Austria – Sturm Graz 2:3 (kon.) | Admira – Rheindorf Altach 4:1 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
4:1 (3:0)
SC Rheindorf Altach
Neděle 30.07.2017, 18:30 • BSFZ-Arena, Mödling • Rakouská Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Admira si vyšlápla v domácím prostředí ve druhém zápase sezóny rakouské Bundesligy na účastníka UEFA Europa League. Altach inkasoval uprostřed prvního poločasu během tří minut dva góly, o které se postarali Lukas Grozurek a Maximilian Sax. Pár sekund před přestávkou se navíc prosadil po chytrém signálu během rozehrávky volného přímého kopu Daniel Toth. Poslední jmenovaný hráč se trefil navíc ještě v poslední minutě utkání a během zápasu tak vstřelil dva góly a na jeden přihrál – za mě osobně muž zápasu. Za hosty snižoval z penalty krátce po příchodu na hřiště zkušený Johannes Aigner. Konečný výsledek: Flyeralarm Admira 4 Rheindorf Altach 1. (20:26:55)
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Daniel TOTH - 4:1
     
    90+3
    Admira právě vstřelila branku!
    Střídající Antonio Jakoliš si netroufl uvnitř pokutového území netroufl vypálit přes dvojici protihráčů a jeho přihrávka byla zablokována. K míči se ovšem vzápětí dostal DANIEL TOTH, který si během drzého průniku udělal kužely ze tří protihráčů a poté krásnou přízemní střelou zamířil přesně k levé tyči! Konečné skóre: 4-1.
     
    90+1
    Nad rámec utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    90
    Fotbalisté Altachu už hrají vzadu na obrovské riziko, což otevírá Admiře možnost zaútočit do otevřené obrany. Náznaky šancí už tu byly, žádná mimořádná ale zatím nikoliv.
     
    88
    Ve středu hřiště bylo k vidění několik faulů, nepříliš atraktivní pasáž hry ale přerušil jeden z hráčů Admiry, který se na pravé straně šestnáctky dostal k přízemní střele. Jeho pokus z ostrého úhlu ale mířil pouze doprostřed brány a náruče brankáře Martina Kobrase, který míč rychle vyhodil do hry.
     
    84
    Střídání v týmu FC Flyeralarm Admira: ze hřiště odchází Dominik Starkl, přichází Marcel Holzmann.
     
    84
    Adrian Grbic si ve středu hřiště zpracoval kolmou přihrávku od Simona Piesingera a po pěkném otočení s míčem napřáhl k přízemní střele, která minula bližší levou tyč.
     
    80
    Do konce utkání zbývá odehrát 10 minut a Altach potřebuje vstřelit dva góly, aby získal alespoň bod a navázal na úvodní tři body ze zápasu proti Austrii Vídeň.
     
    79
    Fabio Strauss se dopustil na levé straně obranné poloviny svého týmu ostrého faulu, za který byl potrestán žlutou kartou.
    78. Hannes AIGNER - 3:1
     
    78
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    JOHANNES AIGNER to udělal jako "starý mazák" a ze značky pokutového kopu zamířil přízemní střelou doprostřed brány. Stav utkání: 3-1.
    78. Penalta! Vybíhající Andreas Leitner fauloval Aignera
     
    78
    Patrick Salomon dostal uprostřed hřiště příliš volného prostoru a kolmou přihrávkou hledal na pravé straně šestnáctky nabíhajícího Johannese Aignera, kterému se vrhl pod nohy brankář Andreas Leitner a rukama ho poslal k zemi!
     
    77
    Abych Vás neochudil o jednu šanci, střídající Antonio Jakoliš se ocitl po příchodu na hřiště na pravé straně šestnáctky úplně sám, střela mu ale vůbec nesedla a minula bližší horní roh.
     
    74
    Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Lucas Galvão, přichází Hannes Aigner.
     
    72
    Střídání v týmu FC Flyeralarm Admira: ze hřiště odchází Maximilian Sax, přichází Antonio Jakoliš.
     
    71
    Markus Wostry dostál svého jména, když ve středu obranné poloviny svého týmu předvedl ostrý skluz a fauloval Lucase Galvãa, který byl rád, že zůstal stát.

    Tomáš Reiner

    Branky: 19. Grozurek, 22. Sax, 45+1. Toth, 90+3. Toth – 78. Aigner (pen.)

    Karty:   71. Wostry (TRK), 79. Strauss (TRK) – 45. Netzer (ALT), 61. Salomon (ALT)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:1. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 7:9.
    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Zwierschitz, Wostry, Strauss, Ebner – Lackner, Toth – Sax (72. Jakoliš), Knasmüllner, Starkl (84. Holzmann) – Grozurek (68. Kalajdzic).
    Náhradníci: Kuttin – Maranda, Schmidt, Kalajdzic, Posch, Holzmann, Jakoliš.

    SC Rheindorf Altach: Kobras – Zech, Zwischenbrugger, Netzer, Galvão (74. Aigner) – Salomon, Müller (46. Piesinger) – Gebauer, Dobras (68. Nutz), Schreiner – Grbic.
    Náhradníci: Dmitrović – Ngamaleu, Piesinger, Nutz, Aigner, Nussbaumer, Janeczek.

    Rozhodčí: Alexander Harkam. Asistenti: Andreas Heidenreich, Martin Höfler. Čtvrtý rozhodčí: Christopher Jäger
    bahis siteleri