TK SK Slavia Praha před utkáním s Borisovem (kon.) | Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.)
konec
Tisková konference FC Slovan Liberec

Pondělí 24.07.2017, 12:30Tiskové konference
     
    To je z předsezónní tiskové konference Slovanu Liberec vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (13:06:46)
     
    Jan Nezmar o situaci s Martinem Graiciarem: "Jednání s Fiorentinou probíhala přes měsíc. Ta situace je taková, že by měl nějakou dobu trénovat s týmem v Itálii a pak se na sezónu přesunout k nám."
     
    Jan Nezmar o možných posilách: "Je to složité. Buďto se pustíme do nějakého dobrodružství a zkusíme nějakého hráče ze zahraničí, o kterém nic nevíme. Dále je tam možnost, že by nám některý z klubů pustil někoho z přebytečných hráčů na hostování. Jinak asi nic velkého nechystáme. Když se nám nedařily nákupy doteď, tak si nemyslím, že by se mělo něco změnit."
     
    Vladimír Coufal: "Chtěli bychom hrát o Evropu, ale to nám letos bohužel asi zůstane zapovězeno. Budeme spokojení, když budeme hrát klidný střed tabulky. Jinak si asi nemůžeme moc vyskakovat na týmy jako Slavia nebo Sparta, protože ty se svými rozpočty předváděly na přestupovém trhy velké věci."
     
    Jindřich Trpišovský: "Když budeme všichni zdraví, můžeme doma porazit každého a přivézt nějaké body z venku. Pokud budeme mít problémy zdravotního charakteru, těžko budeme hráče nahrazovat."
     
    Jindřich Trpišovský o cílech Slovanu: "Bude to o dobrém startu. Odešli klíčoví hráči a nahradili je mladí, takže těžké mluvit o nějakých ambicích. Soustředíme se na první zápas, který chceme před domácím publikem vyhrát."
     
    Jindřich Trpišovský o zranění Ondřeje Kúdely: "Bohužel je to vážnější. Týmoví lékaři se snaží, aby se nenaplnily nejhorší scénáře. Bude to hodně o Ondrovi, ale doufám, že se dá dohromady a bude brzy k dispozici."
     
    Vladimír Coufal: "Atmosféra se nijak nezměnila. Zkušených nás tu sice moc nezůstalo, ale věřím, že to dobře doplníme z vlastních zdrojů. Soustředění bylo velmi výživné a co je dobré, tak se nám vyhýbala zranění."
     
    Jindřich Trpišovský: "S přípravou jsem spokojený. Až na jeden divočejší zápas s Hradcem máme za sebou dobré tři týdny. Možná to bylo vůbec nejlepší soustředění za dobu, co jsem tady."
     
    Jindřich Trpišovský: "Přišli jsme o spoustu opor. I přesto cítím, že mužstvo je hladové. Šanci dostane po delší pauze Ondřej Kolář a tým doplní navrátilci z hostování jako Knejzlík nebo Kulhánek. Nemůžeme spoléhat jen na Matěje Pulkraba."
     
    Jan Nezmar dále o změnách v kádru: "Noví kluci jsou velmi talentovaní, nicméně nejsme úplně spokojeni s tím, jak jsme doplnili. Asi budeme mít trochu slabší mužstvo."
     
    Jan Nezmar o změnách v kádru: "Změn bylo opět hodně. Mnoho hráčů odešlo a ti, co přišli, jsou skoro všichni navrátilci z hostování. Rozloučili jsme se s hráči základní sestavy, jako byli Dúbravka, Ekpai nebo Baroš. Dá se predikovat, že týmu bude trvat se s tím sžít. Bohužel se nám nepodařilo přivést nové pilíře, s čímž nejsme spokojeni."
     
    Tiskové konference se zúčastní:
    Lukáš Váňa, tiskový mluvčí
    Jan Nezmar, sportovní ředitel
    Jindřich Trpišovský, hlavní trenér
    Vladimír Coufal, kapitán mužstva
     
    Začátek události začne s drobným zpožděním, stále se čeká na zástupce libereckého klubu.
     
    Severočeši mimo jiné představí nový design dresů pro nadcházející sezónu. Podobně jako v minulých letech i letos sází Slovan pro domácí sadu na modrou barvu.
     
    Další ze série předsezónních tiskových konferencí se odehraje od 12:30 pod Ještědem, kde své cíle pro ligový ročník 2017/2018 budou prezentovat zástupci klubu FC Slovan Liberec, jednoho z tradičních účastníků klání o český titul.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:30.

    Jan Kousal

    thejrc.org