Slavia – Jablonec 4:1 (kon.) | Příbram – Bohemians 1905 7:0 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
4:1 (2:0)
FK Jablonec
Pondělí 07.08.2017, 11:00 • SC Horní Počernice • Juniorská liga – Čechy • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Slavia zavítá v příštím kole na půdu úřadujícího mistra Juniorské ligy, tedy do Mladé Boleslavi. Jablonec se střetne v domácím prostředí s Viktorií Plzeň. Západočeši byli v úvodních dvou duelech stoprocentní. (12:55:33)
     
    Slavia poráží Jablonec 4:1. Jablonec působil především ve druhém poločase hodně odevzdaně, bez chuti. Jako kdyby jeho hráči neměli chuť se porvat o výsledek. Pražané hráli s daleko větší lehkostí, jednoduchostí. Měli celkem dobrou přechodovou fázi. Výhra je to zcela zasloužená pro svěřence Pavla Řeháka. O tom nemůže být sporu. Jablonec toho směrem dopředu moc nepředvedl.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Jeden z hráčů domácího celku ukončil utkání razantní střelou ze střední vzdálenosti mimo tři tyče.
     
    90
    Na penaltě si vyskočil jeden z hráčů pražského celku a chtěl zakončovat hlavou, Richter zatím nemusel zasahovat, domácí zůstávají u míče.
     
    90
    Po centru na přední tyč vybojoval domácí celek rohový kop z pravé strany.
     
    89
    Slavia úplně v pohodě kombinuje na polovině hřiště, Jablonec její rozehrávku vůbec nenapadá.
     
    89
    Domácí fotbalisté kontrovali po levé straně, jeden z hráčů pražského celku poté prováhal moment na zakončení. Nakonec se Jablonec ubránil.
     
    88
    Po výkopu Richtera pokazila Slavia rozehrávku své akce, a tak mohl hru tvořit soupeř. Jenže ten se ke střele nedostal.
     
    88
    Standardní situace byla rozehrána nakrátko, poté přišel centr na zadní tyč, ale jeden z hráčů domácího celku pokazil zakončení mimo tři tyče.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Kozák (FK Jablonec).
     
    87
    Viděli jsme několik hlavičkových soubojů. Nakonec Slavia kombinovala na pravé straně a vybojovala zkrácený rohový kop po faulu zezadu.
     
    86
    Richterova levá noha poslala míč na pravou stranu, ale Jablonec nic nepředvedl, a tak kontrovala Slavia po levé straně, avšak jeden z hráčů pražského celku nezakončil na přední tyči.
     
    85
    Byla to opět Slavia, kdo držel míč, Jablonec jako kdyby už byl smířený s tím, že dnes nezíská tři body. Akci pražského mužstva zakončil ofsajd.
     
    84
    Pražský celek vhazoval, následně v poklidu kombinoval, první fáze akce domácích vypadala slibně, ale výsledkem byl další zablokovaný pokus po střele z šestnácti metrů.
     
    84
    Slavia nepospíchala s rozehrávkou standardní situace, jeden z hráčů domácích zapsal zablokovaný pokus.
     
    83
    Jan Dostál (JAB) dohrál. Sudí Berka mu právě udělil červenou kartu (bez prvního žlutého varování). Hostující junior zastavil kontr domácích po levé straně surovým faulem zezadu.
     
    83
    Lisa rozehrál akci Slavie, ta byla přerušena faulem zezadu při kontru pražského celku po levé straně.
     
    82
    Jablonec vhazoval z pravé strany, ale poté presinkem nezískal balon. I tak zůstává hostující celek u míče a snaží se ještě prosadit.
     
    81
    Domácí fotbalisté kontrolovali hru na levé straně, nakonec si zahrál také Lisa, Jablonec presoval Haitlem, ale balon stále drží pražský celek.
     
    80
    Jablonec dobře presoval, ale i tak střední obránce Slavie nepřišel o balon v těžké pozici. Následně Slavii nevyšla akce po levé straně, Richter bude vykopávat.
     
    80
    Haitl ji rozehrál nakrátko pravou nohou, jeden z jeho spoluhráčů si nepotykal s přesností a míč poslal z pětadvaceti metrů zcela vedle pravé tyče.
     
    79
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Antwi, přichází Stehno.
     
    79
    Sudí Berka přerušil hru po faulu na jabloneckého hráče. Hosté mají k dispozici poměrně zajímavou standardní situaci z pětadvaceti metrů, kterou zřejmě rozehraje Haitl.
     
    79
    Stoper Slavie si pomohl přihrávkou k Lisovi, poté byla Slavia důrazná v útočné fázi, avšak k zakončení se domácí celek nedostal.
     
    78
    Richter vykopl levou nohou na pravou stranu, Slavia se snadno dostala k míči, ale i tak bude nakonec hostující celek vhazovat.
     
    78
    Jeden z hráčů pražského celku centroval z pravé strany, poté dvakrát dorážel svou vlastní střelu jeho spoluhráč, ale Richter podržel svůj tým.
     
    77
    Nakonec domácím fotbalistům selhala finální fáze po levé straně, hosté v závěru akce soupeře dobře pracovali.
     
    76
    Jablonec strašně pasivní, co se týče presinku, alespoň tedy v posledních sekundách. Slavia měla hodně času na rozehrávku.
     
    76
    Dobrým presinkem se hostující celek dostal k zakončení z hranice vápna křížem z pravé strany, ale míč letěl mimo tři tyče.
     
    75
    Schon nerozvinul akci Jablonce po levé straně, nic dalšího se při akci hostujícího celku nestalo, a tak kombinuje Slavia na vlastní polovině.
     
    75
    Jeden z fotbalistů hostujícího celku se dopustil faulu při presinku. Slavia rozehrála nakrátko, na pozici pravého beka si zahrál také Schnuner.
     
    74
    V ofsajdu byl jeden z hráčů domácího celku. Budeme sledovat autové vhazování Jablonce z pravé strany.
     
    73
    Po výkopu Richtera se těžiště hry přesunulo na pravou stranu, jenže Jablonec se dopustil ztráty a ani neodcentroval.
     
    72
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Stropek, přichází Simo Kingue.
     
    72
    Do vápna domácího celku letě dlouhý balon, který si pohlídal Lisa. Následný kontr nezakončil přesně agilní Antwi.
     
    71
    Díl byl až příliš důrazný na polovině hřiště a fauloval zezadu. Slavia ale nic zásadního nevytěžila. Jablonec má alespoň autové vhazování z pravé strany.
     
    70
    Jablonec kombinoval na polovině hřiště, ale celkem jednoduše získala Slavia míč. Jenže útočný faul pražského celku přerušil snažení domácích o svojí pátou trefu v zápase.
     
    70
    Po centru na penaltu se domácí fotbalisté ubránili, Jablonec vhazoval z levé strany, ale Slavia vyhnala hostující celek na polovinu outsidera zápasu, zahrál si i Richter.
     
    69
    Haitl to vzal na sebe a mířil křížem do levého rohu, jenže Lisa vytáhl výborný zákrok. Jablonec bude pokračovat rohem z levé strany.
     
    68
    Jablonec chtěl zrychlit hru po pravé straně, hráč Slavie přerušil útok hostujícího celku rukou, a tak bude mít Jablonec zajímavou standardní situaci z pravé strany.
     
    67
    Pražané snadno získali míč, ale dvacet metrů od branky soupeře jej ztratili. Hru posléze tvořil Díl, z jeho práce vytěžil střelu z pětadvaceti metrů jeho spoluhráč Haitl.
     
    67
    Antwi se při kontru po pravé straně neprosadil, a tak to bude hostující celek, kdo bude vhazovat z levé strany.
     
    66
    Aktivní presink Jablonce, takže Díl mohl centrovat z levé strany, ale svůj centr špatně umístil. Byla z toho snadná práce pro Lisu.
     
    66
    Jeden z hráčů pražského celku zůstal ležet na hrací ploše, ale zvedl se a nic mu nebrání, aby pokračoval v zápase.
     
    65
    Richter vykopl míč na levou stranu, kde byl připravený Díl, ten přihrál spoluhráči, ale nic dalšího se při jabloneckém útoku nestalo.
     
    65
    Centr z pravé strany odvrátila Slavia bez větších problémů a tím pádem mohl jít pražský celek do rychlého kontru. Richter nepůsobil jistě při výběhu z branky, ale jeden z hráčů domácích byl v ofsajdu.
     
    64
    Richter vykopl míč na pravou stranu, kde jeden z fotbalistů pražského celku fauloval, a tak bude mít Jablonec standardní situaci.
     
    63
    Zajímavá slavistická kombinace skončila střelou jednoho z hráčů domácích z levé strany mimo tři tyče. Richter bude vykopávat.
     
    63
    Schnuner vhazoval z pravé strany, Jablonec získal na pár sekund balon, ale právě zmiňovaná čtyřka pražského celku bude opět vhazovat.
     
    62
    Lisa vykopával na pravou stranu. Slavia pokračovala autovým vhazováním, ale dobře pracoval Díl v defenzivě.
     
    61
    Kozák vhazoval z levé strany, následně Jablonec kombinoval na polovině Slavie, jeden z hráčů hostů sklepl míč pro spoluhráče, který zakončil pravou nohou z dvaceti metrů vedle levé tyče.
     
    60
    Kubista se sice na polovině hřiště dotkl míče, ale následný nákop našel pouze rukavice připraveného Lisy.
     
    60
    Po autovém vhazování z pravé strany si stoper pražského celku pomohl přihrávkou dozadu na Lisu. Na polovině Slavie byl faulovaný jeden z hráčů Jablonce.
     
    59
    Lisa rozehrál přes defenzivního záložníka, následně budou mít pražští fotbalisté k dispozici autové vhazování z pravé strany těsně za polovinou hřiště.
     
    58
    Jablonec to zkusil po pravé straně, ale Lisa dobře zmenšil úhel soupeři a vyrazil míč.
     
    58
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Kovařík, přichází Schnurer.
    57. KUBISTA - 4:1
     
    57
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jablonec rozehrál standardní situaci z pravé strany. Jednalo se víceméně o takový zkrácený rohový kop. Nakonec na hranici penalty se k zakončení k levé tyči dostal DENIS KRIŠTOF. Brankář Lisa zůstal stát uprostřed branky.
     
    55
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Hlůže, přichází Kozák.
     
    55
    Ten rozehrálo mužstvo Pavla Řeháka nakrátko, následně byl jeden z hráčů pražského celku v ofsajdu. Jablonec kontroval po pravé straně a vybojoval standardní situaci.
     
    55
    Po centru z levé strany bude následovat roh pražského celku z pravé strany.
     
    54
    Žlutou kartu dostává PLeštil (FK Jablonec).
     
    54
    Jablonec působí v posledních minutách hodně odevzdaně. Slavia má standardní situaci z levé strany.
    50. MITRIANO - 4:0
     
    50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle vypadá na velkou exhibici pražského celku. Další rychlý kontr a další střela, která byla razantní a přesná. ALEJANDRO MITRANO zřejmě střílel z hranice vápna a dobrou táhlou střelou dostal míč do sítě.
    47. BUCHA - 3:0
     
    47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nejprve měl Jablonec roh z levé strany, ale neprosadil se, Slavia kontrovala taktéž po levé straně, kdy jeden z domácích hráčů přihrál pod sebe. PAVEL BUCHA vystřelil na dvaceti metrech a dobře umístěnou střelou překonal Richtera.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází A. Lauricella, přichází Havrda.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Krejdl, přichází Bjeloš.
     
    46
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Vitkovič, přichází Zezulka.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas skončil výhrou Slavie. Ta v úvodním dějství měla asi více ze hry. Více držela balon a dá se říci, že vede zaslouženě. Pražské mužstvo se uklidnilo dvěma góly. Je slunečno, ale sudí Berka zatím nedal pokyn k občerstvení. Jinak, co se týče pokutového kopu, tak ten byl nařízen správně. Kubista hrál rukou ve vápně Jablonce. Antwi nedal šanci Richterovi střelou pod víko. Ten samý hráč se trefil z jedničky na zadní tyči po centru z levé strany asi o minutu později.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Slavia se výrazně uklidnila dvěma góly a momentálně má pražský celek územní převahu.
     
    43
    Následoval nepřesný výkop Richtera levou nohou na pravou stranu, a tak může kombinovat mužstvo Pavla Řeháka.
     
    43
    Jeden z hráčů pražského celku na levé straně si navedl míč na pravou nohu, ale jeho pokus z dvaceti metrů letěl hodně vedle levé tyče.
     
    42
    Jablonec se nedostal s míčem přes polovinu hřiště, Slavia poté dobře presovala, zahrál si i Richter.
     
    41
    Díl získal míč na polovině hřiště pro hostující celek, ale ten nevymyslel směrem dopředu prakticky nic.
     
    40
    Domácím se nepovedla finální fáze, z kontru se ovšem Jablonec neprosadil, když zhruba třicet metrů od domácí branky zapsal ztrátu hostujícího mužstva.
     
    40
    Slavia kombinovala na vlastní polovině. Následně chtěla přidat třetí branku po pravé straně, ale celkem jednoduše přišli domácí junioři o míč.
    38. ANTWI - 2:0
     
    38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia přidává další trefu. Domácí celek se prezentoval krásnou, rychlou přechodovou fází. Tím rozpohyboval obranu Jablonce. Po centru z levé strany zakončil na zadní tyči z jedničky EMANNUEL ANTWI. Druhý gól pro zmiňovaného hráče Slavie.
    37. ANTWI - 1:0
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané jdou do vedení. Kubista hrál ve vápně rukou, takže sudí Berka nařídil pokutový kop. EMMANUEL ANTWI proměnil penaltu ranou pod břevno doprostřed branky Jablonce, Richter šel ze svého pohledu na levou stranu a byl bez šance na zásah! 1:0.
    36.
     
    36
    Kubista (JAB) dostává kartu za hru rukou ve vápně.
     
    36
    Byla nařízena penalta pro Slavii.
     
    35
    Hráč Slavie na pravé straně se krásně a jednoduše zbavil protihráče, ve finální fázi akce domácích si míč dobře pokryl tělem stoper Jablonce.
     
    34
    Což platilo i o další fázi rychlého kontru pražského celku, který byl roztažen do pravé strany. Richter bude vykopávat.
     
    33
    Jeden z jabloneckých juniorů podrazil slávistického hráče na polovině hřiště. Slavia poté přenesl hru na levou stranu, ale zatím nic světového nevymyslela.
     
    33
    Jablonec si dal hodně na čas s rozehrávkou standardní situace z vlastní poloviny, ale jeho útok po levé straně nepřinesl nic pozitivního.
     
    32
    Bucha (Slavia) vidí kartu za faul na polovině Jablonce.
     
    32
    Richter měl při protiútoku Slavie plné nohy práce, musel hodně rychle vystartovat ze své branky, ale situaci ustál.
     
    31
    Hlůže a Haitl byli u balonu. Haitl centroval pravou nohou na penaltu, ale Slavia se osvobodila.
     
    31
    Útok Jablonce po pravé straně začala vynikající rychlost Pleštila, následovala přihrávka na hranici vápna, kde byl jeden z hráčů Jablonce faulovaný zezadu.
     
    30
    Dobré roztažení hry pražského celku na levou stranu bylo domácím k ničemu. Nic zásadního se zatím při postupném útoku domácího celku nestalo.
     
    29
    Dostál poté na pravé straně ztratil míč. Takže Slavia vhazoval a chtěla kontrovat přes Antwiho, ten ovšem zapsal ztrátu domácích na polovině hřiště.
     
    28
    Po centru na zadní tyč pokračoval Jablonec v tažení na branku Slavie. Z pravé strany vhazoval Dostál.
     
    28
    Jeden z hráčů pražského celku se dopustil faulu na vlastní polovině. Jablonec bude rozehrát standardní situaci, hosté s její rozehrávkou ovšem nepospíchají.
     
    27
    Jeden z hráčů Slavie na polovině hřiště zkusil kolmici na pravou stranu, Slavia poté kombinovala, ale střela slávistického hráče byla zablokovaná.
     
    27
    Viděli jsme několik osobních soubojů, Jablonec se poté nedostal k ničemu po levé straně, a tak kontr Slavie začal od Lisy.
     
    26
    Pouze Vitkovič presoval z jabloneckých juniorů. Slavia se chce prosadit po pravé straně, už je na polovině Jablonce. Pražané budou vhazovat.
     
    25
    Vitkovič presoval levého beka Slavie, ten musel nahrát k Lisovi, poté se hostující celek prezentoval faulem na polovině domácího mužstva.
     
    25
    Jablonec přetlačil Slavii ve vlastním pokutovém území, domácí celek se nedostal ke střele. Hosté budou vhazovat z pravé strany.
     
    24
    Při centru na malé vápno nebyl Richter vůbec jistý, Slavia toho ovšem nevyužila. Pražský celek má k dispozici autové vhazování z levé strany.
     
    24
    Od levého beka jabloneckého celku šel míč do zámezí, a tak uvidíme rohový kop Slavie z pravé strany.
     
    23
    Díl byl hodně aktivní na pozici pravého záložníka, ale jeden z jeho spoluhráčů si naběhl na přihrávku rozehrávajícího hráče Jablonce do ofsajdu.
     
    23
    Domácí fotbalisté kombinovali, Jablonec nenapadal tak aktivně jako soupeř. Ale ubránil se při akci pražského celku po pravé straně.
     
    22
    Aktivní presink pražského celku, Jablonec byl poměrně pod tlakem, stejně jako brankář Richter. Ten pouze odevzdal balon na kopačky Lisy.
     
    21
    Exekutor standardní situace pražského celku svojí střelu levou nohou špatně umístil a viděli jsme tím pádem poměrně snadný zákrok Richtera.
     
    20
    Slavia se rychle dostala do útoku, poté pražský celek kombinoval na polovině Jablonce, nakonec jeden z jabloneckých fotbalistů podrazil svého protihráče a domácí mají standardní situaci z pravé strany.
     
    20
    Jeden z jabloneckých hráčů se zejména díky dobré vůli dostal ke střele z dvaceti metrů z levé strany, jeho pokus ovšem mířil mimo branku Slavie.
     
    19
    Vynikající start na balon předvedl právě Lisa, který vyhrál rychlostní souboj s Vitkovičem a nepustil jabloneckého hráče k zakončení. Momentálně se ovšem hraje na polovině pražského celku.
     
    19
    Stoper pražské Slavie nahrál hlavou do náruče Lisy, který zatím nemusel předvést žádný těžší zákrok, stejně jako Richter na druhé straně.
     
    18
    Jeden z fotbalistů pražského celku obešel na levé straně Dostála, ale hostující beci nakonec dobře pracovali v defenzivě, takže Richter bude vykopávat.
     
    17
    První fáze útoku domácího celku byla rychlá, ale poté Slavia polevila. Nyní se již Jablonec v poklidu brání, i tak míč drží Pražané.
     
    17
    Ale nic zásadního se nestalo, k míči se na polovině hřiště dostal Vejvar, ale to byl začátek konce slávistického útoku. U míče soupeř.
     
    16
    Slavia nepředvedla vůbec nic po levé straně, a tak vhazoval Dostál. Jablonec se poté snažil řešit fotbalově svojí rozehrávku, zahrál si také Richter.
     
    15
    Slavia předvedla dobrou a rychlou přechodovou fázi. Pražané rozehráli standardní situaci nakrátko, ale Richter si pohlídal centr z pravé strany na bližší tyč, kdy jeden z hráčů soupeře centroval hodně z úhlu.
     
    15
    Antwi nebyl faulovaný podle sudího Berky v souboji s Dostálem, což ovšem neplatilo o zákroku na pravé straně, kdy se provinil jeden z hostujících juniorů.
     
    14
    Teď domácím fotbalistům celkem vázla přechodová fáze, celou akci zakončil Antwi na pozici levého záložníka v ofsajdové pasti. Vše se bude odvíjet od rozehrávky Richtera, zatímco Díl se občerstvuje.
     
    13
    Jablonec vytáhl svůj presink, ale balon nezískal. Slavia se poté snažila o trpělivou kombinaci na vlastní polovině.
     
    13
    Antwi z levé strany centroval křížem po rozehrávce rohového kopu nakrátko, avšak jeden z jeho spoluhráčů byl v ofsajdu. Míč si bere Richter.
     
    12
    Po hlavičkovém souboji na polovině hřiště měla míč Slavia, domácí fotbalisté následně vybojovali rohový kop z levé strany, když hru tvořil Antwi.
     
    11
    Tohle byla hodně zajímavá šance! Jeden z domácích juniorů zrychlil hru kolmicí na levou stranu, jeho spoluhráč odcentroval na zadní tyč. Jeden z hráčů Slavie zakončil hlavou těsně vedle pravé tyče.
     
    10
    Dostál z pozice pravého beka nahrál stoperovi, ten si pomohl přihrávkou na Richtera. Následně hosté ztratili míč na levé straně.
     
    10
    Slavia se při kontru dostala pouze k další střele ze střední vzdálenosti, která byla razantní, avšak mířila vedle pravé tyče.
     
    9
    Dostál vyhrál hlavičkový souboj na polovině hřiště, tím pádem mohl pokračovat Díl. Jeden z hráčů pražského celku poté zablokoval pokus soupeře z třiceti metrů.
     
    9
    Richter vykopával na levou stranu, poté si na pravé straně zahrál Díl, avšak byl již pod velkým úhlem, a tak budou vhazovat svěřenci Pavla Řeháka.
     
    8
    Slavia se pokusila o zrychlení hry po levé straně, poté domácí celek vhazoval. Akce skončila po střele jednoho z hráčů pražského celku ze střední vzdálenosti vedle pravé tyče. Richter bude vykopávat.
     
    7
    Centr na zadní tyč vypadal zajímavě, ale Richter zasahovat nemusel. Následně byl důrazný na polovině hřiště Díl, ale Haitl už byl s míčem v autu.
     
    7
    I díky aktivitě kapitána Buchy při postupném útoku bude mít Slavia rohový kop z levé strany.
     
    6
    Kovařík vhazoval z levé strany, Slavia byla poté v útočné fázi důrazná, ale Jablonec zatím svého soupeře nepustil k zakončení.
     
    5
    Stoper Slavie roztáhl hru do pravého křídla, posléze jeho spoluhráči kombinovali ve středu hřiště, ale zatím nic zásadního nevymysleli.
     
    4
    Slavia v pohodě přežila rohový kop z pravé strany, Jablonec se nedostal ke střele, poté nemohl tvořit hru na pozici pravého záložníka Díl.
     
    3
    Lisa se vůbec poprvé zapojil do hry, když si zahrál nohama, ale Slavia přišla o míč na polovině hřiště, následný kontr Jablonce táhl po pravé straně Díl. Hosté vybojovali vhazování Dostála.
     
    2
    Pleštil pracoval v obraně na levé straně, ale Slavia přenesla hru na pozici levého beka, následovala ovšem nepřesná kolmice, pro kterou si došel Richter.
     
    2
    Díl ukázal na pravé straně dobré rychlé nohy, ale nakonec prohrál osobní souboj s levým bekem Slavie. Na tahu jsou tak Pražané.
     
    1
    Pražané se trpělivou hrou přes pravou stranu a kombinaci po zemi dostali na polovinu protivníka, ale tam k zakončení nedošlo.
     
    1
    Hostující celek od začátku aktivní, co se týče presinku, Díl napadal rozehrávku levého beka soupeře.
     
    1
    Domácí celek měl výkop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Lisa – Chaluš, Stropek, Antwi, Vejvar, M. Lauricella, Krejdl, Badocha, Kovařík, A. Lauricella, Bucha (C)


    Náhradníci:
    Svítil – Schnürer, Mitrano, Stehno, Havrda, Bjeloš, Simo Kingue

    FK Jablonec: Richter – Díl, Krištof, Pleštil, Hlůže, Schön, Haitl, Dostál, Vitkovič, Kubista, Houser (C)

    Náhradníci: Hejtmánek – Zezulka, Kozák, Petržilka

    Rozhodčí: Berka – Melichar, Pečenka.
     
    Vzájemné zápasy
    Jablonec – Slavia 0:2
    Slavia - Jablonec 2:0
    Slavia – Jablonec 0:1
    Jablonec – Slavia 0:2
    Slavia - Jablonec 3:0
     
    Delegace
    Tento zápas se pochopitelně neobejde bez trojice rozhodčích. Jako hlavní arbitr bude souboj pražské Slavie a Jabloncem rozhodovat Ondřej Berka, jeho asistenty budou poté Vít Melichar a Jiří Pečenka.
     
    FK Jablonec
    Hosté si v domácím prostředí připsali porážku 0:2. Soupeř byl od začátku tím, kdo diktoval tempo střetnutí. Do vedení ovšem mohl jít Jablonec, jenže Pleštilův pokus zablokoval Takacs.

    Mladá Boleslav šla do vedení ve 34. minutě, když po rohovém kopu napálil míč z jedničky do branky Adama Richtera Jakub Klíma. Druhý gól přidal hostující celek, když Vukadinovič vybídl svojí přihrávkou k přesné trefě Daniela Nováka.

    V závěru ještě zlikvidoval boleslavský brankář Martin Jedlička zajímavou šanci Patrika Schöna. I proto se Jablonec v úvodním utkání nové sezony Juniorské ligy neprosadil.

    Sestava Jablonce ze zápasu s Mladou Boleslaví:
    Richter – Holeš, Kouřil, Janetzký, Díl (61. Schön), Pleštil (86. Dostál), Hlůže (76. Vitkovič), Haitl, Kučera, Kubista M., Houser (C) (46. Krištof).
     
    SK Slavia Praha
    Pražané dnes odehrají svůj první domácí mistrovský zápas v této sezoně. V tom prvním se ukázali na půdě Českých Budějovic. Na jihu Čech byli lepším týmem, ale skóroval pouze kapitán Bucha, takže remíza 1:1 byla pro Slavii spíše zklamáním.

    Nejprve využil chyby středního obránce Jakub Matoušek a poslal Budějovice do vedení, následně sudí Vojtěch Severýn neuznal branku Jaši pro postavení českobudějovického fotbalisty v ofsajdu.

    Ve druhém poločase svěřenci Pavla Řeháka dočkali vyrovnání, když Pavel Bucha ve 48. minutě poslal míč do šibenice branky, ve které tou dobou stál stálý člen českobudějovického áčka Matěj Luksch. Jeho protějškem byl Gruzínec Čočišvili.

    Sestava Slavie pro zápas v Budějovicích:
    Čočišvili – Krejdl, Stropek, Kingue (12. Bjeloš, 44. Havrda), Kovařík – A. Lauricella, Mitrano – Vejvar, Bucha (C), M. Lauricella – Badocha.
     
    Hezké dopoledne! Juniorská fotbalová liga má dnes na programu pokračování druhého kola sezony 2017/18 a my se společně textovým přenosem zaměříme na zápas SK Slavia Praha – FK Jablonec. Duel má výkop v 11:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 37. Antwi (pen.), 38. Antwi, 47. Bucha, 50. Mitrano – 57. Krištof

    Karty:   32. Bucha (SLA) – 36. Kubista (JAB), 54. PLeštil (JAB), 87. Kozák (JAB)   83. Dostál (JAB)


    SK Slavia Praha: Lisa – Chaluš, Stropek (72. Simo Kingue), Antwi (79. Stehno), Vejvar, M. Lauricella, Krejdl (46. Bjeloš), Kovařík (58. Schnurer), A. Lauricella, (46. Havrda), Bucha (C), Mitrano,
    Náhradníci: Svítil – Schnürer, Badocha, Stehno, Havrda, Bjeloš, Simo Kingue

    FK Jablonec: Richter – Díl, Krištof, Pleštil, Hlůže (55. Kozák), Schön, Haitl, Dostál, Vitkovič (46. Zezulka), Kubista, Houser (C)
    Náhradníci: Hejtmánek – Zezulka, Kozák, Petržilka

    Rozhodčí: Berka – Melichar, Pečenka
    thejrc.org