Sparta – Mnichov 2:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:5 (1:3, 1:1, 0:1)
EHC Red Bull Mnichov
Sobota 12.08.2017, 19:00 • Olympia-Eissportzentrum, Garmisch-Partenkirchen (GER). • Red Bulls Salute • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:24
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Bohužel se moje slova potvrdila i v průběžném stavu. Útočník STEVE PINIZZOTTO zůstal sám mezi kruhy a střelou o tyčku překonal Samiho Aittokallia. Sparta už to bude mít těžké. Asistence: Keith Aucoin, Mads Christensen.
     
    32:50
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Sparta svého soupeře nenapodobila a ve třech hráčích inkasuje. Na kruhu dostal nabito YANNIC SEIDENBERG a střelou z první vymetl růžek Aittokalliovy branky – 2:4! Asistence: Keith Aucoin, Michael Wolf.
     
    27:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Výhodu dvou mužů Sparta nezužitkovala, ale v následné dohrávané přesilové hře pěti proti čtyřem už se Pražané prosadili. Útočník Lukáš Pech pálil od modré a k vyraženému kotouči se jako první dostal DOMINIK UHER, který z dorážky snížil na rozdíl jediné trefy – 2:3! Asistence: Lukáš Pech, Jiří Smejkal.
     
    8:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Český zástupce přece jen přesilovou hru využívá. V jejím závěru vyslal Lukáš Pech do úniku PETRA KUMSTÁTA a sparťanský dlouhán dokázal v samostatném nájezdu snížit. Asistence: Lukáš Pech, Petr Zámorský.
     
    4:12
    Mnichov právě vstřelil branku!
    To je studená sprcha pro český celek. Sparta absolutně nezachytila úvodní minuty zápasu a během minuty a osmi vteřin inkasuje potřetí! David Honzík pokryl střelu Daryla Boyla, ale na dorážku BROOKSE MACKA už byl krátký. Asistence: Daryl Boyle.
     
    3:45
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Bleskový nástup umocňují Mnichovští druhou trefou. Michael Wolf ujel s JASONEM JAFFRAYEM do úniku dvou na dva, který střelou o tyčku zakončil druhý jmenovaný. Asistence: Michael Wolf, Yannic Seidenberg.
     
    3:04
    Mnichov právě vstřelil branku!
    Sparta bohužel vstupuje do finále podobně, jako vstoupila do prvního utkání se Salzburgem. Rychle inkasuje, když německý celek dokázal potrestat nedůraz na obranné modré a z prostoru před brankou udeřil zkušený YANNIC SEIDENBERG. Asistence: Jason Jaffray.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 9. Kumstát (Pech, Zámorský), 28. Uher (Pech, Smejkal) – 4. Seidenberg (Jaffray), 4. Jaffray (Wolf, Seidenberg), 5. Macek (Boyle), 33. Seidenberg (Aucoin, Wolf), 46. Pinizzotto (Aucoin, Christensen)


    HC Sparta Praha: Honzík (5. Aittokallio) – Dvořák, Zámorský, Nedomlel, Kalina, Mikliš, Piskáček, Zeleňák – Říčka, Saponari, Reichenberg – Kumstát, Pech, Forman – Rousek, Hlinka, Kudrna – Uher, Klimek, Smejkal – Černoch.
    EHC Red Bull Mnichov: Aus den Birken – Button, Joslin, Boyle, Lauridsen, Kettemer, Abeltshauer – Wolf, Jaffray, Seidenberg – Pinizzotto, Aucoin, Macek – Christensen, Kahun, Hager – Flaake, Eder, Mayenschein.

    Rozhodčí: Piechaczek, Paule – Gaube, Schwenk.

    Diváci: 2 843
    bahis siteleri