Kamenica nad Cirochou – Podbrezová 0:2 (kon.) | Nové Zámky – Slovan Bratislava 0:2 (kon.)
konec
FKM Nové Zámky
0:2 (0:2)
ŠK Slovan Bratislava
sk Úterý 08.08.2017, 17:30 • Štadión FMK Nové Zámky • Slovenský pohár - Slovnaft cup • 2. kolo
     
    Máme tu koniec tohto zápasu, kde ŠK Slovan Bratislava zvíťazila po výsledku 2:0. Presným zásahom sa ešte v prvom polčase prezentoval Damnjanovič spoločne s Marešom. Musíme konštatovať, že domáci futbalisti podali skvelý výkon a nebáli sa aj zaútočiť a rozhodne by si ten jeden gól na svojom konte zaslúžili. Mimo toho ich defenzíva fungovala veľmi dobre a súperovi prekazila množstvo šancí. Slovan dnes hral kombinačným spôsobom, vďaka ktorému sa môže tešiť z postupu do tretieho kola Slovnaft cupu. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:26:22)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V druhom dejstve sa bude nadstavovať ešte jedna minútka navyše.
     
    90
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mareš, prichádza Tereščenko.
     
    89
    Róbert Ešek vyslal na bránku Slovana nebezpečný strelecký pokus z väčšej vzdialenosti. Frederik Valach napokon nemusel zasahovať.
     
    88
    Striedanie v tíme FKM Nové Zámky: z ihriska odchádza Damnjanovič, prichádza Hermann.
     
    87
    Striedanie v tíme FKM Nové Zámky: z ihriska odchádza Lovska, prichádza Švajda.
     
    87
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Chouchoumis, prichádza Božikov.
     
    86
    Lopta sa nachádza na polovici Slovanu Bratislava, ale sú to práve hostia, ktorí majú loptu pevne pod kontrolou.
     
    84
    Lovska sa dostal do ďalšej akcie svojho celku, ale jeho pokus len presvišťal pokutovým územím súpera. Pri lopte sú už slovanisti, ktorí sa snažia usadiť.
     
    82
    Na centrovanú loptu po voľnom kope si zbehol Muchaya, ktorý sa pokúšal o akrobatické zakončenie, čo mu bohužial nevyšlo. Jeho strelecký pokus zachytil brániaci hráč.
     
    81
    Domáci sa snažia vsietiť aspoň jeden presný zásah, ktorý by si naozaj zaslúžili. To sa im môže podariť teraz po nedovolenom zákroku Savićevića. FKM Nové Zámky budú zahrávať voľný kop.
     
    80
    Najväčšiu príležitosť zápasu nevyužil po rohovom kope Muchaya, ktorý približne z dvoch metrov nedokázal loptu odhlavičkovať do odkrytej bránky. Čo teraz zahodil Muchaya sa nevidí každý deň.
     
    79
    Domáci mali výhodu rohového kopu, ku ktorému sa postavil Lovska. Jeho centrovaný pokus neznamenal väčšie nebezpečenstvo pre Slovan, ale napriek tomu si môžu domáci rohový kop zopakovať po obrannom zákroku Kotulu.
     
    78
    Ešek sa po jeho defenzívnom zákroku drží za hlavu a už k nemu beží hlavný arbiter. Vyzerá to tak, že domáci kapitán bude v poriadku a striedanie nebude nutné.
     
    77
    Vyzerá to tak, že domácim futbalistom v závere stretnutia došli sily a už to je len jednostranná záležitosť Slovana. Ten má pohodlný dvojgólový náskok, vďaka čomu sa malými krokmi blíži ku tretiemu kolu Slovnaft cupu.
     
    76
    Vukan Savićević skúsil svoje strelecké šťastie strelou z väčšej vzdialenosti a takmer bol úspešný. Jeho tvrdý pokus opečiatkoval brvno Dovičovičovej bránky.
     
    75
    Šefčík krásnym centrom z pravej strany našiel na hranici malého vápna nabiehajúceho Jakuba Mareša, ktorého tvrdý pokus dokázal Dovičovič reflexívnym zákrokom svojou nohou vyraziť.
     
    74
    K lopte sa na vlastnej polovici dostal Ešek, ktorý dlhým nákopom chcel začať nejakú šťastnú akciu svojho tímu. Loptu však zachytil len brániaci hráč Slovana.

    Róbert Gašpárek

    Branky: 13. Damnjanovič, 24. Mareš


    FKM Nové Zámky: Dovičovič – Letko, Ešek (C), Petráš – Lovska, Matić, Horáček, Obert, Muchaya – Dikácz, Kingambo
    Náhradníci: Piskla, Fiala, Švajda, Juhás, Baksics, Király

    ŠK Slovan Bratislava: Valach – Kotula, Saláta (C), Rundić, Chouchoumis – De Kamps, Savićević – Šefčík, Hološko – Damnjanovič, Mareš
    Náhradníci: Grief – Božikov, Sekulić, Ligeon, Oršula, Hermann, Tereščenko

    Rozhodčí: J. Valášek – T. Vorel, B. Hancko
    thejrc.org