Španělsko - Česko 7:1 (kon.)
konec
Španělsko - Česko

7:1

((3:0, 0:0, 1:1, 3:0))

Neděle 20.08.2017, 11:00ME v pozemním hokeji žen
     
    Poslední zápas ve skupinové fázi turnaje Češky odehrají v úterý proti domácím Nizozemkám, které patří k největším favoritkám turnaje. To už je z mé strany vše, na počtenou! (12:37:06)
     
    České pozemní hokejistky prohrály i svůj druhý zápas na Mistrovství Evropy v Amsterdamu o šest gólů. Proti Španělsku se sice konečně střelecky prosadily, ale sami inkasovaly hned sedmkrát. Naděje na slušný výsledek Češkám svitla na konci třetí čtvrtiny, kdy se jim podařilo snížit na 1:4 zásluhou Kláry Hanzlové a následně ještě přišly dobré příležitosti Haklové a opět Hanzlové. V závěru zápasu se však favorizované Španělky trefily ještě třikrát.
     
    Konec zápasu.
     
    60
    Maria Lopezová trefuje v poslední příležitosti zápasu tyčku české svatyně!
     
    60
    Mejzlíková hrála nohou a je tu tedy další trestný roh Španělek.
     
    60
    Berta Bonastreová bekhendem nepřekonala Čechákovou, ovšem Lehovcová následně zahrála vysoký míček a následuje ještě jeden trestný roh.
     
    60
    Začala už poslední minuta tohoto zápasu. Španělsko míří za vysokým vítězstvím.
     
    58
    Další trestný roh Španělek. Zakončení vyšlo na Rierovou, jejíž střelu vytěsnila levou rukou Čecháková.
    Berta BONASTREOVÁ - 7:1
     
    57
    Španělsko právě vstřelilo branku:
    A hned přichází další gól Španělek! BERTA BONASTREOVÁ obrala o míček Kateřinu Lacinou a bekhendovou střelou pod břevno zvyšuje na 7:1. To je až kruté resumé pro českou reprezentaci.
    Carlote PETCHAMEOVÁ - 6:1
     
    56
    Španělsko právě vstřelilo branku:
    Tohle je hodně smolný gól pro český tým! Míček se po tečích CARLOTE PETCHAMEOVÉ a Veroniky Novákové odrazil za záda bezmocné Čechákové.
     
    56
    A po dlouhé debatě s videorozhodčí je nařízen další trestný roh.
     
    56
    České hráčky se tentokrát ubránily. Ale opět dochází na video, rozhodčí se ptá, zda nešlo o vysoký balón od českého týmu. Čecháková totiž míček vyrazila do Ybarrové.
     
    56
    A nařízen je trestný roh. Již dvakrát dnes Španělky z této situace udeřily.
     
    56
    Španělky reklamují zřejmě faul a ke slovu se opět dostává video.
     
    56
    Španělky opět při české rozehrávce vysunuly své napadání a Reichlová znovu neměla komu nahrát.
     
    55
    Jindřiška Reichlová rozehrávala, ovšem kolem ní byla hned trojice Španělek. Česká hráčka tak nemohla udělat prakticky nic a jen balónek napálila dopředu.
    Cristina GUINEAOVÁ - 5:1
     
    53
    Španělsko právě vstřelilo branku:
    Je tu pátý gól v síti Barbory Čechákové. CRISTINA GUINEAOVÁ získala na útočné polovině míček, ve střeleckém kruhu si ho vyměnila s Beatriz Perezovou a zblízka balónek uklidila za Čechákovou – 5:1.

    Martin Augustin

    Branky & sestavy:
    Branky: 6. Salvatellaová, 10. Begoña Garciaová, 13. Lopezová, 41. Begoña Garciaová, 54. Guineaová, 56. Petchameová, 57. Bonastreová - 44. Hanzlová

    Španělsko: Ruizová (31. Melanie Garciaová) - Lopezová, Rierová, Ponsová, Gineová - Ybarrová, Guineaová, Tostová, Maialen Garciaová, Perezová, Jimenezová - Petchameová, Salvatellaová, Bonastreová, Canoová, Begoña Garciaová, Seguová.

    Česko: Čecháková (Vančurová) - Jirsová, Reichlová, Dukátová, Kavanová - Mejzlíková, N. Nováková, Lehovcova, Vorlová, V. Nováková, Laciná - Kolářová, Poloprutská, Hanzlová, Capouchová, Haklová, Decsyová, Babická.
    thejrc.org