SR 18 – Bělorusko U18 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Cracovia 9:4 (kon.)
Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 3:0 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:6 (0:2, 0:2, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 03.08.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:48
    Martin Ševc dorážel hodně důrazně, a tak byl obejmut kolem krku bránícím hráčem Chomutova. Liberecký obránce dostává dvouminutový trest za hrubost, na domácí straně to je Petr Koblasa.
     
    50:59
    Piráti se dostali do závaru, který sice nezužitkovali. Mezitím se provinil faulem Jan Stránský. Domácí tak mají další šanci na vstřelení branky.
     
    47:01
    Následovala menší strkanice mezi Dominikem Lakatošem a Lukášem Chalupou. Piráti budou hrát přesilovku, Lakatoš dostává čtyřminutový trest.
     
    40:38
    Pronikající Jakub Sklenář byl u levého mantinelu faulován, dvě minuty si odsedí podruhé v utkání Lukáš Krenželok.
     
    38:22
    A navíc bude severočeský celek hrát přesilovou hru. Vladimír Růžička inkasuje dvouminutový trest za sekání, zbytečný faul chomutovského útočníka.
     
    32:01
    Další trest pro domácí hokejisty. Na trestnou putuje Alex Rašner, jenž se provinil faulem za brankou Štěpána Lukeše.
     
    27:37
    Za záchranou brzdu nyní tahal Tomáš Slovák, kterému ujížděl Jan Stránský. Hostujícího útočníka sekl přes hokejku a již míří na trestnou lavici.
     
    23:26
    Po rychlém útoku domácích se do zakončení dostával Marek Tomica, zblízka se mu ovšem nepovedlo trefit branku. Následně dvě minuty dostává Jan Stránský.
     
    18:11
    Přesilová hra domácích. Dominik Lakatoš usedá na trestnou lavici po faulu za brankou Aleše Stezky. Šance pro Piráty na vrácení se do utkání.
     
    13:48
    Tlak hostů byl zakončen střelou od modré čáry, před Tomášem Králem ještě puk tečoval Jan Stránský, jen do prsou chomutovského brankáře. Mezitím fauloval Martin Šťovíček, jenž míří na lavici hanby.
     
    09:24
    Za hákování jsou vyloučeni také domácí. Petr Koblasa přerušoval nadějný atak Liberce faulem, je tu tedy šance pro hosty na zvýšení skóre.
     
    05:36
    Následně tu máme první přesilovou hru. Faulem se provinil hostující Lukáš Krenželok, jenž si odsedí dvouminutový trest za hákování.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 52. Poletín (Růžička, Valach) – 4. Ordoš (Bližňák), 10. Lakatoš, 35. Stránský (Hrabík, Šmíd), 38. Bartovič (Vantuch, Jánošík), 44. Bakoš (Derner, Jašek), 53. Bakoš


    Piráti Chomutov: Král (30. Lukeš) – Rašner, Flemming, Chalupa, Valach, Dlapa, Slovák, Blaha, Grman – Tomica, Skokan, Havel – Sklenář, Růžička, Tomeček – Koblasa, Rob, Poletín – Šťovíček, Hejcman, Hlava.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Will) – Pyrochta, Ševc, Plutnar, Šmíd, Derner, Jánošík – Krenželok, Jelínek, Lakatoš, Bakoš, Bulíř, Jašek, Ordoš, Bližňák, Bartovič, Hrabík, Vantuch, Stránský.

    Diváci: 2 134
    thejrc.org