SR 18 – Bělorusko U18 1:4 (kon.) | Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 4:1 (kon.)
Chomutov – Liberec 1:6 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Cracovia 9:4 (kon.)
Poprad – Zvolen 6:1 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 3:0 (kon.) | Vítkovice – Znojmo 4:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 03.08.2017, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    V závěru utkání navyšuje Boleslav vedení, do prázdné brány se přes půl hřiště trefil MARTIN LÁTAL. Asistence: Jakub Valský, Tomáš Knotek.
     
    41:30
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vzápětí ale hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Z ničeho nic se po střele z levé strany z velkého úhlu prosazuje RADAN LENC, tady Hylák rozhodně nemá čisté svědomí. Asistence: Dominik Pacovský.
     
    39:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A rázem hosté otáčejí skóre! Škodovka nechala za obranou úplně volného JAKUBA VALSKÉHO, který si najel na přihrávku a Alexandra Hyláka překonal rychlou střelou mezi betony. Asistence: Martin Látal.
     
    38:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Chyba v plzeňské obraně znameá vyrovnávací branku! Domácí obraně ujel OSCAR FLYNN, který na brankáře Indiánů vyzrál dlouhým bekhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    22:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak je to Škodovka, která se dostává do vedení! Po sérii šancí Boleslavi se k nahození na Růžičku dostal Martin Procházka a z následné mely před brankou dostal puk do branky DENIS KINDL! Asistence: Martin Procházka.

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 23. Kindl (Procházka) – 39. Flynn, 40. Valský (Látal), 42. Lenc (Pacovský), 60. Látal (Valský, Knotek)


    HC Škoda Plzeň: Svoboda (31. Hylák) – Čerešňák, Moravčík, Jones, Pulpán (A), Kaňák, Sklenička – Stach, Preisinger (A), Indrák (C) – Straka, Kodýtek, Chalupa – Kindl, Přikryl, Procházka – Vracovský, Kokoška, Vavřička
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Maxwell) – Němeček, Stříteský (A), Kotvan, Knot, Hrdinka, Bernad, Pastor – Pacovský, Musil, Lenc (C), Valský, Knotek, Látal, Kousal, Najman, Flynn, Mrázek, Musliu Planý, Wolf

    Rozhodčí: Svoboda, Sýkora – Brejcha, Jelínek
    thejrc.org