Písek – Strakonice 6:1 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
HC Strakonice
Pondělí 21.08.2017, 18:00 • Zimní stadion Písek • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Třikrát dvacet minut uběhlo skoro jako voda. Ve třetím dějství Písečtí přidali ještě další tři branky a rozhodli tak o své výhře. Strakonický výběr tudíž porážejí v poměru 6:1 a otavské derby tak znovu strhávají na svou stranu. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:06:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Zdá se, že utkání už se dohraje bez větších zvratů.
     
    59:00
    Rozjetý Ciboch ještě přihrával na Nováka, ten se ale ke střele nedostal.
     
    57:48
    Písek právě vstřelil branku!
    Půltucet s velkým P. Krásnou akci teď předvedl JOSEF VLK, když si obhodil hostujícího obránce a i nadále hlava nehlava uháněl vstříc Myslivcovi, na kterého následně vyzrál tím, že poslal puk mezi jeho betony. ASISTENCE: Jakub Jiřinec
     
    56:30
    Do samostatného úniku mohl svého spoluhráče vyslat Koupal, jeho adresovanou přihrávku ale naneštěstí nezpracoval.
     
    55:30
    Krásně se teď útočným pásmem proháčkoval Lukáš Drda, který na konci své akce přihrával do středu hřiště, strakonický obránce ale do jeho pasu vložil hůl.
     
    54:30
    Svojským způsobem se s hostujícím hráčem za bránou Písku vypořádal Vlk, za což mu domácí fanoušci aplaudovali.
     
    54:10
    Ze středu levého kruhu prozkoušel Štekra Křenek, domácí brankář pozorný.
     
    53:00
    Z další návštěvy píseckého pásma se hosté bohužel vyprovodili sami.
     
    52:00
    Hned na to znovu nebezpečně střílel Polata, nicméně strakonický brankář vyrukoval se skvělým zákrokem, za nějž si vysloužil ovace publika.
     
    51:00
    Rozehrávku hráčů IHC nyní zkomplikovala celá řada věcí, před Myslivce se ale nakonec přeci jenom dostali. Před bránou stál osamocený Rod, přihrávka ovšem na jeho hůl adekvátně nesedla.
     
    50:00
    Strakoničtí po delší době v útočném pásmu. Na Štekra však ani zdánlivě nevyzráli a útok tudíž musejí rozjet znovu.
     
    49:00
    Ofenzivní choutky přišly i na Davida Koutenského, jehož ránu Myslivec zlikvidoval identickým způsobem.
     
    48:00
    Z otočky vypálil domácí Rod, jeho rána zamířila k pravé tyči, hostující gólman proti ní však ještě před tím stačil zakročit lapačkou.
     
    47:14
    Písek právě vstřelil branku!
    Pro Písecké by bylo zajisté nepříjemné, kdyby se ani jedna ze sledu vyslaných střel neujala. Kotouč nakonec opět zavítal na hůl JANA POLATY, který zkrátka a dobře ví, jak s podobnou situací naložit. Svým přesným zásahem zvýšil na 5:1 a umožnil předčasný odchod z trestné lavice provinivšímu se Řehořovi.
     
    45:40
    Za sekání má dvě minuty útrum Patrik Řehoř.
     
    45:00
    Potíže tropil v pásmu hostů Cibochův útok, jehož naléhání hosté nakonec úspěšně odrazili. Puk mohl dobruslit Hřebíček a jít sám kupředu, na nějaké větší připomenutí se mu ale už nezbyly síly.
     
    44:00
    Písečtí i nadále pokračují v okupaci strakonického pásma. Po několika nezdařilých pokusech a nikam nevedoucích akcích hosté vyhodili puk..

    Kateřina Němcová

    Branky a nahrávky: 9. Ciboch (Torba), 21. Bárta (Polata), 39. Koupal, 43. Polata (Drda), 48. Polata (Drda), 58. Vlk (Jiřinec) – 40. Müller (Ruda)


    IHC Králové Písek: Štekr (Kříž) – Vlk, Hřebíček M., Červinský, Pavlíček, Suda, Parýzek, Koutenský – Pašek, Koupal, Sýbek Turek, Drda, Hanus, Jiřinec, Rod, Švagr, Frühauf, Bárta, Polata, Torba, Novák, Ciboch
    HC Strakonice: Myslivec (Štrobl) – Ruda, Růžička, Müller, Hřebíček Jaroslav., Kovář, Bednařík, Křenek, Kursch, Kordík, Franta, Menšík, Srb P., Kurečka, Hřebíček Jan, Řehoř M., Řehoř P., Šebesta, Švec
    bahis siteleri