Riga – HC Slovan 3:2 (kon.) | Zvolen – Poprad 5:1 (kon.) | Košice – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 6:3 (kon.) | Třebíč – Žďár n/S 5:3 (kon.) | Trenčín – Havířov 6:5 (po pr.)
Litvínov – K. Vary 4:3 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Motor ČB 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 1:0 (kon.)
Prostějov – Frýdek-M. 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Slavia 2:3 (kon.) | Přerov – Vsetín 3:4 (2:3 po s.n.)
Klatovy – David Servis 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Znojmo 3:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 2:1 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:5 (kon.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
6:5 (2:1, 2:1, 1:3 - 1:0)
AZ Havířov
sk Úterý 08.08.2017, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:53
    Trenčín dal gól!
    Domácim presilovka v predĺžení vyšla. Gašparovič nabil na modrú Starostovi, jeho strela brankárovi Lacovi vypadla a najrýchlejšie sa zorientoval RADEK DLOUHÝ, ktorý puk dostal do bránky.
    Asistencie: Tomáš Starosta, Jakub Gašparovič.
     
    61:34
    Vylúčenie v tíme AZ Havířov (Drtil – 2 min., podrazenie).
     
    61:30
    Beránek sám s pukom na pravom kruhu, puk sa otrel o hornú žrdku.
     
    59:47
    Havířov sa neuspokojil s remízou, nahodil puk do pásma, od zadného mantinelu prišla prihrávka medzi kruhy, kde mal víťazný gól na hokejke Illéš, ale z prvej trafil len dobre postaveného Valenta.
     
    58:20
    Rovnaká situácia, Dlouhý vyhraté buly, Gašparovičova jedovka tentoraz brankárovi hostí vypadla a puk ostal pred ním. Dlouhý sa snažil o dorážku, ale neúspešne.
     
    55:26
    Havířov dal gól!
    Hostia zvýšili aktivitu a odmenou im bol vyrovnávajúci gól. Od modrej ušiel Trenčanom Gřeš, blafák mu Valent vystihol, letiaci puk však následne sklepol do bránky prichádzajúci MAREK SIKORA.
    Asistencia: Tomáš Gřeš
     
    55:02
    Maruna na seba natiahol brániacich hráčov za bránu, prihral voľnému Pořízkovi, ktorý však zoči-voči brankárovi neuspel.
     
    49:28
    Hostia sa natlačili dopredu a takmer vyrovnali, Kafka od mantineliu prihral pred bránu Gřešovi, ten nedostal puk za Valenta, havířovský tím ostal v pásme a opäť to skúšal Gřeš, tentoraz z ľavej strany, no nepresne.
     
    47:57
    Trenčín dal gól!
    Úspešný protiútok domáceho tímu, Romančík výborným pasom z hĺbky vlastného pásma vysunul na útočnú modrú ONDREJA MIKULU, ten síce mal proti sebe obrancu, ale vystrelil tak, že puk sa od hornej žrdky odrazil za bránkovú čiaru.
    Asistencia: Ladislav Romančík.
     
    45:52
    Hostia v oslabení získali puk a mierili traja na jediného obrancu, prihrávka Postnikova hľadala pred bránou Fronka, ale Bezúch sa dokázal vrátiť a rybičkou zneškodniť akciu AZ.
     
    44:39
    Vylúčenie v tíme AZ Havířov (Petran – 2 min., podrazenie).
     
    41:35
    Havířov dal gól!
    A razom je vyrovnané. JAKUB ILLÉŠ zrýchlil na ľavom krídle, natlačil sa okolo obrancu do koncovky a prekvapil aj brankára, keď trafil ponad jeho rameno.
    Asistencie: Radek Pořízek
     
    40:40
    Havířov dal gól!
    Hostia opäť vyhrali vhadzovanie v pásme, od mantinelu prihrávka na modrú, tentoraz MARCEL PETRAN trafil presne pod hornú žrdku a využíva presilovku.
    Asistencie: Marek Sikora, Petr Kanko
     
    40:20
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Bulík – 2 min., napadnutie).
     
    39:26
    Rozohrávku Postnikova vystihol Gašparovič a pustil sa sám na bránu, ruský bek sa ho snažil dostihnúť a koncovku mu zmariť. Nakoniec vystrelil domáci hráč bekhendom, čo brankár Laco dokázal chytiť.
     
    38:20
    Tomi výborne prihral z pravej strany na ľavý kruh dobre postavenému Hudečkovi, ten však pohotovou strelou Valenta neprekvapil.
     
    32:56
    Vylúčenie v tíme AZ Havířov (Chroboček – 2 min., vrazenie na mantinel).
     
    31:05
    Havířov dal gól!
    Illéš šprintoval za vyhodeným pukom v oslabení, brankár Valent vyštartoval k mantinelu a puk okolo neho chcel vyhodiť, lenže pred modrou ho zachytil VOJTĚCH TOMI a stihol trafiť prázdnu bránu skôr, ako sa do nej trenčiansky brankár vrátil.
     
    30:37
    Vylúčenie v tíme AZ Havířov (Petran – 2 min., hákovanie).
     
    29:04
    Trenčín dal gól!
    Trenčania po vyhratom buly roztočili súpera v pásme, skórovať mohol do odkrytej brány Trška, ale netrafil, následne to skúsil prekvapujúco spoza bránkovej čiary o brankára PETER SOJČÍK a puk skončil v sieti.
    Asistencia: Dominik Trška
     
    27:10
    Bohunický od mantinelu nahadzoval puk na bránku, po teči Hossu zazvonila horná žrdka.
     
    24:40
    Kankov pokus bol zblokovaný, následne po strele od modrej tečoval medzi kruhmi Maruna, Valent reflexívne vyrazil puk betónom.
     
    24:13
    Vylúčenie v tíme Dukla Trenčín (Varga – 2 min., podrazenie).
     
    24:08
    Bulík mal dobré periférne videnie, od pravého mantinelu nabil medzi kruhy Vargovi, ten vystrelil pohotovo, ale Laco si pripísal dobrý zákrok.
     
    20:25
    Trenčín dal gól!
    Trenčania predčili súpera v dôraze pri bránke, vďaka Romančíkovi dostali puk pred bránku, kde dorážal aj Mikula, ale nakoniec DOMINIK BRIESTENSKÝ dostal puk do siete.
    Asistencie: Ondrej Mikula, Ladislav Romančík
     
    19:26
    Pekné hokejové momenty, Pořízek sa šikovne preháčkoval medzi kruhy s pukom, spoza beka vyslal švihom strelu do protipohybu brankára, ale Valent predviedol rýchly semafor, po ktorom sa puk ocitol v jeho lapačke.
     
    18:29
    Gašparovič zachytil vyhodenie súpera na pravom kruhu, napriahol, ale príklepom neobstrelil Laca, ktorý dobre vyšiel z brány a zmenšil strelecký uhol.
     
    16:38
    Vylúčenie v tíme AZ Havířov (Postnikov – 2 min., hákovanie).
     
    16:38
    Dlouhý ušiel obrane súpera, pri úniku bol faulovaný, preto v závere volil len strelu, ktorú brankár pokryl.
     
    15:38
    Prečíslenie 3 na 2 v podaní hostí, po tom ako prepadol brániaci hráč Dukly v strednom pásme. Kanko to vzal na seba, ale z pravého kruhu netrafil priestor brány.
     
    14:41
    Trenčín dal gól!
    PETER SOJČÍK nakoniec dokázal presilovku využiť presne mierenou strelou z pravého kruhu, puk skončil v ľavom hornom rohu brány.
    Asistencie: Denis Hudec, Matúš Holenda
     
    12:54
    Vylúčenie v tíme AZ Havířov (Hudeček – 2 min., hákovanie).
     
    11:25
    Sojčík prihral medzi kruhy rozbehnutému Trškovi, pokus z prvej hosťujúci brankár pokryl.
     
    08:49
    Havířov dal gól!
    Na ukazovateli skóre samé jednotky. Stav 1:1 v prvej tretine, do konca 11:11. Hostia vyrovnali, keď sa za bránkou dobre zorientoval M.SIkora, prihral ponad hokejku brániaceho hráča pred bránu TOMÁŠOVI GŘEŠOVI a ten obstrelil brankára.
    Asistencie: Marek SIkora, Petr Beránek
     
    03:27
    Hossa zatiahol puk do pásma, skúsene počkal na spoluhráčov a potom šikovne vyzvakl k teču nebiehajúceho Bulíka, puk musel brankár Laco zastavovať betónom.
     
    01:11
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa usadila v pásme hostí, bombu Pača od modrej ešte brankár Laco vyrazil za bránku, následne s pukom vykorčuľoval do dobrej pozície medzi kruhy MARCEL HOSSA a prestrelil brankára pomedzi chrániče.
    Asistencie: Juraj Cebák, Tomáš Bulík

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 2. Hossa (Cebák, Bulík), 15. Sojčík (D.Hudec, Holenda), 21. Briestenský (Mikula, Romančík), 30. Sojčík (Trška), 48. Mikula (Romančík), 62. R.Dlouhý (Starosta, Gašparovič) – 9. Gřeš (M.Sikora, Beránek), 32. Tomi, 41. Petran (Sikora, Kanko), 42. Illéš (Pořízek), 56. Sikora (Gřeš)


    HK DUKLA Trenčín: Valent (T. Hiadlovský) – L. Romančík, Starosta, Frühauf, Cebák, Pač, Bohunický, D. Trška, Holenda – O. Mikula, J. Švec, Briestenský – T. Varga, Bulík, Marcel Hossa – Bezúch, R. Dlouhý, Jakub Gašparovič – D. Hudec, J. Pardavý ml., Sojčík
    AZ Havířov: M.Laco (J. Matoušek) – Dudek, Drtil, Postnikov, Petran, Spurný, Chroboček, D. Kafka – P. Beránek, M. Sikora, Gřeš – Kanko, Maruna, Fronk – Tomi, Hudeček, Illéš – Pořízek, Haas, L. Bednář

    Diváci: 600
    thejrc.org