Vltavín – Písek 2:1 (kon.) | Vyšehrad – Štěchovice 0:4 (kon.) | Chrudim – Ústí n/O 2:0 (kon.)
Benešov – Čížová 1:0 (kon.) | Králův Dvůr – Převýšov 3:1 (kon.) | Domažlice – Nymburk 3:0 (kon.)
Dobrovice – Jirny 1:0 (kon.)
konec
TJ Jiskra Domažlice
3:0 (3:0)
SK Polaban Nymburk
Sobota 12.08.2017, 15:00 • SA Střelnice • Česká fotbalová liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Domažlice zvítězily v prvním kole ČFL, a to poměrně bez problémů. O své výhře rozhodly již v prvním poločase. V úvodu druhé půle měli hostující fotbalisté asi svojí největší šance v zápase, ale jeden z hráčů Nymburka zakončoval vedle pravé tyče. Jinak Jiskra kontrovala průběh utkání a do větší šance Polaban nepustila. (17:10:35)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Domácí celek se nedostal k centru z levé strany, ale pro Jungra to nebyl nějak složitý zákrok.
     
    90
    Znovu dobrý presink domácích fotbalistů dostal protihráče pod tlak. Jungr to neměl jednoduché, poté Nymburk ztratil míč.
     
    89
    Domácí hráči se rozhodl pro presink proti rozehrávce Jungra, avšak balon se jim nepovedlo získat. Nymburk poté přenesl hru na pravou stranu, ale zakončení jednoho ze soupeřů z dvaceti metrů si pohlídal Brych.
     
    89
    Hostující fotbalista se prezentoval útočným faulem na polovině domácích, takže to jsou Domažlice, kdo drží míč na vlastní polovině. Už si také nohama zahrál Brych.
     
    88
    Jeden z domácích hráčů se rozhodl pro kolmici mezi dvěma soupeři, ale Jungr poté domácího fotbalistu vychytal v celkem velké šanci.
     
    87
    Mlynařík si chtěl vyměnit míč v rychlosti s Buršíkem na levé straně, ale dva fotbalisté Domažlic si nerozuměli. Takže vykopávat bude Jungr.
     
    87
    Další nejistá rozehrávka Jungra, ale jeden z domažlických fotbalistů střílel z levé strany na zadní tyč, avšak balon šel mimo hostující branku.
     
    86
    Ve středovém kruhu na polovině hostujícího celku si domácí hráči nerozuměli, ale Jungr byl poměrně pod tlakem, přesto se hostujícímu brankáři povedlo rozehrát přes pravou stranu.
     
    85
    Nymburk zkusil kontr po pravé straně, ale jeden z hráčů Domžlic si pomohl skluzem. Následně domácí fotbalisté disponují kombinací na vlastní polovině.
     
    85
    Domácí hráč přesprintoval soupeře na pravé straně, poté se Domažlice chtěly prosadit centrem, ale hosté se v poklidu ubránili.
     
    84
    Nymburk kombinoval na polovině hřiště, poté sice zrychlil hru po levé straně, ale jeden z hráčů hostujícího celku byl v ofsajdu. Pravý bek Domažlic nikam nepospíchá.
     
    83
    Akce Domažlic vedla přes pravou stranu, kdy jeden z domácích hráčů vyzval spoluhráče k zakončení přihrávkou pod sebe. Avšak následovala střela mimo tři tyče. Tím pádem bude Jungr vykopávat.
     
    83
    Jungr byl tím, kdo začal hostující akci, ale Nymburk se nedostal k ničemu podstatnému. A tak jsou u míče domácí fotbalisté.
     
    81
    Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Petr, přichází Schulz.
    Střídání v týmu SK Polaban Nymburk: ze hřiště odchází Nepovím, přichází Daněk.
     
    80
    Zase snaha o technickou střelu, ale opět bez úspěchu pro hostující celek.
     
    80
    Jeden z fotbalistů domácího celku fauloval a hostující fotbalisté budou rozehrávat standardní situaci z levé strany zhruba pětadvacet metrů od branky Brycha. U míče jsou hned tři hráči Nymburka.
     
    79
    Mužík dostal míč dozadu na Teršla, ale pak domácí kombinace na polovině soupeře skončila neúspěchem. Hosté jdou do útoku po levé straně.

    Vít Muzikář


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 29. Kropáček, 33. Hejda, 40. Blažek

    Karty:   37. Bauer (DOM), 70. Mlynařík (DOM) – 24. Kabyl (NYM)


    TJ Jiskra Domažlice: Brych – Blažek, Bauer (68. Teršl), Hájovský, Mlynařík, Hrubý (58. Chocholoušek), Mužík (C), Braun, Došlý, Hejda (64. Bezdička), Kropáček (73. Buršík)
    Náhradníci: Švihořík – Bezdička, Teršl, Chocholoušek, Buršík

    SK Polaban Nymburk: Jungr – Vyskočil, Kabyl (58. Svoboda), Herčík (C), Bodlák, Cáska, Petr (81. Schulz), Chlapec (63. Jeník), Nepovím (81. Daněk), Baratynskij, Houžvička (63- Franc)
    Náhradníci: Přibyl – Valín, Schulz, Jeník, Svoboda, Daněk, Franc

    Rozhodčí: Vaňkát – Teuber, Klupák
    ocianews.com