SR 18 – Bělorusko U18 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Cracovia 9:4 (kon.)
Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 3:0 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:6 (0:2, 0:2, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 03.08.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:48
    Martin Ševc dorážel hodně důrazně, a tak byl obejmut kolem krku bránícím hráčem Chomutova. Liberecký obránce dostává dvouminutový trest za hrubost, na domácí straně to je Petr Koblasa.
    52:33 BAKOŠ - 1:6
     
    52:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následně ale Piráti chybovali v obraně a odměnou jim za to je šestá obdržená branka. MARTIN BAKOŠ se ujal puku a poslal jej k pravé tyčce, Štěpán Lukeš zareagoval hodně opožděně. Bez asistence.
    51:32 POLETÍN - 1:5
     
    51:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    A domácí se také dočkali! Tvrdá rána Juraje Valacha se od zadního mantinelu odrazila k Vladimíru Růžičkovi, který se sice neprosadil, puk nicméně procedil k MICHALU POLETÍNOVI, jenž jej bekhendem nalepil pod víko. Asistence: Vladimír Růžička a Juraj Valach.
     
    50:59
    Piráti se dostali do závaru, který sice nezužitkovali. Mezitím se provinil faulem Jan Stránský. Domácí tak mají další šanci na vstřelení branky.
     
    48:48
    Rychlý útok Pirátů. Nicolas Hlava našel na pravé straně Michala Poletína, který ale svižnou střelou nepřekonal Aleše Stezku!
     
    47:01
    Následovala menší strkanice mezi Dominikem Lakatošem a Lukášem Chalupou. Piráti budou hrát přesilovku, Lakatoš dostává čtyřminutový trest.
     
    47:00
    Chomutovský obrana opět propadla a Dominik Lakatoš se dostal z levé strany do zakončení. Zblízka ale beton Štěpána Lukeše nepřehodil!
     
    46:15
    Následovala individuální akce Petra Koblasy, který si od levého mantinelu sjel až mezi kruhy. Následná střela skončila v lapačce připraveného Aleše Stezky!
    43:50 BAKOŠ - 0:5
     
    43:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale hosté prosazují, to zavání nepříjemný debaklem pro domácí! Střela Lukáše Dernera byla sice Lukešem vyražena, po následném závaru se ale prosadil MARTIN BAKOŠ! Asistence: Lukáš Derner a Lukáš Jašek.
     
    42:21
    Na konci přesilové hry se do skvělé příležitosti dostal Mário Grman, jeho tvrdý pokus z pravé strany ale nakonec skončil jen těsně vedle branky!
     
    40:38
    Pronikající Jakub Sklenář byl u levého mantinelu faulován, dvě minuty si odsedí podruhé v utkání Lukáš Krenželok.
     
    38:22
    A navíc bude severočeský celek hrát přesilovou hru. Vladimír Růžička inkasuje dvouminutový trest za sekání, zbytečný faul chomutovského útočníka.
    37:03 BARTOVIČ - 0:4
     
    37:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Následně se ale hpsté prosazují a jdou do vedení 4:0! Lukáš Vantuch poslal bekhendem kotouč mezi kruhy, kde se nacházel MILAN BARTOVIČ. Jeho přesná rána skončila až za zády Štěpána Lukeše. Asistence: Lukáš Vantuch a Adam Jánošík.
    34:27 STRÁNSKÝ - 0:3
     
    34:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    A tak přišel rychlý protiútok, který byl zakončen třetí brankou hostů! Kryštof Hrabík našel před brankou najíždějícího JANA STRÁNSKÉHO, kterému se povedlo propálit Štěpána Lukeše. Asistence: Kryštof Hrabík a Ladislav Šmíd.
     
    34:17
    Do úniku se podél levého mantinelu dostal Vladimír Růžička, jenž mířil k bližší tyčce, branku se mu ale nakonec nepovedlo trefit!
     
    32:01
    Další trest pro domácí hokejisty. Na trestnou putuje Alex Rašner, jenž se provinil faulem za brankou Štěpána Lukeše.
     
    29:51
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Tomáš Král, přichází Štěpán Lukeš.
    29:43
     
    29:43
    Nejdříve ujížděl Luboš Rob, kterému se nepovedlo trefit branku. Následně stejný hráč hledal Dávida Skokana, jenž ve velké šanci přestřelil branku!
     
    27:37
    Za záchranou brzdu nyní tahal Tomáš Slovák, kterému ujížděl Jan Stránský. Hostujícího útočníka sekl přes hokejku a již míří na trestnou lavici.
     
    23:26
    Po rychlém útoku domácích se do zakončení dostával Marek Tomica, zblízka se mu ovšem nepovedlo trefit branku. Následně dvě minuty dostává Jan Stránský.
     
    19:46
    Dlouhá kombinační hra byla zakončena tvrdým pokusem Tomáše Slováka z levého kruhu. Aleš Stezka se ovšem parádně přesunul a střelecký pokus zneškodnil!
     
    18:11
    Přesilová hra domácích. Dominik Lakatoš usedá na trestnou lavici po faulu za brankou Aleše Stezky. Šance pro Piráty na vrácení se do utkání.
     
    14:04
    Puk na levý kruh dostával Martin Bakoš, jež se ocitl ve velké gólové šanci. Puk za záda Tomáše Krále nakonec ale nedostal!
     
    13:48
    Tlak hostů byl zakončen střelou od modré čáry, před Tomášem Králem ještě puk tečoval Jan Stránský, jen do prsou chomutovského brankáře. Mezitím fauloval Martin Šťovíček, jenž míří na lavici hanby.
    09:52 LAKATOŠ - 0:2
     
    09:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hodně kuriózní branka hostujícího celku, střelcem je DOMINIK LAKATOŠ! Draftovaný liberecký útočník vyjel zpoza branky a přihrával do brankoviště, kde se puk od Ondřeje Dlapy odrazil do šibenice Tomáše Krále! Bez asistence.
     
    09:24
    Za hákování jsou vyloučeni také domácí. Petr Koblasa přerušoval nadějný atak Liberce faulem, je tu tedy šance pro hosty na zvýšení skóre.
     
    05:36
    Následně tu máme první přesilovou hru. Faulem se provinil hostující Lukáš Krenželok, jenž si odsedí dvouminutový trest za hákování.
     
    04:40
    Následně se hosté dostávali do další zajímavé akce. Kryštof Hrabík dostal puk před branku, kde byl osamocený, Tomáš Král se ale nakonec do branky vrátil a puk vyrazil!
    03:45 ORDOŠ - 0:1
     
    03:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní se již Liberec dostává do vedení! Hned po buly se před brankou Pirátů vytvořila skrumáž, JAN ORDOŠ vydolal puk a po ledě jej poslal za záda Tomáše Krále. Asistence: Mário Bližňák.
     
    03:38
    Do rychlého protiútoku se vydal Lukáš Jašek, který z mezikruží zakončoval. I nyní byl ovšem Tomáš Král pozorný a jeho pokus zneškodnil!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 52. Poletín (Růžička, Valach) – 4. Ordoš (Bližňák), 10. Lakatoš, 35. Stránský (Hrabík, Šmíd), 38. Bartovič (Vantuch, Jánošík), 44. Bakoš (Derner, Jašek), 53. Bakoš


    Piráti Chomutov: Král (30. Lukeš) – Rašner, Flemming, Chalupa, Valach, Dlapa, Slovák, Blaha, Grman – Tomica, Skokan, Havel – Sklenář, Růžička, Tomeček – Koblasa, Rob, Poletín – Šťovíček, Hejcman, Hlava.
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Will) – Pyrochta, Ševc, Plutnar, Šmíd, Derner, Jánošík – Krenželok, Jelínek, Lakatoš, Bakoš, Bulíř, Jašek, Ordoš, Bližňák, Bartovič, Hrabík, Vantuch, Stránský.

    Diváci: 2 134
    thejrc.org