve středu pole náramně, následně se tak dostali do přečíslení skoro dva na nikoho, ovšem Cennerazzo těsně před nahrávkou kopl do trávníku a nebylo z toho tak vůbec nic!
     
    63
    Středočeši to teď dobře a rychle vykombinovali, ovšem zastavuje je praporek pomezního, který značí těsné ofsajdové postavení Fabiána.
     
    60
    Už se znovu hraje, ale že by nyní přihlížející diváci viděli nějakou velkou podívanou, to se říci nedá. Hosté už si bezpečně hlídají dvoubrankový náskok a naopak domácí se snaží alespoň snížit a pokusit se ještě zabojovat o postup do finále.
     
    58
    Na trávníku zůstal ležet Dordič, který bude potřeba ošetřit.
     
    56
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hodně nešťastná situace pro boleslavského brankáře. JAKUB DIVIŠ dostal od svého obránce jasný balón na rozehrávku, jenomže ho špatně zpracoval a nakonec zaplul až těsně za brankovou čáru – 0:2!
     
    55
    Další jasná příležitosti pro Mebrahta! Nyní mu přišel do vápna přízemní balón, který z první napálil směrem k pravé tyči, ovšem tam byl také rychle Porcal, který bezpečně kulatý nesmysl lapil.
     
    54
    Domácí jsou v této chvíli jasně aktivnější a vyrovnávající branka je zdá se na spadnutí, povede se to Středočechům?
     
    52
    Aktivní Mebrahtu během chvíle podruhé! Tentokrát dostal balón z obranu, rychle ho zpracoval a i když ho dostihli dva obránci, tak dokázal vystřelit. Prostoru u zadní tyče ale o nějaký metr netrefuje.

    Ondřej Novotný

    Branky: 81. Mebrahtu – 33. Dordič, 56. Diviš

    Karty:   36. Chlumecký (VDF)


    FK Mladá Boleslav: Diviš – Da Silva, Jánoš, Železník, Matějovský, Ladra, Mareš, Pauschek, Čmovš, Mebrahtu.
    FK Varnsdorf: Porcal – Beránek, Zieris, Chlumecký, Dordič, Bláha, Novák, Durděvič, Kocourek, Cennerazzo, Rudnytskyy.
    thejrc.org