Zagłębie S. – Tychy 1:1 (kon.) | Žižkov – Jablonec 0:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Vlašim 3:1 (kon.)
Zlín – Zlaté Moravce 1:2 (kon.) | Plzeň – Ústí n. L. 8:1 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 0:0 (kon.)
Slovácko – Znojmo 4:1 (kon.) | Olomouc – Trnava 1:3 (kon.) | Cracovia – Karviná 2:2 (kon.)
Teplice – Táborsko 3:1 (kon.) | Skalica – Opava 1:2 (kon.) | Zabrze – Třinec 0:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
8:1 (4:1)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Středa 28.06.2017, 17:00 • Luční • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    89
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A to se domácím daří. Svěřenci Pavla Vrby jsou dnes produktivní v útočné fázi. 8:1 pro Plzeň. Spolupráce Kolář – Řezníček ve vápně hostujícího mužstva vedla k trefě JAKUBA ŘEZNÍČKA!
     
    81
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň přidává sedmou branku. Živulič našel MILANA PETRŽELU za obranou soupeře a ten překonal Alexandra Syrkovského.
     
    76
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň se nakonec dokázala prosadit a skóre tím pádem dostává tenisovou podobu 6:1. Přízemnou střelou dostal míč do sítě ANDREAS IVANSCHITZ.
     
    64
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Ale postupný útok západočeského celku končí pátou brankou Viktorie v dnešním zápase. Alexandr Syrkovskij je vůbec poprvé překonaný. Je tady první trefa druhého poločasu. Po přihrávce Jakuba Řezníčka dostal míč do sítě DANIEL KOLÁŘ.
     
    36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Michael Krmenčík byl faulovaný v pokutovém území západočeského mužstva. Při následné penaltě uspěl MAREK BAKOŠ v souboji s Jakubem Kotěrou a Plzeň vede 4:1.
     
    35
    Svěřenci Pavla Vrby pokračovali v tlaku, načež hlavní rozhodčí se rozhodl odpískat pokutový kop pro domácí mužstvo!
     
    30
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu z pravé strany přišla celkem dlouhá kombinace týmu trenéra Pavla Vrby před Jakubem Kotěrou až z toho padl čtvrtý gól dnešního střetnutí. Viktoria má i třetí přátelské klání dobře rozehrané! Martin Zeman se rozhodl pro centr z levé strany. Celou akci poté rybičkou zakončil MICHAEL KRMENČÍK, pro kterého je to druhý gól v tomto souboji s týmem z Fotbalové národní ligy.
     
    20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň byla ovšem vynikající po ztrátě míče a snadno se dostala k balonu. Teď nebylo hostující mužstvo nebezpečné v útočné fázi a opět se muselo bránit. Svěřenci Pavla Vrby jdou podruhé v zápase do vedení! Záložník JAN KOPIC vyhrál souboj s bránícím soupeřem a dokázal se prosadit. Jakub Kotěra je podruhé překonaný. 2:1.
     
    12
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    První fáze útoku Ústí nad Labem vypadala velice zajímavě. Severočeské mužstvo nakonec dokázalo srovnat, když po přihrávce Lukáše Matějky vypálil z jedničky DANIEL RICHTER a překonal brankáře Petra Bolka!
     
    6
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tady první branka zápasu. Postupný útok Plzně končí první trefou přátelského klání. Tomáš Hořava nejprve uspěl v souboij jeden na jednoho s brankářem Jakubem Kotěrou, následně předložil míč MICHAELU KRMENČÍKOVI. Český reprezentant otevírá skóre zápasu a Západočeši tak jdou do vedení 1:0.

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Krmenčík, 20. Kopic, 30. Krmenčík, 36. Bakoš (pen.), 64. Kolář, 76. Ivanschitz, 81. Petržela, 89. Řezníček – 12. Richter


    FC Viktoria Plzeň: I. poločas: Bolek – Limberský, Hubník, Hejda, Kovařík – Hořava, Hrošovský – Kopic, Bakoš, Zeman – Krmenčík

    II. poločas: Sváček – Řezník, Hájek, Vacovský, Janža – Živulič, Kratochvíl – Petržela, Kolář, Ivanschitz – Řezníček

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: I. poločas: Kotěra – Zeman, Pimpara, Vaněk, Šnirc – Martykán, Richter – Kunc, Výborný, Jindráček – Matějka

    II. poločas: Syrkovskij – Gilián, Seidl, Peterka, Leibl – Jelínek, Miskovič – Zoubek, Heřman, Procházka – Kacafírek
    thejrc.org