Kladno – K. Vary 3:0 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 3:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 2:4 (kon.)
Litvínov – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | Plzeň – Chomutov 2:3 (po pr.) | Detva – Michalovce 4:1 (kon.)
Děčín – Sokolov 6:2 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Litoměřice – Kadaň 3:0 (kon.)
HC Slovan – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.) | Jablonec n/N – Nymburk 4:2 (kon.) | Klatovy – Kobra 5:6 (0:1 po s.n.)
Žďár n/S – Pelhřimov 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 7:5 (kon.) | Mor. Budějovice – Osmos Bratislava 10:5 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 2:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 3:4 (kon.) | Poprad – Fehérvár 4:3 (kon.)
Řisuty – Bílina 7:9 (kon.)
konec
HK Poprad
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
Fehérvár AV19
sk Úterý 15.08.2017, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretine ešte v 48. minúte znížil Kocsis, no to bolo všetko na čo sa hostia zmohli. Videli sme však kvalitné stretnutie. Poprad v prvom vystúpení na Vyšehradskom pohári zvíťazil 4:3.

    Ďakujeme za pozornosť. (21:13:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:31
    Fehérvár je v útočnom pásme. Gilbert vystrelil z pravého kruhu, ale puk letel vedľa.
     
    58:54
    Hostia už odvolali brankára a v tejto chvíli sa domáci previnili zakázaným uvoľnením. Oddychový čas pre hostí.
     
    57:16
    König ihneď po vhadzovaní vypálil od modrej čiary. Rajna bol pripravený a pekným semaforom zachytil jeho strelu lapačkou.
     
    55:46
    Fabianova strela sa odrazila od zadného mantinelu, Rajna si myslel, že puk má, no Vandas si ho všimol ležať pri ňom a z absolútnej blízkosti bránku minul!
     
    54:58
    Svitana dobre mieril ponad lapačku brankára Rajnu. Ten ju však na poslednú chvíľu stihol vytiahnuť a zastaviť strelu popradského útočníka.
     
    54:12
    Poprad si zahrá presilovku. Csanád Erdély dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    52:41
    Reisz to skúsil sťahovačkou cez Brejčáka. Veľmi mu to nevyšlo, puk stratil medzi Brejčákovými korčuľami a Poprad mohol ísť dopredu.
     
    51:15
    Vandas prenechal Rapáčovi puk pri žrdi a takto klamlivo sa snažili prekvapiť Rajnu. Ten sa však nenechal zaskočiť a strelu Rapáča pokryl.
     
    50:18
    Tamás Sárpátki sa ocitol v zaujímavej príležitosti. Spracoval si prihrávku medzi kruhmi a okamžite strieľal. Corbeil vyšiel z bránky a jasne zasiahol.
     
    48:46
    Vandas prenechal na pravom kruhu Rapáčovi, ktorý to skúsil strelou švihom, ale bránku Miklósa Rajnu sa mu nepodarilo trafiť.
     
    47:36
    SAPA Fehérvár AV19 dal gól!
    Hostia znižujú a dostávajú sa na rozdiel jedného gólu. Reisz medzi kruhmi prenechal dozadu na FERENCA KOCSISA, ktorý šikovnou strelou švihom prekvapil Corbeila!
    Asistencie: Áron Reisz, Juha Uotila.
     
    47:18
    Lichanec vyštartoval dopredu po pravej strane a skúsil to rýchlou priamou strelou. Rajna zasahovať nemusel, puk letel vedľa.
     
    45:47
    Vandas sa snažil natlačiť po ľavom krídle, ale pred bránku sa napokon nedostal. Za bránkou mu vzali puk a tam sa všetko zastavilo.
     
    44:34
    Lichanec šikovne v strednom pásme našiel Bondru, ktorý vyštartoval do úniku. Síce ho obliehala dvojica protihráčov, dokázal bekhendom zakončiť. Rajna mal betón na správnom mieste.
     
    43:42
    Matúš Paločko to skúsil z tesnej blízkosti, no jeho zakončenie skončilo iba na betóne gólmana Rajnu.
     
    42:43
    Vandas prenikol do útočného pásma, snažil sa posunúť Heizerovi, no zablokoval ho hosťujúci obranca.
     
    42:01
    Štrauch prekorčuľoval medzi kruhy a odtiaľ poslal jednoduchú strelu na bránku. Rajna bez problémov zachytil puk do výstroje.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 1. Svitana (Mlynarovič), 6. Ježek (Vikarev), 28. Vandas (Rapáč, Lichanec), 34. König (Abdul, Matej Paločko) – 1. Kóger (Latendresse, Gilbert), 8. Kóger (Latendresse, Lovecchio), 48. Kocsis (Reisz, Uotila)


    HK Poprad: Corbeil (Kostenko) – Rusina, Ježek, D. Brejčák (A), König, Fabian (C), Ignatov, D. Šterbák, Dinda – Bondra, Vikarev, Lichanec – Štrauch, Mlynarovič, Svitana (A) – R. Rapáč, Heizer, Vandas – Matúš Paločko, Matej Paločko, Abdul
    Fehérvár AV19: Rajna (Scola) – Uotila, Jyrkkiö, Vidmar, Harty, Stipsicz, Szirányi, D. Szabó – Lovecchio (A), Erdély, Kóger (C) – Gilbert, Latendresse (A), B. Szabó – Vincze, Music, K. Szabó – Sárpátki, Reisz, Kocsis
    bahis siteleri