Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.) | Tlačová konferencia MŠK Žilina (kon.)
konec
Tlačová konferencia MŠK Žilina

sk Pátek 21.07.2017, 14:00Tiskové konference
     
    Tlačová konferencia pred novým ročníkom Fortuna ligy je na konci. Najbližší zápas odohrá MŠK Žilina v sobotu 22.7.2017 o 18:30 v Nitre. (14:24:02)
     
    Karol Belaník: "Uvažujeme o príchode hráčov, najmä do ofenzívy."
     
    Adrián Guľa na otázku koeficientu: "Momentálne nám neostáva nič iné len fandiť Ružomberku. Nič nejde otočiť z večera do rána. Výsledky potrebujú určitý časový úsek. Nie je jednoduché udržať si kvalitných hráčov, je to o ekonomike a o nastavení niektorých vecí z infraštruktúr. Je naozaj zložité tu udržať niektorých mladých hráčov."
     
    Karol Belaník: "Po úspešnej sezóne sme registrovali záujem o mladších hráčov. Je to zatiaľ len na úrovni sondovania. Konkrétnu ponuku sme však zatiaľ nedostali."
     
    Michal Škvarka:" Na súťaž sme sa pripravili dostatočne. Uvidíme v samotnej súťaži ako to dopadne. Zmluvu som predĺžil o dva roky a motivovalo ma, že v Žiline rastiem a mužstvu môžem ešte veľa dať."
     
    Adrián Guľa:" Som rád, že Mišo Škvarka predĺžil zmluvu s domovským klubom čo je aj veľkým signálom do kabíny."
     
    Adrián Guľa: " Z našej strany sa tešíme na ligu. Má nové šaty a veríme, že budú pekne a atraktívne. Snáď budeme napredovať nie len hráčsky ale aj trénersky. Máme šancu hrať viac kvalitných zápasov medzi sebou na čo sa tešíme. Mužstvo odviedlo skvelú prácu nie len v tréningovej fáze ale aj v Champions league. Máme jasný futbalový jazyk chceme hrať efektne a samozrejme aj efektívne. Chceme rozvíjať hráča, podporovať jeho kvality."
     
    Karol Belaník: " U nováčika očakávame ťažký zápas. Verím však že sme dobre pripravení, čo nám ukázala aj Európa. Bol by to naozaj skvelý vstup do sezóny. Príprava bola naozaj krátka, chýbalo nám veľa hráčov, ktorí si plnili reprezentačné povinnosti, či už 21 alebo A káder. Kompletná zostava prišla až pár dní pred zápasom s Kodaňou. Od začiatku sezóny chceme dať signál, že sme dobre pripravení. Máme ambície aj v Slovenskom pohári, chceli by sme sa dostať do finále a potvrdiť kvalitu."
     
    Karol Belaník: Chcel by som vysloviť veľký kompliment tomuto mužstvu. Škoda vylúčenia Miroslava Káčera. V tomto zápase sa rozhodovalo, no boli skvelí, mali sme ambíciu postúpiť ďalej, no prezentácia nášho futbalu bola naozaj na veľkej úrovni čo potvrdili aj fanúšikovia a vedenie Kodane. Hráči majú naozaj veľký potenciál a verím, že v budúcnosti nám to prinesie ovocie.
     
    Dnešnej tlačovej konferencie sa zúčastnia: športový manažér klubu Karol Belaník, hlavný tréner Adrián Guľa, kapitán tímu Michal Škvarka a mediálny manažér Martin Kollár.
     
    Vážení priaznivci futbalu. Vítam Vás pri sledovaní online textového prenosu z predsezónnej tlačovej konferencie MŠK Žiliny. Tlačová konferencia je na programe v piatok (21.7.) o 14:00.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 14:00.

    Patrik Ondrovič

    bahis siteleri