Manchester City – Tottenham 3:0 (kon.) | Real Madrid – Barcelona 2:3 (kon.) | AS Řím – Juventus 1:1 (4:5 po pen.)
po penal. (4:5)
AS Řím
1:1 (0:1)
Juventus FC
Neděle 30.07.2017, 22:00 • Gillette Stadium, Foxborough • International Champions Cup • USA
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 22:00.
     
    Těžko byste v letní přípravě hledali lepší turnaj, než kterým je International Champions Cup. Nejlepší týmy světa zápolí v Americe a Asii, my dnes uvidíme italský souboj mezi AS Řím a Juventusem. Začínáme ve 22:00.
     
    AS ŘÍM

    Vicemistr italské soutěže se střetne s mistrem. Římské AS přišlo v létě o útočníka Mohameda Salaha (Liverpool) nebo obránce Antonia Rüdigera (Chelsea). Na trůn by měli Giallorossi dotáhnout novicové Gonalons, Kolarov či Karsdorp. V rámci International Champions Cupu porazili Tottenham (3:2) a padli s PSG (1:2).
     
    JUVENTUS FC

    Staronový italský šampion oslabil o obránce Leonarda Bonucciho, který byl ovšem několika jmény parádně nahrazen. Za Starou dámu bude hrát Medhi Benatia a Douglas Costa (oba přišli z Bayernu Mnichov). Novou akvizicí je talentovaný italský záložník Federico Bernardeschi. Speciální by utkání mělo být pro polského brankáře Wojciecha Szczęsnyho, který vyměnil AS Řím za Juventus. V rámci tohoto turnaje Juve srazilo PSG (3:2) a podlehlo Barceloně (1:2).
     
    Úvodní sestavy:

    AS Řím: Alisson – Peres, Fazio, Juan Jesus, Kolarov – Strootman, De Rossi, Nainggolan – Defrel, Džeko, Perotti.
    Náhradníci: Lobont, Romagnoli – Castán, Pellegrini, Iturbe, H. Moreno, Ünder, Abdullahi, Gonalons, Gerson, Tumminello, Keba Coly, Antonucci, Sadiq.

    Juventus FC: Buffon – De Sciglio, Benatia, Rugani, Sandro – Marchisio, Pjanić – Cuadrado, Dybala, Lemina – Higuaín.
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio, Del Favero – Chiellini, S. Khedira, Costa, Barzagli, Mandžukić, Asamoah, Sturaro, Rincón, Lichtsteiner, Bentancur, Mandragora, Coccolo, Untersee, Kean, Caligara.

    Rozhodčí: Gonzalez.
     
    Dnešní utkání podle všeho začne o několik minut později.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Juventus bude hrát v černobílých dresech, zatímco AS Řím nastoupí v červených dresech.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    AS Řím obstaralo výkop do dnešního utkání. Celek z hlavního města Itálie se ihned vydal do útoku, jenže přihrávku na levé křídlo zastavil pozorný Mario Lemina.
     
    2
    Alex Sandro podpořil ofenzívu Juventusu náběhem po levé straně hřiště a dokonce odcentroval do šestnáctky. Nikdo z jeho spoluhráčů však nedokázal zakončit.
     
    3
    Mattia De Sciglio dostal dlouhou přihrávku na pravou stranu, nicméně krajní obránce Juventusu okamžitě vrátil míč stoperům svého celku.
     
    4
    Alex Sandro znovu operoval takřka u rohového praporku. Levý obránce Juventusu svedl souboj s Peresem, nicméně zadák AS Řím nechal míč propadnout do autu.
     
    5
    Alex Sandro se potřetí během úvodních minut vytáhl opravdu vysoko. Tentokrát dostal moře prostoru na levé straně, jenže prudký centr poslal jen do rukavic připraveného Alissona.
     
    6
    AS Řím zahrávalo přímý kop na polovině Juventusu. Exekuce se ujal Radja Nainggolan, jehož nadýchaný centr se snesl na malé vápno, kde kralovali zadáci Juventusu.
     
    7
    Dybala spěchal za prudkou přihrávkou na polovinu hřiště, jenže cestu mu zastoupil pozorný Strootman, jež získal balón pro AS Řím.
     
    8
    Dybala si navedl míč na střelu na hranici pokutového území a vypálil levačkou. Argentinský fotbalista sice obstřelil obránce, ale Alissonovi daroval snadný zákrok.
     
    9
    První obrovská šance utkání! Strootman vyslal parádní centr na zadní tyč, kde si na jeho centr naběhl Edin Džeko, jenže v těžké pozici minul branku!
    9. První šance AS Řím
     
    10
    Římané zahrávali další přímý kop. Kolarov vyslal vysoký centr na zadní tyč, kde si na míč naskočil Daniele De Rossi, který jej nedokázal vrátit před branku.
     
    11
    Edin Džeko si zpracoval vysokou přihrávku do pokutového území, dokázal si pokrýt míč a hledal Perottiho, kterého nakonec uhlídal Benatia.
     
    12
    Peres zkoušel odcentrovat z pravé strany na malé vápno, ale už na hranici pokutového území hlídkoval Alex Sandro, který jeho centr zablokoval.
     
    13
    Cuadrado hledal na druhé straně nabíhajícího Hugiaína, který se po míči natahoval ve skluzu, jenže argentinskému střelci chyběly k zakončení dva kroky.
     
    14
    Edin Džeko se znovu vydal ohrozit defenzívu Juventusu. Bosenský útočník pálil z dobré pozice, jenže jeho ránu po zemi srazil Rugani na rohový kop.
     
    15
    Vysoký centr od rohového praporku přiletěl na zadní tyč, kde číhal osamocený Grégoire Defrel, který musel hlavičkovat z ostrého úhlu a vůbec netrefil branku.
     
    16
    Gonzalo Higuaín si nabíhal na vysokou přihrávku mezi stopery AS, jenže Juan Jesus přečetl úmysl Juventusu, natlačil se před Higuaína a získal míč pro AS.
     
    17
    Dybala našel Cuadrada, který si chtěl narazit s Higuaínem, nicméně poslední jmenovaný přihrávku pokazil a odevzdal míč defenzívě soupeře.
     
    18
    Džeko se snažil využít špatného postavení stoperů Juventusu, jenže De Rossi mu adresoval příliš prudkou přihrávku a Benatia pohlídal cestu míče k Buffonovi.
     
    19
    Edin Džeko se v pokutovém území málem dostal k odraženému balónu. Bosenského útočníka však skvěle hlídal Mehdi Benatia.
     
    20
    Cuadrado obdržel parádní přihrávku do běhu na pravou stranu, vrátil míč Pjanićovi, který ihned centroval na malé vápno, kde hlídkoval obránce Juan Jesus.
     
    21
    Alex Sandro motal hlavy obráncům na levé straně hřiště. Krajní zadák Juventusu vyzval na tanec Perese, který míč nakonec zakopl na rohový kop.
     
    22
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Dybala. Argentinský fotbalista vymyslel centr na značku pokutového kopu, odkud hlavičkoval Benatia, jehož zakončení prolétlo vysoko nad brankou.
     
    23
    Juventus se v posledních minutách snaží uklidnit hru. Fotbalisté z Turína se usadili na polovině svého soupeře a hledají cestičku do pokutového území.
     
    24
    První velká šance také pro Juventus! Cuadrado vyslal prudký centr na zadní tyč, kde ve skluzu zakončoval Mandžukič, který ale trefil reklamní baner.
     
    25
    Cuadrado našel přihrávkou na hranici pokutového území Higuaína, který se otočil a našel Pjaniće, který jen těsně minul branku!
     
    26
    Bruno Peres vyvezl míč na polovinu Juventusu, kde předal míč Perottimu, jenže křídelník AS Řím si nepotykal s prvním dotykem.
     
    27
    De Rossi vyslal pěknou přihrávku mezi obránce Juventusu, nicméně osamocený Edin Džeko nedostal prostor a obrana Juventusu získala balón.
     
    28
    Gonzalo Higuaín se na hranici pokutového území dostal k míči a dokázal vypálit z otočky. Jeho pohotová střela postrádala razanci a Alisson si připsal snadný zákrok.
     
    29
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus se ujímá vedení! MARIO MANDŽUKIČ si naběhl na pěknou kolmici z kopačky Alexe Sandra, obešel brankáře a z ostrého úhlu poslal míč do sítě. Ve skórování mu nezabránil ani sprintující obránce!
    29. Mario MANDŽUKIĆ - 0:1
     
    31
    Za obranu AS Řím tentokrát sprintoval Gonzalo Higuaín, který už spěchal sám na brankáře, ale radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    32
    Kolarov prošel s míčem až na hranici pokutového území, odkud se pokusil odcentrovat před branku, jenže jeho pobídka nenašla nikoho v červeném dresu.
     
    33
    Zadáci Juventusu uklidňují hru kombinací na vlastní polovině hřiště. Juventus se díky vstřelené brance dostal ke kormidlu a nyní diktuje tempo hry.
     
    34
    Edin Džeko se dral za nepřesnou přihrávkou na levé křídlo. Mattia De Sciglio se před něj skvěle natlačil tělem a vybojoval vhazování pro Juventus.
     
    35
    Edin Džeko se vydal napadat statickou rozehrávku na polovině Juventusu. Bosenský útočník se natahoval po pomalé přihrávce, ale nakonec na míč nedosáhl.
     
    36
    Juan Cuadrado sprintoval za parádní přihrávkou za obranu AS Řím. Rychlík ve službách Juventusu se dokonce dostal před stopery, jenže jej zradilo zpracování.
     
    37
    Obrana AS Řím má velké problémy s kolmicemi. Na další dobrou přihrávku si naběhl Higuaín, jemuž pokazil radost zdvižený praporek asistenta rozhodčího.
     
    38
    Dybala mohl postupovat vpřed, jenže hlavní rozhodčí přerušil hru a nařídil přímý kop pro Juventus. Dybala se chvíli divil jeho rozhodnutí, ale poté opět rozjel kombinaci.
     
    39
    Po delší době se do útoku vydalo AS Řím. Celek z hlavního města se usadil na polovině Juventusu a dokonce vybojoval přímý kop. Proti pravidlům se provinil Mattia De Sciglio.
     
    40
    Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Diego Perotti přidal svému pádu v pokutovém území a vysloužil si žlutou kartu za simulování!
     
    41
    Juventus se snaží dohrát první poločas bez zbytečných problémů v zadních řadách. Zadáci Juventusu si dávají s rozehrávkou načas.
     
    42
    Perotti dostal spoustu prostoru na levé straně hřiště a měl čas na odcentrování do pokutového území. Centr mu však nesedl a míč skončil v zámezí.
     
    43
    Dybala se parádním zpracováním zbavil svého strážce na polovině hrací plochy. Argentinský fotbalista ale zabrzdil akci Juventusu a obrana AS Řím se stačila srovnat.
     
    44
    Mario Mandžukič si v pokutovém území naběhl na přihrávku z kopačky Alexe Sandra. Tentokrát hráčům Juventusu jejich kombinace nezafungovala a Mandžukič si při zpracování pomohl faulem.
     
    45
    V samotném závěru prvního poločasu se do útoku ještě vydal Kolarov, který přenechal míč Perottimu, jehož nadýchaný centr skončil v rukavicích připraveného Buffona.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí! Římský celek vstoupil do dnešního utkání aktivněji a dokonce si vypracoval první obrovskou šanci. V 9. minutě měl gól na kopačce Edin Džeko, jehož zakončení nakonec prolétlo kolem branky. Na druhé straně se ve 25. minutě dostal ke střele Pjanić, jehož rána také prolétla těsně vedle branky. O čtyři minuty později se vša skóre měnilo. Mario Mandžukić si naběhl za obranu, obešel Alissona a otevřel skóre. Poté se hra uklidnila a dalších šancí jsme se nedočkali. Do kabin tedy odcházejí spokojenější hráči Juventusu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Daniele Rugani, přichází Giorgio Chiellini.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Claudio Marchisio, přichází Sami Khedira.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Juan Cuadrado, přichází Douglas Costa.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mehdi Benatia, přichází Andrea Barzagli.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mattia De Sciglio, přichází Stephan Lichtsteiner.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Daniele De Rossi, přichází Maxime Gonalons.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Juan Jesus, přichází Héctor Moreno.
     
    47
    Juventus se ihned v úvodu druhého poločasu pustil do útočení. Střídající Khedira se pokusil překvapit obranu soupeře prudkou kolmicí, ale obránci byli na místě.
     
    48
    Mario Mandžukič se z levé strany odhodlal odcentrovat na značku pokutového kopu. Na jeho pobídku si naskočil Douglas Costa, který v souboji s urostlým zadákem neměl šanci.
     
    49
    Kevin Strootman si ve středu hrací plochy posunul míč na pravou stranu, ale Sami Khedira jej ihned poslal k zemi. Zákrok se obešel bez karetního trestu.
     
    50
    Alex Sandro si posunul míč před Edina Džeka, který jej nechtěl nechat utéct a raději zastavil akci Juventusu za cenu nedovoleného zákroku.
     
    50
    Juventus sice přidává druhou branku, ale gól neplatí kvůli ofsajdu! Své postavení si nepohlídal Dybala!
     
    51
    Mohlo být vyrovnáno! Diego Perotti si naběhl na pěknou přihrávku na hranici pokutového území, ale jeho pohotovou střelu zastavila branková konstrukce!
    51. Perottiho rána do břevna
     
    52
    Aktivní Diego Perotti si brousil zuby na další přihrávku do pokutového území. Tentokrát se mu pod nohy vrhl Giorgio Chiellini, který zachránil situaci z pohledu Juventusu.
     
    53
    Kevin Strootman vymyslel nadýchaný centr na zadní tyč, kde hlídkoval připravený Stephan Lichtsteiner, jež odhlavičkoval míč na Douglase Costu.
     
    54
    Radja Nainggolan našel prudkým centrem Edina Džeka, jež se opřel do padajícího míče, jenže jeho rána z voleje skončila v rukavicích připraveného Buffona.
     
    55
    Lichtsteiner táhl míč pryč z poloviny Juventusu, jenže přišel o míč a důrazný Giorgio Chiellini se dopustil faulu. AS Řím má k dispozici přímý kop.
     
    56
    Jeden z fotbalistů AS Řím v souboji na polovině Juventusu vyrval z trávníku pořádný drn. Hlavní rozhodčí přerušil hru a Edin Džeko vrátil kus trávníku na jeho místo.
     
    57
    Aléx Sandro se snažil uvolnit na levé straně hřiště. Proti němu se postavil dobře hrající obránce Bruno Peres, který se nenechal nachytat a ještě vybojoval vhazování.
     
    58
    Juventus zahodil obrovskou šanci! Costa si z pravé strany navedl míč na levačku a vypálil. Alisson jeho ránu vyrazil jen před sebe, jenže Gonzalo Higuaín nedokázal míč dopravit do branky!
    58. Higuaínova šance
     
    59
    Následný rohový kop se Juventusu vůbec nepovedl. Vysoký centr přiletěl na malé vápno, kde kraloval pozorný obránce Federico Fazio.
     
    60
    Douglas Costa spěchal po levé straně za dlouhou přihrávkou. Ani rychlík ve službách Juventusu už míč nedohnal na hrací ploše a AS Řím bude vhazovat.
     
    61
    Hra je přerušena! Edin Džeko strčil do ležícího Chielliniho a na hrací ploše se strhla menší potyčka. Hlavní rozhodčí byl u hráčů včas a dokázal emoce uklidnit.
     
    62
    Edin Džeko za svůj prohřešek proti pravidlům dostává žlutou kartu.
     
    63
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Kevin Strootman, přichází Gerson.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Radja Nainggolan, přichází Cengiz Ünder.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Lorenzo Pellegrini.
     
    64
    AS Řím kombinuje s míčem na polovině hrací plochy a snaží se najít recept na pozornou defenzívu Juventusu. Stará dáma navíc skvěle napadá soupeřovu rozehrávku.
     
    65
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Gianluigi Buffon, přichází Carlo Pinsoglio.
     
    66
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aléx Sandro, přichází Kwadwo Asamoah.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Stefano Sturaro.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Paulo Dybala, přichází Rodrigo Bentancur.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Mario Mandžukić, přichází Federico Bernardeschi.
     
    67
    Higuaín si hledal prostor mezi obránci soupeře. Argentinský útočník byl však zcela osamocený a proti přesile hráčů v červeném neměl šanci na úspěch.
     
    68
    Higuaín si brousil zuby na vysokou přihrávku za obranu AS Řím. Obránce Fazio ale dával dobrý pozor a soupeřova útočníka nepustil do pokutového území.
     
    69
    Juventus hraje velmi dobře také po přestávce. Sami Khedira se otočil s míčem na polovině soupeře a jeden z hráčů AS jej faulem poslal k zemi.
     
    70
    Giorgio Chiellini fauloval v blízkosti pokutového území a navíc vidí žlutou kartu. Chiellini dnes hraje opravdu tvrdě.
     
    71
    AS Řím si s rozehrávkou přímého kopu vůbec neporadilo. Římané jej rozehráli do kombinace, jenže poté se vůbec nedostali do šestnáctky.
     
    72
    Perotti operoval s míčem na levé straně hrací plochy, ale ani aktivní fotbalista AS Řím si neporadil s pozornou obranou Juventusu.
     
    73
    Peres se snažil udržet míč na hrací ploše, jenže krajní obránce AS Řím se podle asistenta rozhodčího dostal za čáru. Juventus bude vhazovat.
     
    74
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! AS Řím dlouho kombinovalo v blízkosti pokutového území Juventusu. Gerson nakonec pěknou přihrávkou uvolnil Kolarova, který odcentroval před branku a EDIN DŽEKO už měl snadnou práci!
    74. Edin DŽEKO - 1:1
     
    75
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Moise Kean.
     
    76
    Juventus se okamžitě tlačí do útoku a snaží se najít odpověď na vyrovnávací branku svého soupeře. Costa motal hlavy obráncům na levé straně, jenže míč dlouho neudržel.
     
    77
    Na druhé straně hecuje Edin Džeko své spoluhráče. Bosenský útočník ví, že AS Řím dnes hraje vydařené utkání a je v jeho silách Juventus porazit.
     
    78
    Juventus zahrával další rohový kop. Nováček na hřišti Kean poslal vysoký centr na zadní tyč, avšak Giorgio Chiellini z ostrého úhlu nedokázal zakončit.
     
    79
    Douglas Costa si naběhl na skákavý centr na zadní tyč. V zakončení mu ale zabránil pozorný stoper Federico Fazio, jež balón odkopl do autu.
     
    80
    Do konce utkání zbývá posledních deset minut. Juventus se po inkasování vyrovnávací branky znovu tlačí do útoku a snaží se rozhodnout.
     
    81
    AS Řím mělo k dispozici rozehrávku přímého kopu ze zajímavé pozice. Exekuce se ujal Aleksandar Kolarov, který pálil na zadní tyč, ale brankář Juventusu jeho ránu dokázal vyrazit!
     
    82
    Kolarov si tentokrát zpracoval vysokou přihrávku na levou stranu hřiště, ale míč se mu od hrudníku odrazil daleko od těla a Lichsteiner může založit akci Juventusu.
     
    83
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Edin Džeko, přichází Juan Manuel Iturbe.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Diego Perotti, přichází Marco Tumminello.
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Aleksandar Kolarov, přichází Leandro Castán.
     
    84
    Douglas Costa nezachytil rozehrávku soupeře na pravé straně, ale naštěstí pro Juventus se hráč AS Řím sám zahnal do zámezí.
     
    85
    Douglas Costa spěchal za dlouhou přihrávkou na levé křídlo, jenže stoper Fazio měl k míči o pořádný kus blíže a nepustil soupeře do úniku.
     
    86
    Federico Bernardeschi obdržel pěknou přihrávku na levou stranu pokutového území, jenže měl málo času na zakončení a nakonec trefil jen boční síť!
     
    87
    Sami Khedira si potáhl míč směrem k pokutovému území a jeden ze soupeřů jej nedovoleným způsobem poslal k zemi. Juventus má k dispozici přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    88
    Exekuce přímého kopu se chopil Federico Bernardeschi. Fotbalista Juventusu poslal prudký centr, který zastavila čtyřčlenná zeď.
     
    89
    Tentokrát měl Juventus šanci k rozehrávce přímého kopu takřka z hranice pokutového území. Jeho exekuce se ujal Douglas Costa, který sice dokázal obstřelit zeď, jenže jeho rána byla hodně nepřesná.
     
    90
    V samotném závěru utkání si Giorgio Chiellini dal pozor na vysokou přihrávku za obranu Juventusu a před dotírajícím Iturbem odhlavičkoval balón do bezpečí.
     
    90
    Druhý poločas skončil.
     
    Druhý poločas končí! Juventus byl sice po přestávce aktivnějším celkem, jenže se nedokázal gólově prosadit. V obrovské šanci selhal hlavně Gonzalo Higuaín, který nedorazil míč přes ležícího brankáře. V 74. minutě se Edin Džeko naběhl na Kolarovův centr a dokázal vyrovnat! Juventus mohl strhnout vedení zpět na svou stranu, jenže obrana AS Řím ustála i závěrečný tlak. O vítězi tedy rozhodnou penalty!
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    0:0
    Marco Tumminello hned při prvním pokusu selhal! Tumminelo nechal vyniknout brankáře!
    Marco TUMMINELLO
     
    1. série
    0:1
    Stephan Lichtsteiner zvládl penaltu o mnoho lépe! Zkušený fotbalista zakončil po zemi k tyči!
    Stephan LICHTSTEINER
     
    2. série
    1:1
    Pellegrini sice trefil brankáře Juventusu, ale od Pinsoglia se míč se štěstím odrazil do branky!
     
    2. série
    1:2
    Andrea Barzagli zahrál penaltu opravdu zkušeně! Počkal si na pohyb brankáře a poslal míč do odkryté části branky!
     
    3. série
    2:2
    Iturbe zvolil razanci, brankář Juventusu si na míč sice sáhl, ale dělovku zastavit nedokázal!
     
    3. série
    2:3
    Federico Bernardeschi si také počkal na pohyb brankáře a uklidil míč přesně k tyči!
     
    4. série
    3:3
    Bruno Peres si vzal dlouhý rozběh, pohrál si s brankářem a vypálil přesně k tyči!
     
    4. série
    3:4
    Sami Khedira přibližuje Juventus výhře! Německý záložník vymetl horní roh soupeřovy branky!
     
    5. série
    4:4
    Cengiz Ünder prostě zavřel oči a dělovkou k tyči nedal soupeřovu brankáři šanci!
     
    5. série
    4:5
    Douglas Costa ukončuje dnešní utkání! Brazilský fotbalista si věřil a dělovkou těsně nad zemí rozvlnil síť!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Juventus nakonec zvládl penaltový rozstřel se vší noblesou a zajistil si vítězství. Marco Tumminello totiž neproměnil hned první penaltu a AS muselo od úvodu dotahovat. Naopak fotbalisté Juventusu proměnili všechny pokutové kopu a Douglas Costa si v závěru mohl vychutnat vítěznou třešničku na dortu!
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 17:15.
     
    Z mé strany je to pro vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (00:15:30)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 74. Džeko (Kolarov) – 29. Mandžukić (Sandro)

    Karty:   40. Perotti (ASR), 62. Džeko (ASR) – 70. Chiellini (JUV)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:0   Marco Tumminello (ASR)
    0:1   Stephan Lichtsteiner (JUV)
    2. série:
    1:1   Lorenzo Pellegrini (ASR)
    1:2   Andrea Barzagli (JUV)
    3. série:
    2:2   Juan Manuel Iturbe (ASR)
    2:3   Federico Bernardeschi (JUV)
    4. série:
    3:3   Bruno Peres (ASR)
    3:4   Sami Khedira (JUV)
    5. série:
    4:4   Cengiz Ünder (ASR)
    4:5   Douglas Costa (JUV)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:9. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 17:15.
    AS Řím: Alisson – Peres, Fazio, Juan Jesus (46. H. Moreno), Kolarov (83. Castán) – Strootman (63. Gerson), De Rossi (46. Gonalons), Nainggolan (63. Ünder) – Defrel (63. Pellegrini), Džeko (83. Iturbe), Perotti (83. Tumminello).
    Náhradníci: Lobont, Romagnoli – Castán, Pellegrini, Iturbe, H. Moreno, Ünder, Abdullahi, Gonalons, Gerson, Tumminello, Keba Coly, Antonucci, Sadiq.

    Juventus FC: Buffon (65. Pinsoglio) – De Sciglio (46. Lichtsteiner), Benatia (46. Barzagli), Rugani (46. Chiellini), Sandro (66. Asamoah) – Marchisio (46. S. Khedira), Pjanić (66. Sturaro) – Cuadrado (46. Costa), Dybala (66. Bentancur), Mandžukić (66. Bernardeschi) – Higuaín (75. Kean).
    Náhradníci: Szczęsny, Pinsoglio, Del Favero – Chiellini, S. Khedira, Costa, Barzagli, Asamoah, Sturaro, Rincón, Lichtsteiner, Bentancur, Mandragora, Coccolo, Kean, Caligara, Bernardeschi.

    Rozhodčí: Gonzalez
    thejrc.org