Tisková konference zlínského hokejového klubu (kon.) | Tisková konference FC MAS Táborsko (kon.)
Tlačová konferencia FC Spartak Trnava (kon.)
konec
Tisková konference zlínského hokejového klubu

Čtvrtek 20.07.2017, 11:00Tiskové konference
     
    Tisková konference je u konce. (11:23:51)
     
    Tomáš Melzer: Debaty ohledně loga byly dlouhé. Jedna z variant bylo i vrátit staré logo berana, ale i po konzultaci s partnerem jsme se dohodli pro nové logo. O jeho návrhu jsme spolupracovali s Univerzitou Tomáše Bati.
    Nové logo zlínského klubu.

     
    Miroslav Adámek: Příspěvek města má své legislativní mantinely. Ale v rámci možností budeme s klubem spolupracovat jak nejvíce to půjde. Hokej je nedílnou součástí našeho města.
     
    Václav Liška (Aukro): Za spolupráci jsme velmi rádi a doufáme, že nám přinese další spolupráce a otevře dveře k dalším partnerům.
     
    Martin Hosták: Smlouva s Aukrem je na jednu sezonu s tím, že firma Aukro má právo tu sezonu minimálně o jednu sezonu prodloužit.
     
    Miroslav Adámek: Spolupráce byla navázána společně. První kdo se ale ozval byl zlínský klub. Konkrétně jeden z našich členů, ale jeho jméno zveřejňovat nebudeme.
     
    Martin Hosták zve všechny přítomné novináře na první trénink v pondělí 24. července, kdy hráči vyjedou poprvé na led. Zde by se měli představit nově příchozí hráči. Podle Hostáka se jedná o jednu velkou posilu a velmi zajímavého hráče a druhý hráč je v jednání, Pokud jeho angažmá dopadne, bude se také jednat o velmi dobrou posilu.
     
    Výše finančního příspěvku společnosti Aukro zveřejněna nebude. Dohodl se na tom klub i firma.
     
    Martin Hosták přiznává, že rozpočet není ještě úplně naplněn, ale věří, že se ho do začátku sezonu povede naplnit, jak bylo naplánováno.
     
    Bylo představeno nové logo a dresy pro přípravné zápasy.
     
    Klub ponese název Aukro Berani Zlín.
     
    Aukro uzavřelo se zlínským klubem roční smlouvu, GM Zlína Martin Hosták však doufá, že se spolupráce prodlouží o další roky. Firmy PSG pak u hokeje také zůstává, ovšem již nebude generálním sponzorem. Dalším ze sponzorům pak bude firma Baťa.
     
    Novým sponzorem zlínského hokejového klubu je firma Aukro.
     
    Tisková konference právě začíná.
     
    Vítejte u tiskové konference zlínského hokejového klubu, na kterém bude odhalen nový generální sponzor klubu, nový název a nové logo. Odtajněna by měla být i jména nově příchozích hráčů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Michal Sedláček

    Tiskové konference se zúčastní:
    - MUDr. Miroslav Adamek, prezident prezidia
    - Martin Hostak, generální manažer
    - Bc. Tomas Melzer, marketingový manažer
    - zástupce generálního partnera
    bahis siteleri