Vítkovice – Znojmo 1:1 (kon.) | Ústí n. L. – Opava 2:5 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
2:5 (0:2)
Slezský FC Opava
Pátek 11.08.2017, 18:00 • Městský stadion, Ústí nad Labem • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Kosmetická úprava! PAVEL PILÍK si seběhl na vysoký balón, který si kostrbatě zpracoval a ještě kostrbatějším zakončením prostřelil Fendricha.
     
    84
    Opava právě vstřelila branku!
    Máme tu pověstného bůra! JOEL KAYAMBA skvěle potáhl balón dobrých dvacet metrů, nakonec si balón posunul na svojí slabší nohu, tedy levačku a vypálil na Kotěru. Do dráhy letu míče ještě strčil nějakou část těla bránící hráč a na změnu směru tak neměl Kotěra šanci zareagovat.
     
    71
    Opava právě vstřelila branku!
    Už je zřejmě definitivně rozhodnuto! Kayamba velmi dobře zapracoval na pravé straně, hezkým průnikem se dostal až k centru na MICHALA STRÍŽE, který se zblízka už nemýlil.
     
    55
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté si berou dvoubrankové vedení zpět! NEMANJA KUZMANOVIČ převzal přihrávku na kraji šestnáctky, následně si balón přihrál na svojí pravou nohu a zamířil přesně do levé šibenice. Fotbalová paráda!
     
    47
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    No vida, domácí zaznamenávají skvělý vstup do druhého poločasu! JIŘÍ MISKOVIČ si seběhl k odraženému balónu, který razantní ranou trefil přesně za Fendricha. Je sníženo!
     
    5
    Opava právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečný vstup do tohoto zápasu! Kayamba pláchl kolem pravé postranní čáry, nacentroval k penaltovému puntíku, kde si ke smůle domácích srazil MICHAL ZEMAN míč do vlastní sítě.
     
    4
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají bleskurychle do vedení! Pavel Zavadil poslal kolmici za obranu na naběhnuvšího NEMANJU KUZMANOVIČE, který utíkal z úhlu sám na branku. Tváři v tvář Kotěrovi zvolil chladnokrevné zakončení ke vzdálenější tyči, které slaví úspěch.

    David Suchý

    Branky: 47. Miskovič, 87. P. Pilík – 4. Kuzmanović, 5. M. Zeman (vla.), 55. Kuzmanović, 71. Stříž, 84. Kayamba

    Karty:   59. Leibl (UNL)


    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Kotěra – M. Zeman, Pimpara, L. Vaněk, Leibl – J. Peterka (C), Miskovič (74. P. Výborný) – P. Pilík, Jindráček, D. Procházka (61. Kacafírek) – Matějka.
    Náhradníci: Tvrdoň – Zoubek, Gilián, Kacafírek, Šnirc, P. Výborný.

    Slezský FC Opava: Fendrich – Stříž, Simerský, Žídek (C), Helebrand – Kayamba (88. Mozol), Schaffartzik, Zavadil (46. Jursa), Zapalač (68. Jurečka) – Smola, Kuzmanović.
    Náhradníci: Šrom – Jursa, Radić, T. Čelůstka, Puškáč, Mozol, Jurečka.

    Rozhodčí: J. Jílek – Kříž, Kubr

    Diváci: 936
    thejrc.org