SR 18 – Bělorusko U18 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Cracovia 9:4 (kon.)
Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 3:0 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:6 (0:2, 0:2, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 03.08.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy u hokeje zase nashledanou. (19:52:23)
     
    Je konec! Liberec přidal ve třetí třetině další dvě branky a dokráčel k vysokému vítězství 6:1. Góly dnes stříleli dvakrát Martin Bakoš a po jedné přidali Jan Ordoš, Dominik Lakatoš, Jan Stránský a Milan Bartovič. Za domácí skóroval Michal Poletín.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Hned po vhazování pálil Adam Jánošík, Štěpán Lukeš nicméně jeho pokus viděl a betony jej vyrazil mimo svou branku.
     
    59:33
    Puk před branku dostal obránce Martin Ševc. Obránce Liberce byl sám před brankou, ale Lukeše nakonec ani neohrozil.
     
    59:02
    Ještě jedna šance domácích. Vojtěch Tomeček se dostal ke střele z mezikruží, ta byla lehce tečovaná a skončila nakonec nad brankou.
     
    57:47
    Při útočném snažení domácích hráčů se píská. Hra bude pokračovat vhazováním po pravici Aleše Stezky, utkání se nejspíše jen dohraje.
     
    57:20
    Po levé straně se do třetiny dostávali hosté, nakonec jim byl ale odpískán ofsajd. Vhazovat se tak bude ve střední třetině.
     
    56:49
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    56:07
    Juraj Valach to zkoušel ze střední třetiny, jeho dělovka nakonec skončila v lapačce Stezky, ačkoliv to libereckému brankáři nadělalo problémy.
     
    55:25
    Od modré čáry nahazoval obránce Michal Plutnar, kotouč nakonec skončil v lapačce Štěpána Lukeše, který hru přerušil.
     
    54:48
    Martin Ševc dorážel hodně důrazně, a tak byl obejmut kolem krku bránícím hráčem Chomutova. Liberecký obránce dostává dvouminutový trest za hrubost, na domácí straně to je Petr Koblasa.
     
    53:48
    Hostí byli nyní hodně aktivní, ani jeden střelecký pokus ale nešel na branku. Obětavě zahrála obrana Pirátů, puk je ve středním pásmu.
     
    52:54
    Následně tvrdě pálil Alex Rašner. Od betonů Stezky se puk odrazil ke clonícímu hráči, jenž se ale nakonec neprosadil. Do útoku jde Liberec.
    52:33 BAKOŠ - 1:6
     
    52:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následně ale Piráti chybovali v obraně a odměnou jim za to je šestá obdržená branka. MARTIN BAKOŠ se ujal puku a poslal jej k pravé tyčce, Štěpán Lukeš zareagoval hodně opožděně. Bez asistence.
    51:32 POLETÍN - 1:5
     
    51:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    A domácí se také dočkali! Tvrdá rána Juraje Valacha se od zadního mantinelu odrazila k Vladimíru Růžičkovi, který se sice neprosadil, puk nicméně procedil k MICHALU POLETÍNOVI, jenž jej bekhendem nalepil pod víko. Asistence: Vladimír Růžička a Juraj Valach.
     
    51:07
    Juraj Valach hned posílal kotouč na branku, kde se ale zaskvěl Aleš Stezka. Následovalo pošťuchování, které bylo ukončeno rozhodčím.
     
    50:59
    Piráti se dostali do závaru, který sice nezužitkovali. Mezitím se provinil faulem Jan Stránský. Domácí tak mají další šanci na vstřelení branky.
     
    50:34
    Domácí fanoušci nic nevzdávají a nadále svůj celek podporují. Piráti si nyní navíc zahrají další přesilovou hru.
     
    49:37
    Tempo utkání pomalu upadá, ani jeden celek se nedostává do nějakých příležitostí. Uvidíme, zda se dočkáme ještě nějaké branky.
     
    49:01
    Hosté v plném počtu.
     
    48:48
    Rychlý útok Pirátů. Nicolas Hlava našel na pravé straně Michala Poletína, který ale svižnou střelou nepřekonal Aleše Stezku!
     
    47:44
    Nebezpečně to zkoušel z pravého kruhu Vladimír Růžička, který ale ani nyní nevstřelil branku. Tvrdá rána skončila vedle branky.
     
    47:01
    Následovala menší strkanice mezi Dominikem Lakatošem a Lukášem Chalupou. Piráti budou hrát přesilovku, Lakatoš dostává čtyřminutový trest.
     
    47:00
    Chomutovský obrana opět propadla a Dominik Lakatoš se dostal z levé strany do zakončení. Zblízka ale beton Štěpána Lukeše nepřehodil!
     
    46:41
    Pro nahozený kotouč zpoza branky do brankoviště skončil tygřím skokem chomutovský Štěpán Lukeš. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    46:15
    Následovala individuální akce Petra Koblasy, který si od levého mantinelu sjel až mezi kruhy. Následná střela skončila v lapačce připraveného Aleše Stezky!
     
    46:05
    Po nahození od modré čáry byl k vidění závar před brankou Štěpána Lukeše. Chomutovský brankář nyní neinkasoval, připsal si jeden zákrok.
     
    45:40
    Liberec ztratil pásmo a následně se jej pokoušel získat zpátky. To se povedlo jen za cenu ofsajdu, pokračovat se tak bude vhazováním.
     
    44:30
    Piráti to ovšem nevzdávají a snaží se směrem dopředu něco vymyslet. Dnes jim to ovšem není souzeno.
    43:50 BAKOŠ - 0:5
     
    43:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale hosté prosazují, to zavání nepříjemný debaklem pro domácí! Střela Lukáše Dernera byla sice Lukešem vyražena, po následném závaru se ale prosadil MARTIN BAKOŠ! Asistence: Lukáš Derner a Lukáš Jašek.
     
    43:26
    Liberec se vydal do útočné třetiny, kde se pokouší něco vymyslet. Zatím se ale bojuje o puk za brankou a nevypadá to, že jej někdo vydoluje.
     
    42:38
    Hosté v plném počtu.
     
    42:21
    Na konci přesilové hry se do skvělé příležitosti dostal Mário Grman, jeho tvrdý pokus z pravé strany ale nakonec skončil jen těsně vedle branky!
     
    41:33
    Zajímavá kombinace Pirátů nakonec nebyla zakončena gólově. Zajímavé pokusy vysílali Vladimír Růžička i Vojtěch Tomeček.
     
    40:57
    Pirátům se nepovedlo udržet útočné pásmo, pro puk se po vyhození musejí vracet až ke své brance.
     
    40:38
    Pronikající Jakub Sklenář byl u levého mantinelu faulován, dvě minuty si odsedí podruhé v utkání Lukáš Krenželok.
     
    40:21
    Domácí v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Jsme zpátky je třetí třetině! Povede se Pirátům snížit, anebo dojde k navýšení a debaklu? Napoví nejspíše posledních dvacet minut.
     
    I ve druhé třetině se Bílí Tygři dvakrát radovali, a tak po dvou třetinách vedou vysoko 4:0! Gólově se povedlo uvést Janu Stránskému a Milanu Bartovičovi. Piráti mají dvacet minut na alespoň zkorigování aktuálního stavu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    Liberci se nyní nelíbilo posouzení icingu, rozhodnutí rozhodčí ovšem zůstalo nezměněno. Následuje buly po pravici Aleše Stezky.
     
    38:40
    Krátce po vhazování přišel střelecký pokus Liberce, který ale skončil jen vedle branky Štěpána Lukeše. Bude se vhazovat po jeho levici.
     
    38:22
    A navíc bude severočeský celek hrát přesilovou hru. Vladimír Růžička inkasuje dvouminutový trest za sekání, zbytečný faul chomutovského útočníka.
     
    37:52
    A hosté nemají dost, stále se pokouší něco vymýšlet a stále jsou lepším celkem na ledové ploše. Pirátům se dnes vůbec nedaří.
    37:03 BARTOVIČ - 0:4
     
    37:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následně se ale hpsté prosazují a jdou do vedení 4:0! Lukáš Vantuch poslal bekhendem kotouč mezi kruhy, kde se nacházel MILAN BARTOVIČ. Jeho přesná rána skončila až za zády Štěpána Lukeše. Asistence: Lukáš Vantuch a Adam Jánošík.
     
    36:49
    Na druhé straně se do dobré střelecké pozice na levém kruhu dostával Jan Stránský, v rozhodujícím momentě mu ale ujel kotouč.
     
    36:07
    Od levého mantinelu dostával žabičkou puk před branku Vladimír Růžička. Tomu ovšem dnes není souzeno, tečí se mu nepovedlo nasměrovat kotouč mezi betony Stezky.
     
    35:21
    Před branku Lukeše se následně dostával také Martin Bakoš, který tísněný přihrával pod sebe. Bekhendem trefil jen brusli vracejícího se obránce Pirátů. Puk skončil za brankou.
    34:27 STRÁNSKÝ - 0:3
     
    34:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    A tak přišel rychlý protiútok, který byl zakončen třetí brankou hostů! Kryštof Hrabík našel před brankou najíždějícího JANA STRÁNSKÉHO, kterému se povedlo propálit Štěpána Lukeše. Asistence: Kryštof Hrabík a Ladislav Šmíd.
     
    34:17
    Do úniku se podél levého mantinelu dostal Vladimír Růžička, jenž mířil k bližší tyčce, branku se mu ale nakonec nepovedlo trefit!
     
    34:01
    Domácí v plném počtu.
     
    33:43
    Piráti se opět osvobodili, ve středním pásmu jeden z hostů navíc zahrál vysokou holí a hra se přesouvá před svatyni Štěpána Lukeše.
     
    33:15
    Po zdlouhavém boji o puk u mantinelu se k puku dostali chomutovští hokejisté, jenž jej dloubáčkem poslali až ke Stezkovi.
     
    32:20
    Následně se Liberec dostal do zakončení. Lehčí střela z mezikruží skončila na hrudi připraveného Štěpána Lukeše, jenž si připsal první zákrok.
     
    32:11
    Vladimír Růžička vypíchl puk a unikal do šance. Bránící hráč Liberce ale s vypětím sil chomutovského útočníka zastavil a puk rukou odehrál mimo obrannou třetinu.
     
    32:01
    Další trest pro domácí hokejisty. Na trestnou putuje Alex Rašner, jenž se provinil faulem za brankou Štěpána Lukeše.
     
    31:37
    Piráti byli nadále aktivní v útočném pásmu, zakončit se jim ale nepovedlo. I tak musel ale Aleš Stezka ukrýt odražený kotouč ve své lapačce.
     
    30:56
    Vojtěch Tomeček si parádně vyměnil puk s Vladimírem Růžičkou a z pravé strany zakončoval. Aleš Stezka byl ovšem natlačen u své tyčky a šanci zneškodnil.
     
    29:51
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Tomáš Král, přichází Štěpán Lukeš.
    29:43
     
    29:43
    Nejdříve ujížděl Luboš Rob, kterému se nepovedlo trefit branku. Následně stejný hráč hledal Dávida Skokana, jenž ve velké šanci přestřelil branku!
     
    29:37
    Domácí v plném počtu.
     
    28:54
    Stále se Tygrům nepovedlo dostat se do pásma a vypadá to na přesilovou hru, na kterou by hosté nejraději zapomněli. Nějaký čas ale hosté mají.
     
    28:07
    Domácí celek hraje v nevýhodné hře zatím hodně dobře a daří se mu držet puk mimo svou branku. Do útoku nyní dokonce mířil Alex Rašner, ke střele ovšem nedošlo.
     
    27:37
    Za záchranou brzdu nyní tahal Tomáš Slovák, kterému ujížděl Jan Stránský. Hostujícího útočníka sekl přes hokejku a již míří na trestnou lavici.
     
    26:50
    Tomáš Král rozjel parádní protiútok. Vojtěch Tomeček oslovil Vladimíra Růžičku, který ovšem svého spoluhráče z lajny již nedokázal zpátky najít.
     
    26:16
    Následoval průnik Jana Havla, který se nadvakrát dostal do střelecké pozice. První pokus skončil na bruslích bránícího hráče, ten druhý chytil Aleš Stezka!
     
    25:57
    Bílí Tygři se pokoušeli dostat do útočné třetiny, ale jejich snaha nebyla úspěšná. Rozhodčí viděl nedovolené postavení, píská se icing.
     
    25:26
    Hosté v plném počtu.
     
    25:05
    Následně se domácí přecijen dostali do zajímavé šance. Podél levého mantinelu prchl Petr Koblasa, kterému se ale na zadní tyč nepovedlo skórovat.
     
    24:45
    Na ledě to nevypadá, že by jeden z týmů měl o jednoho hráče navíc. Pirátům se nedaří a Liberec skvěle napadá.
     
    24:03
    Nyní se domácím nepovedla rozehrávka a puk skončil až za brankou. Píská se icing a pokračovat se bude vhazováním před Králem.
     
    23:45
    Od modré čáry to zkoušel Mário Grman, jeho důrazná střela ovšem skončila pouze v držení hostujícího brankáře. Aleš Stezka zatím bezchybný.
     
    23:26
    Po rychlém útoku domácích se do zakončení dostával Marek Tomica, zblízka se mu ovšem nepovedlo trefit branku. Následně dvě minuty dostává Jan Stránský.
     
    22:34
    Tygři rozjížděli útočnou akci, ale ta nebyla pro opuštění puku mimo hřiště dokončena. Pokračovat se bude vhazováním ve středu třetiny.
     
    22:09
    Následně se domácí dostali do akce před brankou. V závaru byl nejaktivnějším zakončovatelem Michal Poletín, ani nyní ale mladý brankář Liberce neinkasoval.
     
    21:04
    Do slušné střelecké pozice se v mezikruží dostal Petr Koblasa, jeho pokus ovšem nebyl přesný a skončil nad brankou Aleše Stezky.
     
    20:49
    Liberec je u puku a pokouší se vymyslet nějakou akci, která by je dostala do ohrožení branky Tomáše Krále, zatím se jim to ale nedaří.
     
    20:10
    Hosté v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba celky se vracejí na ledovou plochu, druhá třetina začne za pár sekund!
     
    První třetina je u konce! Liberecký tým byl ve většině periody lepším celkem a dvakrát se mu povedlo rozvlnit síť za Králem. Nejdříve to byl zblízka Jan Ordoš, kterého v polovině třetiny napodobil přihrávku o Dlapovy brusle Dominik Lakatoš!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Dlouhá kombinační hra byla zakončena tvrdým pokusem Tomáše Slováka z levého kruhu. Aleš Stezka se ovšem parádně přesunul a střelecký pokus zneškodnil!
     
    18:49
    Zatím se ale domácímu celku nepovedlo nic vymyslet, Liberec navíc již dvakrát poslal kotouč mimo svou vlastní třetinu. Piráti musejí začít od své branky.
     
    18:11
    Přesilová hra domácích. Dominik Lakatoš usedá na trestnou lavici po faulu za brankou Aleše Stezky. Šance pro Piráty na vrácení se do utkání.
     
    17:52
    Práci měl po dlouhé době Aleš Stezka, který si vyšlápl na pokus Lukáše Chalupy od modré čáry. Tvrdá rána chomutovského obránce vletěla do jeho lapačky.
     
    17:16
    Výborně liberečtí hokejisté brání útočné pásmo a Pirátům se tak nedaří projít do útočné třetiny. Pomalu a jistě se navíc blíží konec první třetiny.
     
    16:25
    Piráti se směrem dopředu snaží, jejich dnešní snaha je ovšem hodně bezzubá. Uvidíme, jestli něco změní následující útok.
     
    15:48
    Domácí v plném počtu.
     
    15:03
    Chomutovský brankář si na konci tlaku hostujícího celku poradil i se střelou z levého kruhu. Následně se Piráti poprvé v tomto oslabení osvobozují.
     
    14:04
    Puk na levý kruh dostával Martin Bakoš, jež se ocitl ve velké gólové šanci. Puk za záda Tomáše Krále nakonec ale nedostal!
     
    13:48
    Tlak hostů byl zakončen střelou od modré čáry, před Tomášem Králem ještě puk tečoval Jan Stránský, jen do prsou chomutovského brankáře. Mezitím fauloval Martin Šťovíček, jenž míří na lavici hanby.
     
    13:15
    Další slušnou přihrávku dostával před branku Milan Bartovič, jenž zakončoval bekhendem. Jeho pokus ale nakonec skončil nad brankou.
     
    12:15
    Dobrou přihrávku před branku dostal Michal Bulíř, který ze vzduchu zakončoval k levé tyčce. Branku ale nakonec netrefil.
     
    11:15
    Liberec pokračuje v aktivní hře a snaží se zatlačit domácí hráče. Uvidíme, zda se vicemistrovi extraligy povede vstřelit třetí branku.
     
    10:35
    Celek z podještědí rozehrával útočnou akci, která ovšem nevyšla. Puk skončil na zakázaném uvolnění, a tak uvidíme vhazování před Stezkou.
    09:52 LAKATOŠ - 0:2
     
    09:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hodně kuriózní branka hostujícího celku, střelcem je DOMINIK LAKATOŠ! Draftovaný liberecký útočník vyjel zpoza branky a přihrával do brankoviště, kde se puk od Ondřeje Dlapy odrazil do šibenice Tomáše Krále! Bez asistence.
     
    09:24
    Za hákování jsou vyloučeni také domácí. Petr Koblasa přerušoval nadějný atak Liberce faulem, je tu tedy šance pro hosty na zvýšení skóre.
     
    08:38
    Piráti pokračují v aktivní útočné hře, Aleš Stezka každopádně ještě nemusel čelit nějakému nebezpečnému pokusu. Liberečtí pozorně brání.
     
    07:36
    Hosté v plném počtu.
     
    07:25
    Libereckým tygrům se následně povedlo dvakrát poslat kotouč mimo obranné pásmo, jejich oslabení je u konce. Toto se hostům povedlo ubránit.
     
    06:44
    Tomáš Slovák posílal střílenou přihrávku do brankoviště, slibný pokus ale nakonec nikdo z Pirátů netečoval, a tak kotouč skončil za brankou.
     
    06:24
    Následně to po přihrávce přes šíři kluziště zkoušel Vojtěch Tomeček. Tomu ale radost z vyrovnávací branky pokazil pozorný bránící hráč.
     
    06:00
    První střelecký pokus vyslal z levé strany Vladimír Růžička, jehož střelecký pokus škrtl boční síťku. Dobrý střelecký pokus chomutovského forvarda.
     
    05:36
    Následně tu máme první přesilovou hru. Faulem se provinil hostující Lukáš Krenželok, jenž si odsedí dvouminutový trest za hákování.
     
    05:20
    Následně se pokoušeli Tygři prodrat do útoku, jejich rozehra ovšem nebyla přesná a puk skončil za brankou Krále. Píská se icing a vhazovat se bude u branky Aleše Stezky.
     
    05:01
    Následně se Piráti dostávali do útočné třetiny, ale zakončit se jim nepovedlo. Rozhodčí utkání viděli ofsajd, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    04:40
    Následně se hosté dostávali do další zajímavé akce. Kryštof Hrabík dostal puk před branku, kde byl osamocený, Tomáš Král se ale nakonec do branky vrátil a puk vyrazil!
    03:45 ORDOŠ - 0:1
     
    03:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní se již Liberec dostává do vedení! Hned po buly se před brankou Pirátů vytvořila skrumáž, JAN ORDOŠ vydolal puk a po ledě jej poslal za záda Tomáše Krále. Asistence: Mário Bližňák.
     
    03:38
    Do rychlého protiútoku se vydal Lukáš Jašek, který z mezikruží zakončoval. I nyní byl ovšem Tomáš Král pozorný a jeho pokus zneškodnil!
     
    03:04
    Při aktivní hře libereckého celku se kotouč ocitl mezi diváky. Vhazovat se tak bude po pravici chomutovského brankáře, dnes je to Tomáš Král.
     
    02:18
    Těsně před modrou čárou zakončoval chomutovský Nicolas Hlava, jeho tvrdá rána ale šla nad branku. Domácí celek ovšem zůstává v útočném pásmu.
     
    01:46
    Po kombinační hře se ke střele dostal domácí Tomáš Slovák. Jeho tvrdá rána ovšem na branku neprošla, zblokována byla bránícími hráči.
     
    00:56
    Podél pravého mantinelu se pokoušel uniknout bránícím hráčům Lukáš Jašek. Rychlost mladému útočníkovi ovšem scházela, u puku Piráti.
     
    00:07
    Piráti vyhráli úvodní vhazování a z obrany se dostávali do útočného pásma. První nahazovaný kotouč skončil na hokejce Aleše Stezky.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný podvečer z chomutovské SD ARÉNY! Na ledě jsou již oba celky a utkání mezi domácím Chomutovem a hosty z Liberce co nevidět začne. Buďte s námi!
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Král (Lukeš) – Rašner, Flemming, Chalupa, Valach, Dlapa, Slovák, Blaha, Grman – Tomica, Skokan, Havel – Sklenář, Růžička, Tomeček – Koblasa, Rob, Poletín – Šťovíček, Hejcman, Hlava.

    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Will) – Pyrochta, Ševc, Plutnar, Šmíd, Derner, Jánošík – Krenželok, Jelínek, Lakatoš, Bakoš, Bulíř, Jašek, Ordoš, Bližňák, Bartovič, Hrabík, Vantuch, Stránský..
     
    BÍLÍ TYGŘI LIBEREC

    Vicemistr české extraligy načal zápasovou přípravu ve stejný den jako Piráti. Bílí Tygři na domácím ledě přivítali pražskou Spartu, se kterou nakonec prohráli v prodloužení. První branku vstřelil ze zámoří návrativší Ladislav Šmíd.

    Bílí Tygři Liberec 3:4pp. HC Sparta Praha
    6. Krenželok, 14. Plutnar (Jelínek, Lakatoš), 48. Šmíd (Dlouhý, Stránský) – 33. Uher (Kalina, Černoch), 44. Říčka (Reichenberg), 52. Smejkal (Jandus T.), 61. Černoch (Dvořák).
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovští hokejisté se v prvním přátelském utkání postavili ruskému Jekatěrinburgu, který nakonec zdolali v prodloužení, a to i přes fakt, že ani jednou nevedli. Dvěma góly se v premiéře blýskl Vojtěch Tomeček, gól a dvě asistence zase zaznamenal Vladimír Růžička.

    Piráti Chomutov 4:3pp. Avtomobilist Jekatěrinburg
    16. Tomeček (Růžička), 24. Růžička, 29. Valach (Růžička), 65. Tomeček (Grman) – 12. Paré (Beck, Gerejev), 17. Jegoršev (Milovzorov, Kučerjavenko), 22. Tičar (Beck).
     
    Krásný den všem fanouškům hokeje. Piráti Chomutov se ve druhém přátelském utkání utkají s jejich katem v posledním play-off, severočeským Libercem. Ten stejně jako Piráti odehrál zatím jedno utkání. Utkání v SD ARÉNĚ startuje v 17:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 52. Poletín (Růžička, Valach) – 4. Ordoš (Bližňák), 10. Lakatoš, 35. Stránský (Hrabík, Šmíd), 38. Bartovič (Vantuch, Jánošík), 44. Bakoš (Derner, Jašek), 53. Bakoš


    Piráti Chomutov: Král (30. Lukeš) – Rašner, Flemming, Chalupa, Valach, Dlapa, Slovák, Blaha, Grman – Tomica, Skokan, Havel – Sklenář, Růžička, Tomeček – Koblasa, Rob, Poletín – Šťovíček, Hejcman, Hlava.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Will) – Pyrochta, Ševc, Plutnar, Šmíd, Derner, Jánošík – Krenželok, Jelínek, Lakatoš, Bakoš, Bulíř, Jašek, Ordoš, Bližňák, Bartovič, Hrabík, Vantuch, Stránský.

    Diváci: 2 134
    thejrc.org