Jamajka – Salvador 1:1 (kon.) | Curaçao – Mexiko 0:2 (kon.)
konec
Curaçao
0:2 (0:1)
Mexiko
Pondělí 17.07.2017, 02:30 • Alamodome (San Antonio) • CONCACAF Gold Cup • Skupina C
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů na shledanou. (04:31:44)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 5:7. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:9.
     
    Je konec! Mexičané nakonec ustrážili hubený náskok z prvního poločasu, a nakonec to byli znovu oni, kdo vstřelil druhou a zároveň poslední branku tohoto střetnutí. V nastaveném čase se prosadil střídající Álvarez, který rozhodl o tom, že Mexiko postoupí z první pozice své skupiny. Curaçao na tomto turnaji končí s vizitkou zisku žádného bodu, a dokonce ani jedné vstřelené branky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Curaçao se i nadále nevzdává a pomýšlí alespoň na kosmetickou úpravu skóre. V opačném případě by ostrovní celek skončil tento turnaj s žádným vstřeleným gólem.
    90+1. Edson ÁLVAREZ - 0:2

     
    90+1
    Mexiko právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! EDSON ÁLVAREZ se zmocnil míče uvnitř pokutového území, počkal si na výběh Rooma, kterého hravě obstřelil k pravé tyči.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Střídání v týmu Curaçao: ze hřiště odchází Ayrton Statite, přichází Rangelo Janga.
     
    88
    Na hřišti to začalo slušně vřít. Vše nastartoval nedovolený zákrok na Gutiérreze, hlavní sudí měl co dělat, aby situaci uklidnil.
    87. Další horní konstrukce v dnešním utkání.
     
    87
    To je něco! Centrovaný balón byl ještě prodloužen na malé vápno, kde jeden z hráčů Mexika orazítkoval břevno. Suma sumárum už třetí branková konstrukce v dnešním utkání.
     
    86
    Dlouhý balón doplachtil přesně na kopačku Hernandéze, kterému jeho průnik kolem brankové čáry zmařil Bacuna – roh pro Mexiko.
     
    85
    Gino van Kessel opět úplně zbrklým způsobem věnoval balón soupeři. Tyto výkony jednoznačně neprobojují forvarda Curaçaa do základní sestavy sešívaného celku.
     
    83
    Střídání v týmu Curaçao: ze hřiště odchází Gevaro Nepomuceno, přichází Elson Hooi.
     
    82
    Na opačné straně byl van Kesselův centr sražen na rohový kop, utkání má ve druhém poločase skutečně co nabídnout.
     
    81
    To je zápas! Po rohovém kopu Curaçaa se na v opačné šestnáctce zmocnil míče Hernandéz, který udělal rychlé tři kroky, jenomže následně napálil jen Eloye Rooma.
     
    80
    Po jednom z nich si Carmelia neporadil s protihráčem. Byl to nakonec pravý bek Curaçaa, od koho šel balón jako poslední za postranní čáru.
     
    79
    Stále sledujeme tu jistou písničku. Fotbalisté v modrém mají územní převahu, která ale nevede k vyrovnávací brance. Mexičané skvěle vyplňují mezery na hřišti a tak outsider dnešního střetnutí musí pomýšlet na útoky po stranách hřiště.

    David Suchý

    Branky: 22. Sepúlveda (R. López), 90+1. E. Álvarez


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:10. Střely mimo: 5:7. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:9.
    Curaçao: Room – Carmelia, Martinus, Lachman, Statite (89. Janga) – Mulder, Bacuna – Nepomuceno (83. Hooi), Maria, Antonia (71. Bernardus) – van Kessel.
    Náhradníci: Pieter, Sumter – Agustien, Gaari, Bernardus, Jakoba, Hooi, Justiana, Janga.

    Mexiko: José Corona – L. Rodríguez (57. E. Hernández), J. Pereira, Montes, L. Reyes – R. López, É. Gutiérrez, Jorge Hernández – Sepúlveda, Barragán (67. E. Álvarez), O. Pineda (75. Gallardo).
    Náhradníci: Fraga (C), Muñoz – E. Álvarez, Ayala, Dueñas, Gallardo, E. Hernández, Marín, Mayorga, Jesús Molina, R. Pizarro, Erick Torres.
    thejrc.org