Zlín – Karviná 1:0 (kon.) | Ostrava – Teplice 3:3 (kon.) | Bohemians 1905 – Slavia 0:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 0:3 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
3:3 (0:2)
FK Teplice
Sobota 19.08.2017, 17:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • HET liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Martin FILLO - 3:3
     
    90
    Teplice právě vstřelily branku!
    Teplice vyrovnávají v poslední minutě a vypadá to, že se oba soupeři rozejdou smírně! Jan Krob vyslal parádní centr od rohového praporku. Na něj si v plném běhu naskočil MARTIN FILLO a z bezprostřední blízkosti nedal Šustrovi žádnou šanci.
    70. Tomáš MIČOLA - 3:2
     
    70
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostrava dokonale otáčí průběh zápasu a domácí stadion se otřásá v základech! Centr de Azeveda dostal Milan Baroš za pomocí bránícího hráče Teplic až k TOMÁŠI MIČOLOVOVI, který z bezprostřední blízkosti propálil Grigara. Nutno podotknout, že tato situace zaváněla ofsajdovým postavením.
    52. Robert HRUBÝ - 2:2
     
    52
    Baník právě vstřelil branku!
    Městský stadion v Ostravě – Vítkovicích je rázem na nohou! De Azevedo roztáhl hru do strany, odkud přiletěl centr Tomáše Mičoly, jenž přesně našel mezi penaltou a malým vápnem ROBERTA HRUBÉHO, který prudkou hlavičkou srovnává na 2:2.
    48. Michal JEŘÁBEK - 1:2
     
    48
    Baník právě vstřelil branku!
    Hned v úvodu druhé půle se Ostrava dostává do kontaktu! Vynikající centr Lukáše Pazdery našel na zadní tyči Dyjana CARLOSE DE AZEVEDA, jehož hlavičku si do vlastní brány srazil Jeřábek.
    30. David VANĚČEK - 0:2
     
    30
    Teplice právě vstřelily branku!
    Další studená sprcha pro Baník! Po rohovém kopu Jana Kroba se po hlavičce Šušnjara dostal míč na zadní tyč, kde jej velmi snadno doklepl za brankovou čáru DAVID VANĚČEK. Teplice se tedy ujímají dvoubrankového vedení.
    21. Jan REZEK - 0:1
     
    21
    Teplice právě vstřelily branku!
    Hosté se z první vážnější akce dostávají do vedení. Centr z pravé strany doletěl na hlavu Vaněčka, jehož pokus Vašek vyrazil. K míči se však dostal JAN REZEK, který pohodlně trefil odkrytou bránu.

    Radomír Fukala

    Branky: 48. de Azevedo (Pazdera), 52. R. Hrubý (Mičola), 70. Mičola – 21. Jan Rezek, 30. Vaněček (Šušnjar), 90. Fillo (Krob)

    Karty:   45+3. Mičola (OVA), 64. Šindelář (OVA) – 52. Kučera (TEP), 61. Vondrášek (TEP), 70. Grigar (TEP), 73. Vaněček (TEP)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 11:2. Rohy: 9:5. Fauly: 14:22.
    FC Baník Ostrava: Vašek (41. Šustr) – Pazdera, Azackij, Šindelář, Sus – Mičola (78. Stáňa), R. Hrubý, Hlinka, de Azevedo – Baroš (C) (85. Panić), Poznar.
    Náhradníci: Šustr – Granečný, J. Šašinka, Panić, P. Breda, Pokorný, Stáňa.

    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob – Ljevakovič (C), Kučera – Fillo, Trubač (73. Červenka), Jan Rezek (55. Vošahlík) – Vaněček.
    Náhradníci: Chudý – Urma, Červenka, Král, Hyčka, Suchan, Vošahlík.

    Rozhodčí: Ardeleanu – Blažej, Myška

    Diváci: 6 012
    bahis siteleri