Liberec – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – PGE Orlik Opole 5:3 (kon.) | K. Vary – Litoměřice 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 3:1 (kon.) | Trnava – SHK Hodonín 3:4 (kon.) | Chomutov – Plzeň 1:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 5:2 (kon.) | Opava – Janów 4:3 (kon.) | Děčín – Bílina 2:4 (kon.)
Ústí n/L – Kadaň 3:5 (kon.) | Banská Bystrica – HC Slovan 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Nymburk 0:2 (kon.)
Mor. Budějovice – Tábor 7:0 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 17.08.2017, 17:30 • SD ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:41 David SKLENIČKA - 1:4
     
    46:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Martin Procházka se přes obránce nacpal do zakončení, které chomutovský obránce vyrazil před sebe. Ke kotouči se dostal ještě domácí obránce, jenž puk posunul na DAVIDA SKLENIČKU. Ten už měl snadnou úlohu dopravit puk do poloodkryté brány. Asistence: Martin Procházka a Petr Kodýtek.
    35:12 Miroslav INDRÁK - 1:3
     
    35:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Famózní akce Škodovky po vhazování! Puk po vhazování získal David Stach, jenž zvedl hlavu a poslal přihrávku před branku. v prostoru mezi kruhy zůstal osamocený MIROSLAV INDRÁK, který si doslova vychutnal Tadeáše Dvořáka. Asistence: David Stach.
    21:12 Miroslav INDRÁK - 1:2
     
    21:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Chomutov sice jednu obrovskou šanci přežil, ale druhou už ne. Zakončení Miroslava Preisingera se odrazilo k úplně volnému MIROSLAVU INDRÁKOVI, jenž ukázal, že se v těchto situacích nemýlí. Asistence: Miroslav Preisinger.
    19:58 Jan HAVEL - 1:1
     
    19:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Neskutečné! Dvě vteřiny před koncem první části je znovu vyrovnáno. Jaroslav Mrázek zachytil kotouč ve středním pásmu a následně přihrávkou přes obránce vyslal do obrovské šance JANA HAVLA. Mladičký útočník udržel pevné nervy a střelou nad vyrážečku překonal Alexandera Hyláka. Asistence: Jaroslav Mrázek.
    00:32 Milan GULAŠ - 0:1
     
    00:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hned po první akce se západočeský tým může radovat! Po nahození Petera Čerešňáka byl na hranici brankoviště důrazný MILAN GULAŠ, který černou gumu procpal za brankovou čáru. To není dobrý start pro Tadeáše Dvořáka, jenž zažívá premiéru v seniorském Chomutově. Asistence: Peter Čerešňák.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Havel (Mrázek) – 1. Gulaš (Čerešňák), 22. Indrák (Preisinger), 36. Indrák (Stach), 47. Sklenička (Procházka, Kodýtek)


    Piráti Chomutov: Dvořák (Pavlát) – Dlapa, Flemming, Grman, Valach, Rašner, Slovák, Mrázek – Havel, Huml, Tomica – Tomeček, Růžička, Sklenář – Rob, Lauko, Koblasa – Chrpa, Chlouba, Poletín – Rindoš.
    HC Škoda Plzeň: Hylák (Svoboda) – Sklenička, Čerešňák, Kvasnička, Kaňák, Moravčík, Pulpán – Straka, Kracík, Gulaš – Stach, Preisinger, Indrák – Procházka, Kodýtek, Chalupa – Vracovský, Přikryl, Hollweg.

    Rozhodčí: Petružálek, Hlinka – Goltsch, Hynčica

    Diváci: 1678
    thejrc.org