Hr. Králové – Táborsko 1:1 (kon.) | Vítkovice – Ústí n. L. 0:0 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:1 (0:1)
FC SILON Táborsko
Pátek 28.07.2017, 18:00FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec, Hradec ve druhém poločase nevyužil několika dobrých příležitostí a bod dnes berou tak hlavně hosté, kteří se v posledních minutách vyždímali ze všech sil. Z Hradce Králové ode mě pro dnešek vše, díky za pozornost a příště zase na počtenou. (20:12:19)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Před brankářem hostům to teď byla velká hlavičkovaná, která však ke střele nevedla, a to bude pro dnešek i vše!
     
    90+2
    Tohle obrovsky volalo po rozhodující brance! Černý přihrál ve vápně na Pázlera, jehož tvrdou ránu mírně k pravé tyči fantasticky vyráží Toma!
     
    90+1
    Ty začínají útočným faulem Pázlera, navíc Kučera dostal zřejmě křeč, takže se ve hře nepokračuje.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    89
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Aleš Nešický, přichází Jakub Kopřiva.
     
    89
    Jihočeši se teď snaží zápas už dohrát zkušeně a držet míč především za středovým kruhem blíže k brance Ottmara, ještě nás však čeká nastavení, tak uvidíme, jak dramatická koncovka nakonec dopadne.
     
    87
    Další útočné snažení Votroků končí na ofsajdu, se kterým se Hradečtí nechtěli nejdříve úplně ztotožnit, nicméně rychle se museli vrátit, jelikož Táborsko na nic nechtělo čekat.
     
    85
    Pázler dostal balon na pravou stranu, který ho trochu zahnal až k lajně. I tak ale stihl odcentrovat a na přední tyči to pak byl velký závar, ze kterého však balon vyšel mimo pokutové území.
     
    83
    I nadále je vidět stejný obraz hry, míč se drží u Hradeckých, kteří se s ním snaží dostat před branku jak z pravé, tak také z levé strany. Jenomže všechny jeho pokusy končí nyní spíše na nepovedeném zakončení nebo na nezakončení vůbec.
     
    81
    Východočeši se už opět nějaký čas drží na útočné polovině, jenomže jeho různé herní varianty ho stále nedovedly k potřebnému gólu.
     
    79
    Martan už poněkolikáté prošel po pravé straně až do velkého vápna a následně centroval, jenomže nyní si vybral jen nohu urostlého stopera, který neměl problém odpálit balonu daleko mimo svůj prostor.
     
    77
    Hra se začíná přelévat ze strany na stranu, a to s tím, že směrem k brance se snaží hrát stále více domácí tým, který se snaží hostující defenzivu stále zásobovat nebezpečnými centry před bránu.
     
    75
    Zápas sleduje 1222 diváků, dočkají se dnes ještě nějaké branky?
     
    74
    Předchozí hromada příležitosti mohla Hradec ohromně mrzet! Z ničeho nic se totiž před Ottmarem ocitl nehlídaný Prošek, který však nedokázal strhnout vedení zpět na stranu Táborska!
     
    73
    Domácí teď dlouho váhali s rozehrávkou rohového kopu, až se jim to vůbec nepovedlo a balonu se tak po delší době chopilo Táborsko.
     
    73
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Filip Zorvan, přichází Jakub Šípek.
     
    71
    Je až neskutečné, jakou mají domácí v těchto chvílích převahu! Rychlé nohy tentokrát nastartoval pro změnu Martan, jenž dobrou přihrávkou hledal Pázlera. Tomu balón sice upálil Navrátil, jenomže ten zamířil přímo do vlastní branky a prudká střela musela Tomu hodně překvapit!

    Ondřej Novotný

    Branky: 60. Schwarz – 40. Musiol

    Karty:   63. Blecha (TAB)


    FC Hradec Králové: Ottmar (C) – Funda (31. Shejbal), Bederka, Plašil, M. Černý – Jirsák, Schwarz – Martan, Vlkanova, Zorvan (73. Šípek) – Pázler.
    Náhradníci: Lindr – Šípek, Súkenník, Shejbal, Trávníček, Mudra, Krátký.

    FC SILON Táborsko: Toma – Klusák, Navrátil (C), Zavadil, Souček – Kučera – Prošek, Nešický (89. Kopřiva), Mysliveček (55. Blecha), Mršić – Musiol.
    Náhradníci: Zadražil – Peterka, Veselý, Hell, Blecha, Kostka, Kopřiva.

    Rozhodčí: Houdek – Mokrusch, Kubec.

    Diváci: 1222
    thejrc.org