Senica – Slovan Bratislava 1:1 (kon.) | Prešov – Nitra 0:4 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
0:4 (0:0)
FC Nitra
sk Pátek 04.08.2017, 19:00 • Futbalový štadion NTC Poprad • Niké liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Aj v druhom polčase to bolo až do 60. minúty veľmi vyrovnané stretnutie. Nitra však následne spustila veľkú gólovú kanonádu a postupne skórovali Kóňa, Valenta, CHovanec a Šimončič. Všetko to boli veľmi pekné góly a to ešte Šimončič zahodil aj penaltu. Nováčik súťaže má tak na svojom konte po troch kolách 7 bodov a 0 inkasovaných gólov! Prešov tak napokon nenadviazal na víťazstvo v Žiline.

    Ďakujem Vám za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok večera. (20:50:13)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    Uvidíme, či ešte hlavný rozhodca tohto zápasu bude niečo nastavovať. Zrejme už trápenie domácich ukončí.
     
    88
    Zápas sa tak prakticky už len dohráva, ani jeden z tímov neprejavuje žiadnu útočnú aktivitu. Nitra tak po 3 kolách bude mať na svojom konte už 7 bodov.
     
    86
    Pri lopte je navyše Nitra, ktorá sa nemá kam ponáhľať. Hostia však určite aj bojujú o čisté konto, ak by sa im to podarilo tak by neinkasovali ani v treťom kole! To je pre nováčika určite skvelá vizitka.
     
    85
    O osude zápasu je už prakticky rozhodnuté, pre Prešov je však výsledok určite krutý. Sledovali sme vyrovnané stretnutie, avšak od 60. minúty spustili hostia svoju gólovú kanonádu.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Róbert Valenta, prichádza Christián Steinhübel.
     
    83
    Nitra dala gól!

    Napokon je tu predsa len štvrtý gól hostí! Nitra podnikla rýchly protiútok, k lopte sa dostal kapitán MILOŠ ŠIMONČIČ a krásnou strelou z väčšej vzdialenosti dáva štvrtý gól svojho tímu a napravil si tak chuť po nepremenenej penalte – 0:4!
     
    82
    Prešov sa dostal do rýchleho protiútoku, Špyrka centroval do pokutového územia hostí, lopta však napokon končí iba v rukaviciach brankára Hrošša, ktorý smeruje za čistým kontom.
     
    81
    Navyše sa hostia nachádzajú aj na útočnej polovičke a nikam sa neponáhľajú. Aj naďalej kontrolujú loptu a zbierajú tak cenné sekundy. Zatiaľ tak nič nenasvedčuje tomu, žeby sa domáci ešte na niečo zmohli.
     
    80
    Brankár domácich tak zachránil svoj tím od ďalšej pohromy a zrejme ešte dodal svojim spoluhráčom nejakú tú potrebnú silu. Čas sa však už kráti a Nitra má loptu pod svojou kontrolou.
     
    79
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Filip Balaj, prichádza Márius Charizopulos.
     
    78
    K penalte sa napokon postavil kapitán hostí Šimončič, ale brankár Talian smer strely uhádol a loptu vyrazil. Šimončič sa ešte dostal k dorážke hlavou, ale tá už presná nebola.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Christopher Udeh (1. FC Tatran Prešov).
     
    77
    Bola nariadená penalta pre hostí! Udeh v pokutovom území fauloval a tak Nitra môže pridať ďalší gól!
     
    76
    Prešov sa tak dostáva do veľmi zložitej situácie. Prehráva už o tri góly a Nitra si pohodlne hrá aj naďalej svoju hru a kráča za víťazstvom v tomto zápase.
     
    75
    Striedanie v tíme 1. FC Tatran Prešov: z ihriska odchádza Jakub Więzik, prichádza Jozef Špyrka.
     
    74
    Nitra dala gól!

    Prešov už prehráva o tri góly! Nitra vyrazila do rýchleho protiútoku, loptu potiahol na ľavej strane JÁN CHOVANEC, ktorý vyslal taký strieľaný center do pokutového územia domácich a napokon lopta padla až do brány! Jedná sa tak skutočne o nádherný gól, Talian je ešte teraz z toho v šoku – 0:3!

    Miroslav Revaj

    Branky: 59. Kóňa, 70. Valenta, 74. Chovanec, 83. Šimončič

    Karty:   77. Udeh (PRE) – 21. Kóňa (NIT)

    Neproměněná penalta: 78. Šimončič (NIT), brankář Talian zneškodnil


    FC Tatran Prešov: Talian (C) – Sedlák, Kačala, Katona, Grešák – Dzurík, Miliutin, Adekunle, Lenárt (67. Hovančík) – Więzik (75. Špyrka), Udeh.
    Náhradníci: Ferenc – Dupkala, Keresteš, Špyrka, Micherda, Trebuňák, Hovančík.

    FC Nitra: Hroššo – Niba, Križan, Kóňa, Balaj (79. Charizopulos) – Valenta (84. Steinhübel), Chovanec, Kotrík, Šimončič (C) – Ivančík (66. Ngeyitala), Kuník.
    Náhradníci: Kolmokov – Fabiš, Ngeyitala, Fábry, Vencl, Steinhübel, Charizopulos.

    Rozhodčí: Michal Očenáš – Tomáš Vorel, František Ferenc – Ján Valášek
    thejrc.org