Viťaz – HC Slovan 4:2 (kon.) | Zvolen – Košice 1:5 (kon.) | Olomouc – Trenčín 4:3 (1:0 po s.n.)
K. Vary – Litvínov 5:1 (kon.) | Slavia – Kladno 3:1 (kon.) | Třebíč – Prostějov 3:2 (kon.)
Pardubice – Motor ČB 5:0 (kon.) | Znojmo – Mladá Boleslav 7:6 (kon.) | Litoměřice – Benátky n/J 3:4 (po pr.)
Kadaň – Ústí n/L 1:3 (kon.) | Přerov – Havířov 1:0 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:5 (kon.)
Řisuty – Děčín 4:1 (kon.) | Klatovy – Sokolov 2:4 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 9:4 (kon.)
Frýdek-M. – Cracovia 2:4 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
7:6 (2:0, 0:3, 5:3)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 10.08.2017, 18:00 • Nevoga aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí jdou v těsném závěru utkání do vedení! Josef Zajíc si ke svým třem brankám připisuje ještě asistenci. Z levého kruhu poslal přihrávku najíždějícímu JIŘÍMU BEROUNOVI, který bez váhání vystřelil.
    Asistence: Josef Zajíc.
     
    49:51
    Orli právě vstřelili branku!
    Netrvalo to dlouho a je opět vyrovnáno! Němec vymotal soupeřovu obranu a krásnou přihrávkou našel JANA POHLA, který si parádně sjel od modré před bránu pro gól. Asistence: Erik Němec.
     
    48:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Hattrick i na druhé straně! JOSEF ZAJÍC od mantinelu vyslal nahození na bránu, které doputovalo až za Růžičkovy záda. Neuvěřitelná gólová smršť ve třetí třetině.
     
    47:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné gólové hody pokračují. Lenc přihrál z rohu kluziště na modrou OLDŘICHU KOTVANOVI, který tvrdou střelou propálil znojemského gólmana. Asistence: Radan Lenc.
     
    46:26
    Orli právě vstřelili branku!
    První pětka Znojma znovu v akci! COLTON YELLOW HORN dostal přihrávku ke vzdálenější tyči a ukázal svůj střelecký instinkt v celé své kráse! Asistence: Erik Němec, David Bartoš.
     
    46:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tlak hostujícího celku zužitkoval po perfektní kombinaci PETR MRÁZEK, který dostal přihrávku do prázdné brány a s přehledem proměnil. Asistence: Pavel Musil, Jan Říha.
     
    45:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Znojmo drtilo soupeře v jeho pásmu, Skrbek měl dokonce na holi jasnou branku. Růžička ale skvěle vyrazil ramenem a do brejku se následně dostal MARTIN LÁTAL, který perfektně ujel obraně a překonal Schwarze! Asistence: Oldřich Kotvan.
     
    43:33
    Orli právě vstřelili branku!
    Vyrovnáno! JOSEF ZAJÍC to udělal opravdu výborně, nabruslil si s pukem od modré až před bránu, vyhl se obránci a následně odrazem od jeho brusle poslal puk za Růžičkovy záda.
     
    31:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrana domácích nechala za svými zády dvojici mladoboleslavských útočníku a PETR MRÁZEK obrovskou šanci bezchybně zužitkoval, díky čemuž poslal svůj tým do vedení. Asistence: Pavel Musil, Tomáš Pastor.
     
    29:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Mladá Boleslav si rozebrala znojemskou obranu, pro volného PETRA MRÁZKA tak nepředstavovalo trefení odkryté klece žádný větší problém.
     
    27:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Nováka, který nahrál přímo na hůl protihráče. Ten neváhal a naservíroval kotouč na hůl volného ONDŘEJE NAJMANA, pro něhož nebyl problém trefit odkrytou síť. Asistence: Pavel Kousal.
     
    18:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo využívá početní výhodu a jde do dvoubrankového vedení! Yellow Horn si sjel pro přihrávku na modrou, chvilku si počkal, než se mu rozestoupí soupeřova obrana, vypálil a před bránou skvěle tečující DAVID BARTOŠ rozvlnil síť. Asistence: Colton Yellow Horn, Jakub Stehlík.
     
    04:03
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení! Račuk přihrál na modré JOSEFU ZAJÍCOVI, který z první s notnou dávnou štěstí překonal Růžičku. Asistence: Marek Račuk.

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 5. Zajíc (Račuk), 19. Bartoš (Yellow Horn, Stehlík), 44. Zajíc, 47. Yellow Horn (Němec, Bartoš), 49. Zajíc, 50. Pohl (Němec), 59. Beroun (Zajíc) – 28. Najman (Kousal), 30. Mrázek (Musil), 32. Mrázek (Musil, Pastor), 46. Látal (Kotvan), 47. Mrázek (Musil, Říha), 48. Kotvan (Lenc)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Halász) – Stehlík, Pohl, Zajíc, Skrbek, Biro, Hanousek, Šnajnar, Bořuta – Němec, Bartoš, Yellow Horn, Račuk, Plíhal, Csamangó, Lattner, Matuš, Guman, Beroun, Oščádal, Novák.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Mašek) – Říha, Kotvan, Kurka, Němeček, Knot, Hrdinka, Pastor – Mrázek, Musil, Lenc, Orsava, Žejdl, Látal, Kousal, Najman, Pabiška, Flynn, Volf, Musliu, Planý.

    Diváci: 1980
    thejrc.org