Havlíčkův Brod – HC Slovan 3:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 6:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
HC Slovan Bratislava
Pátek 04.08.2017, 14:35 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    V základní hrací době zvítězil celek Slovanu, který ve třetí třetině rozhodl nádhernou přímočarou akcí, na jejímž konci stál Jakub Uram. (16:30:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Bruslaři už jen nahazují puky do pásma a doufají, že se něco ujme. Dnes budou v Kotlině zřejmě šťastnější dorostenci Slovanu Bratislava.
     
    58:55
    Bruslaři se drželi před brankou soupeře, ale dobrá práce defenzivy Slovanu jim nedovolila zakončit.
     
    57:50
    Adam Dvořák vyslal střelu od modré, která proletěla hloučkem těl na brankovišti, ale Hugo Haas s přehledem vyrazil kotouč příložníkem.
     
    56:50
    Michajl Lepskij vypálil od modré, ale jeho střela pod břevno skončila jen na vyrážečce maskovaného muže domácích.
     
    55:20
    Hokejisté zpod Devína mají více ze hry a zaslouženě vedou. Domácí se nyní víceméně jen brání. Jejich občasné výlety před Haasovu branku nejsou pro gólmana Slovanu nebezpečné.
     
    53:49
    Slovan právě vstřelil branku!
    Rychlá akce z hole na hůl znamená opětovné vedení pro mužstvo z Bratislavy! Samuel Mojžíš získal v rohu puk odmítl si obránce a rychlou přímou nahrávkou našel JAKUBA URAMA, jenž z jízdy přilepil kotouč k zadní tyči, kam se Nedvěd natahoval marně! Asistence: Samuel Mojžíš.
     
    53:16
    Michal Beňo vyslal jedovku ze středu kluziště a opět byl v kurzu široká rukavice havlíčkobrodského brankáře.
     
    52:35
    Peter Šándor vystřelil zleva od modré čáry a nová akvizice v brankovišti Bruslařů snadno zaklínila touš do lapačky.
     
    51:40
    Wilim Hauser se po chybě domácích dostal ke střele, ale ta mu moc nesedla a Martin Nedvěd vytáhl pohodový zákrok lapačkou.
     
    49:58
    Kulhánek zbytečně zariskoval na útočné modré s kličkou a jen nepřesnost ve spolupráci Beňa s Mojžíšem uchránila domácí od inkasovaného gólu. Druhý jmenovaný dostal puk na paty. Jinak by byl sám před odkrytou klecí.
     
    48:38
    Po zmatcích za bránou Huga Haase se dostal kotouč na modrou, kde se do něj opřel Adam Dvořák. Jeho střela byla pro gólmana Slovanu "ako sladká čučoriedka", anžto jí snadno vykopl betonem.
     
    47:46
    Hosté se snažili protlačit puk "za chrbát" brankáře Martina Nedvěda, ale ten zůstal ledově klidný a Kocúrkovu střelu z osy schoval v náručí.
     
    47:14
    Radim Pejchal vypálil od modré. Jeho dělovka donutila Haase k zakleknutí, ale domácí obránce nakonec nemířil přesně. Chyběl kousek.
     
    46:30
    Slovan Bratislava se snažil o rychlý brejk, ale ten byl nejprve zastaven chybou na modré čáře a nakonec došlo i k zakázanému uvolnění.
     
    45:26
    Jejich agitace ale nepřinesla úspěch a stahují se do obranného pásma.
     
    44:44
    Brankář Martin Nedvěd musel několikrát ukázat své umění. Hokejisté z Bratislavy vlétli do třetí třetiny jako supi na mršinu. Nyní se osmělili i domácí a jsou u Huga Haase.
     
    42:46
    Omlouváme se za technické problémy s připojením. Sledujeme svižný hokej se spoustou osobních soubojů. Lépe jsou na tom zatím hráči Slovanu.
    Branky a nahrávky: 6. Vaňous (Cachnín, Kyncl), 28. Cachnín (Tecl, Petržílka), 28. Křehlík (Pokorný) – 2. Šándor (Jendek), 25. Šándor, 38. Škultéty (Beňo), 54. Uram (Mojžíš)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (33. Nedvěd) – Pejchal, Krejčí "C", Dudycha, Dvořák, Adam, Škareda, Brdičko – Křehlík, Kohout, Pokorný, Tecl, Cachnín, Petržílka, P. Houdek, Kulhánek, Dudek, Vaňous, Kyncl.
    HC Slovan Bratislava: Antala (33. H. Haas) – Papaj, Horváth, Roháček, Černák, S. Houdek, Csáder, Miklovič, Beňo, Hauser, Fiala, Mojžíš, Uram, Lepskij, Škultéty, Šándor, Jendek, Kocúrek, Abaffy, Pangrác, Jarukič.

    Rozhodčí: Jaroslav Žák – Petr Křivohlavý, Vít Stehlík
    thejrc.org