Brno – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Slovácko – Ostrava 5:2 (kon.) | Plzeň – Olomouc 1:0 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
5:2 (4:2)
FC Baník Ostrava
Sobota 12.08.2017, 16:00 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště • HET liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Marek HAVLÍK - 5:2
     
    90+1
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Filip Kubala v souboji dvou generací přetlačil ve středu hřiště Milana Baroše a šel středem hřiště, poté zahrál Šindelářovi na housle a balon prošel na MARKA HAVLÍKA a ten s naloženou šanci už si věděl rady a prostřelil Vaška a dává pátou branku Slovácka!
    45. Stanislav HOFMANN - 4:2
     
    45
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko opět odskakuje o dvě branky gólem do šatny. Po centru z levé strany se do míče položil STANISLAV HOFMANN a zblízka překonal Daňka.
    36. Milan BAROŠ - 3:2
     
    36
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostrava je najednou zpátky v zápase. MILAN BAROŠ proměnil v pohodě pokutový kop, když balon poslal doprostřed branky. Heča skákal k pravé tyči.
    28. Martin ŠINDELÁŘ - 3:1
     
    28
    Baník právě vstřelil branku!
    Baník snižuje na rozdíl dvou branek. Stána centroval z levé strany na hranici malého vápna, kde si Šimko nepohlídal MARTINA ŠINDELÁŘE, který se hlavou prosadil k tyči.
    23. Marek HAVLÍK - 3:0
     
    23
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Hořká necelá půlhodinka pro Ostravu. Brankář Vašek nezvládl rozehrávku a namazal přímo míč domácímu hráči, Daníček šel sám na Vaška, udělal mu kličku a poté přihrál přesně na vzdálenější tyč MARKU HAVLÍKOVI, který už do prázdné branky dopravil míč.
    11. Vlastimil DANÍČEK - 2:0
     
    11
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Tak toto je pro Baník hodně studená sprcha! Nejprve Machalík našel na pravé straně zcela volného Navrátila, který neprostřelil Vaška. Balon však hosté neodvrátili z pokutového území a za to pykali. Šumulikoski pod sebe přihrál Daníčkovi, který na hranici vápna vystřelil přesnou střelu k tyči, hostující golman si na míč šáhl, ale vytlačit jej mezi tři tyče už nedokázal.
    6. Tomáš ZAJÍC - 1:0
     
    6
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek jde do vedení a kým jiným než TOMÁŠEM ZAJÍCEM po obrovské chybě Suse, který špatnou přihrávkou na gólmana Vaška namazal Havlíkovi, proti kterému skvěle zasáhl Vašek, balon však vyrazil před ZAJÍCE a ten do prázdné branky přesně k tyči dává první branku zápasu.

    Tomáš Kučera

    Branky: 6. Zajíc, 11. V. Daníček (Šumulikoski), 23. Havlík (V. Daníček), 45. S. Hofmann (Divíšek), 90+1. Havlík (Kubala) – 28. Šindelář (Stáňa), 36. Baroš (pen.)

    Karty:   29. Navrátil (SLO), 35. Divíšek (SLO), 79. Reinberk (SLO) – 41. Granečný (OVA), 62. Baroš (OVA), 82. R. Hrubý (OVA), 84. Hlinka (OVA)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 8:4.
    1.FC Slovácko: Heča – Reinberk, S. Hofmann, Šimko, Divíšek – V. Daníček, Šumulikoski (C) – Navrátil (90. Juroška), Machalík, Havlík – Zajíc (80. Kubala).
    Náhradníci: Daněk – Suchý, Jakub Rezek, Sadílek, Kubala, Petr, Juroška.

    FC Baník Ostrava: Vašek – P. Breda (76. Mičola), Pokorný, Šindelář, Sus (46. de Azevedo) – Granečný, Hlinka, R. Hrubý, Stáňa – Poznar (46. J. Šašinka), Baroš (C).
    Náhradníci: Šustr – J. Šašinka, Pazdera, de Azevedo, Panić, Azackij, Mičola.

    Rozhodčí: P. Franěk – J. Paták, O. Pelikán

    Diváci: 6115
    thejrc.org