Liberec – Sparta 3:4 (po pr.) | Chomutov – Jekatěrinburg 4:3 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (1:2, 2:1, 0:0 - 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 28.07.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:42 TOMEČEK - 4:3
     
    64:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Parádní akce chomutovské trojky, Piráti vítězí! Jakub Lauko u pravého mantinelu oklamal bránícího hráče a naservíroval puk Máriu Grmanovi na modrou čáru. Jeho střílená přihrávka mířila na VOJTĚCHA TOMEČKA, jenž nabídku tečoval a následně dostal za záda Jakuba Kováře! Asistence: Mário Grman.
    28:56 VALACH - 3:3
     
    28:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nyní je už vyrovnáno a i Piráti využívají přesilovou hru! JURAJ VALACH dostal přihrávku na modrou čáru a neskutečnou dělovkou propálil vše, co mu mohlo stát v dráze střely. Asistence: Vladimír Růžička.
    23:42 RŮŽIČKA - 2:3
     
    23:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se domácímu celku povedlo vstřelit korigující branku! VLADIMÍR RŮŽIČKA si vzal puk u pravého mantinelu, najel si na pravý kruh a přesným pokusem přidal svůj druhý bod v utkání! Bez asistence.
    21:05 BECK - 1:3
     
    21:05
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Další parádní kombinace ruského celku končí, třetí branka! ROK TIČAR zužitkoval skvělé práce Taylora Becka, který obešel bránícího hráče a přihrál mu před odkrytou branku! Asistence: Taylor Beck.
    17:00 JEGORŠEV - 1:2
     
    17:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A i druhá přesilová hra hostujícího celku je využita! STANISLAV JEGORŠEV dostal nabito na pravý kruh, odkud se důraznou a nekompromisní střelou prosadil! Asistence: Jegor Milovzorov a Alexandr Kučerjavenko.
    15:15 TOMEČEK - 1:1
     
    15:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejdříve se pokoušel z dorážky prosadit Jan Havel, ale puk špatně trefil. Akce pokračovala a nakonec byla zakončena brankou! VOJTĚCH TOMEČEK dostal parádní přihrávku zpoza branky a v předbrankovém prostoru se nezmýlil. Asistence: Vladimír Růžička.
    11:37 PARÉ - 0:1
     
    11:37
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Naprosto luxusní kombinace končí první brankou ruského celku! FRANCIS PARÉ dostal přihrávku přes celou šířku kluziště, aby následně mohl trefit prázdnou branku! Asistence: Taylor Beck a Arťom Gerejev.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 16. Tomeček (Růžička), 24. Růžička, 29. Valach (Růžička), 65. Tomeček (Grman) – 12. Paré (Beck, Gerejev), 17. Jegoršev (Milovzorov, Kučerjavenko), 22. Tičar (Beck)


    Piráti Chomutov: Laco (Král) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Kadeřávek, Grman – Tomica, Huml, Havel – Sklenář, Růžička, Tomeček – Koblasa, Rob, Hlava – Poletín, Lauko, Šťovíček.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Gross) – Ljamin, Trjamkin, Jegoršev, Bodrov, Vasilevskij, Čajkovský, Ščemerov, Mišarin – Tičar, Paré, Beck – Milovzorov, Kučerjavenko, Mingalejev – Michnov, Pestunov, Garejev – Pilipenko, Popov, Česalin.

    Diváci: 3 141
    thejrc.org