Karabach – Kodaň 1:0 (kon.) | Sporting – FCSB 0:0 (kon.) | Hoffenheim – Liverpool 1:2 (kon.)
Young Boys – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | APOEL – Slavia 2:0 (kon.)
konec
FK Karabach
1:0 (1:0)
FC Kodaň
Úterý 15.08.2017, 18:00 • Tofig Bahramov Stadium, Baku • Liga mistrů (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:57:38)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:6.
     
    Je dobojováno! Karabach zvládl úvodní duel 4. předkola Ligy mistrů a na domácí půdě porazil Kodaň 1:0! Domácí fotbalisté byli po celou dobu utkání mnohem aktivnějším celkem a Kodaň prakticky k ničemu nepustili. V opatrném prvním poločase se Karabach ujal vedení zásluhou Madatova. Po přestávce domácí celek svůj výkon ještě zlepšil! V několika šancích se ocitl Míchel, ale brankář Olsen udržel šance Kodaně na postup do základní skupiny prestižní soutěže. V závěru si domácí fotbalisté pohlídali vedení a zaslouženě si do Dánska povezou nadějné skóre.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu FK Karabach: ze hřiště odchází Ndlovu, přichází Ismajlov.
     
    90+4
    Domácí fotbalisté zatlačili soupeře na hranici jeho pokutového území a drží míč na svých kopačkách. Karabach už nechce Kodaň pustit do šance.
     
    90+3
    Také střídající Amankwaa vidí žlutou kartu!
     
    90+3
    Bengtsson hledal vysokým obloučkem někoho z vysokých hlavičkářů, nicméně brankář Šehič znovu vystartoval z branky a vyboxoval míč.
     
    90+2
    Kodaň se v samotném závěru utkání přeci jen dere do útoku. Střídající Amankwaa si v blízkosti pokutového území vykoledoval faul a přímý kop.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Santander při hlavičkovém souboji navíc zranil jednoho z domácích obránců, který musí být ošetřován. Karabach nasbírá další cenné vteřinky.
     
    89
    Santander si na malém vápně naskočil na centr z levé strany. U hostujícího fotbalisty byli hned dva obránci, kteří mu nedovolili zakončit.
     
    88
    Domácí fotbalisté nadále s přehledem kontrolují hru. Karabach si posledních deset minut přihrává. Fotbalisté Kodaně s tím nejsou schopni nic udělat.
     
    87
    Ndiovu se v pokutovém území pokusil o zakončení akrobatickým způsobem, jenže jeho nůžky nakonec mířily daleko od branky.
     
    86
    Střídání v týmu FC Kodaň: ze hřiště odchází Verbič, přichází Thomsen.
     
    85
    Kapitán Karabachu Medvěděv z ničeho nic vymyslel nádhernou kolmici za obranu Kodaně. Brankář Olsen však dával pozor a včasným výběhem zažehnal nebezpečí.
     
    84
    Richard Almeida si v pokutovém území brousil zuby na pěkný centr z levé strany. Domácí fotbalista byl zcela osamocený, ale na vysokou pobídku nedosáhl.
     
    83
    Domácí fotbalisté se znovu usadili na polovině soupeře a vyměňují si krátké přihrávky. Domácí trenér má navíc k dispozici všechna střídání.
     
    82
    Kodani se zkrátka nedaří. Hosté kombinovali na polovině Karabachu, ale nepochopitelně se nechali vystavit do ofsajdu! Domácí fanoušci je odměnili posměchem.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 26. Madatov (Ndlovu)

    Karty:   71. Verbič (KOD), 90+3. Amankwaa (KOD)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 8:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 13:6.
    FK Karabach: Šehič – Medvěděv (C), B. Husejnov, Rzežniczak, Agolli – Míchel, Garajev, Almeida – Madatov, Ndlovu (90+5. Ismajlov), Guerrier
    Náhradníci: Kanibolotskij, Amirgulijev, Sadygov, Ismajlov, A. Husejnov, Yunuszada, Dinijev

    FC Kodaň: Olsen – Ankersen, Lüftner, Boilessen, Bengtsson – Verbič (86. Thomsen), Matić, Kvist, Toutouh (68. Amankwaa) – Pavlović (75. Sotiriou), Santander
    Náhradníci: Andersen, Thomsen, Antonsson, Kusk, Roerslev, Sotiriou, Amankwaa

    Rozhodčí: Tagliavento – Giallatini, Costanzo (vš. ITA)
    Středa 23.08.2017
    Kodaň - Karabach 2:1

    Branky: 45. Santander (Greguš), 66. Pavlovič (Ankersen) – 63. Ndlovu (Agolli)

    Karty:   4. Lüftner (KOD), 77. Ankersen (KOD), 85. Toutouh (KOD) – 44. Michel (KBK), 75. Rzezniczak (KBK), 90+3. Ndlovu (KBK)

    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:12.
    bahis siteleri