Olympia Radotín – Č. Budějovice 0:0 (kon.) | Příbram – Varnsdorf 3:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Vlašim 1:1 (kon.)
Sokolov – Třinec 1:0 (kon.) | Hr. Králové – Žižkov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 0:1 (kon.)
Ústí n. L. – Znojmo 4:0 (kon.)
konec
FK Olympia Radotín
0:0 (0:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
Středa 23.08.2017, 16:30 • Stadion Evžena Rošického, Praha-Strahov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Mohlo být rozhodnuto! Po centru z pravé strany se do hlavičky opřel Kadula, ale jeho pokus zastavila levá tyč Frydrychovy branky! Následná dorážka pak skončila u brankáře domácích.
     
    86
    Na poslední okamžiky zápasu přichází místo Mashikeho do hry Kadula.
     
    83
    První žlutou kartu zápasu vidí Daniel Bareš.
     
    80
    Dordević nijak nemarní čas a krátce po svém příchodu pořádně prověřil obranu hostů. Svou individuální akci pak zakončil i střelou, která přeletěla nejenom Křížka, ale těsně i břevno branky Českých Budějovic.
     
    79
    Poslední střídání v barvách Olympie. Ofenzivu jde místo Katidise vyztužit Krsta Dordević.
     
    76
    Další střídání na straně hostů. Wermkeho střídá v Lukáš Pouček.
     
    71
    Dobrá možnost pro Olympii. Situaci dva na jednoho táhl po dobré práci Vernera Erik Liener, vhodný okamžik k přihrávce na Bareše prováhal, ale přesto našel z druhé vlny přibíhajícího Frizoniho, který levačkou otestoval Křížka. Českobudějovický brankář nicméně dokázal zasáhnout.
     
    70
    Hejného vystřídal v domácím dresu Daniel Bareš.
     
    65
    Hosté střídají, místo Táborského už je na hřišti Petr Benát.
     
    62
    Na Strahov si dnes našlo cestu 421 diváků.
     
    52
    Frizoniho pas sice nebezpečí nepřinesl, ale další centr z druhé strany už znamenal výrazné ohrožení branky Křížka. Střela letěla jen těsně vedle branky.
     
    47
    Wermke spěchal po pravé straně do situace dva na dva, krásně si obhodil Maršálka, ale zároveň si balon posunul do ostrého úhlu, z nějž pak na brankáře Frydrycha nevyzrál. Domácí gólman navíc výborně zmenšil střelcův úhel.
     
    41
    Pěkná přímočará akce Českých Budějovic! Pešek potáhl míč a ideálně ho pak kolmicí vysunul na Táborského. Ten byl tváří v tvář Frydrychovi, ale na poslední chvíli ho dokázal vynikajícím blokem zastavit Opluštil.
     
    30
    Další dobrá šance pro Dynamo! Pěkná kombinační akce dostala do kontaktu s míčem snad všechny ofenzivní hráče Českých Budějovic. Po zpětném centru se do zakončení dostal Čavoš, ale zblízka branku po teči jednoho z domácích obránců překopl. Možná, kdyby se k míči probojoval vzadu číhající Táborský, hosté by vedli.
     
    24
    Dobrá akce Dynama! Mashike přenesl hru na pravou stranu k Wermkemu, jenž si navedl míč na střed a levačkou pochuchal nervy domácích příznivců. Kope se roh, což znamená, že brankář Frydrych přece jenom musel zasahovat.
     
    15
    Nebezpečná situace před brankou Olympie. Po standardní situaci Helešice vznikl ve vápně zmatek, v němž si Frydrych musel poradit s pokusem zpoza před šestnáctky a pak ještě před dotírajícím Mashikem vypíchnout míč alespoň na roh.
     
    14
    Máme za sebou první střídání zápasu, kdy Demetera nahradil v domácím dresu Verner.
     
    13
    Na druhé straně se pak bleskově dostal míč k Táborskému, jemuž chyběl z bezprostřední blízkosti jen krůček k tomu, aby ho poslal za záda Frydrycha.
     
    10
    Obrovská šance Olympie! Další pas z pravé strany si na hranici šestnáctky našel Liener, prudce se opřel do míče a trefil břevno. Od něj se pak míč odrazil na brankovou čáru a ven. Chyběly centimetry.

    Radek Barkman

    Branky:

    Karty:   83. Bareš (OHK)


    FK Olympia Radotín: Frydrych – Ruml, Opluštil, Žežulka, Frizoni – Vopat, Demeter (14. Verner), Maršálek, Liener, Katidis (79. Dordević) – Hejný (70. Bareš).
    Náhradníci: Soukup – Dordević, Verner, Kuťák, Novák, Duben, Bareš.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Řezáč, P. Novák, Kladrubský, Helešic – Wermke (76. Pouček), Čavoš, Javorek, Pešek – Mashike Sukisa (86. Kadula), Táborský (65. Benát).
    Náhradníci: Jakub Moravec, Havel, Benát, Pouček, Kadula, Turyna.

    Rozhodčí: Mikyska – Caletka, Podaný

    Diváci: 421
    bahis siteleri