Hodonín – Val. Meziříčí 1:4 (kon.) | Vel. Meziříčí – Uh. Brod 6:1 (kon.) | Kroměříž – Mohelnice 3:2 (kon.)
konec
FC Velké Meziříčí
6:1 (1:1)
ČSK Uherský Brod
Pátek 25.08.2017, 18:00 • Stadion U Tržiště, Velké Meziříčí • Moravskoslezská fotbalová liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí zaokrouhlují svůj počet branku na půl tucet! Dolejš dostal krásný pas do běhu, šel sám na branku, přeloboval Červinku a MILOŠ KRIEGSMANN akrobaticky na brankové čáře dorazil balón do úplně prázdné branky – 6:1!
    85. DEMETER - 5:1
     
    85
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna trefa! Tohle byla show dvou borců. Rohový kop rozehrál Dolejš na ROBINA DEMETERA, který z levé strany obešel dva hráče, narazil si se svým kolegou a poté nikým nehlídán na středu vápna technickou přízemní ranou zakončil na zadní tyč – 5:1!
    75. ŠIMÁČEK - 4:1
     
    75
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    O vítězi je rozhodnuto! Tohle byla paráda s velkým P! Po závaru ve vápně se míč několik odrazil od bloku hostujících hráčů, nakonec pálil Mezlík, jehož rána se odrazila na hranici vápna k JANU ŠIMÁČKOVI, který naprosto parádní střelou z voleje vymetl vzdálenější šibenici branky soupeře – 4:1!
    53. MEZLÍK - 3:1
     
    53
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají třetí gól! Dolejš dostal na pravé straně skvělou přihrávku do běhu, z okraje vápna našel rozběhnutého PAVLA MEZLÍKA, který v plném běhu napálil míč prudkou ranou po zemi ke vzdálenější tyči – 3:1!
    47. MEZLÍK - 2:1
     
    47
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí vývoj duelu! K penaltě se postavil PAVEL MEZLÍK, který prokázal své zkušenosti a prudkou střelou po zemi poslal balón k levé tyči, zatímco Červinka si vybral opačný kout branky – 2:1!
    43. ŠÁLEK (vl.) - 1:1
     
    43
    Velké Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Právě Demeter se poté ujal i rozehrávky následného rohového kopu, na bližší tyči doplachtil míč k hostujícímu BRONISLAVU ŠÁLKOVI, který si nikým neatakován srazil balón nešťastně do vlastní sítě – 1:1!
    33. VRÁGA - 0:1
     
    33
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    A po něm jdou hráči v bílém do vedení! Obrana domácích při rohu zaspala, na přední tyči na prudký centr naběhl volný MICHAL VRÁGA a jemnou hlavičkou protečoval balón kolem brankáře Kruby přesně ke vzdálenější tyči – 0:1!

    Daniel Kinc

    Branky: 43. Šálek (vla.), 47. Mezlík (pen.), 53. Mezlík, 75. Šimáček, 85. Demeter, 89. Kriegsmann – 33. Vrága

    Karty:   35. Šimáček (VEM), 80. Demeter (VEM) – 41. Hruboš (UBR), 46. Mančík (UBR), 49. Šálek (UBR)


    FC Velké Meziříčí: Kruba – Šimáček, Kriegsmann, Dolejš, Mezlík, Simr (72. Duba), Smejkal, Krejčí (C), Demeter, Komínek, Mucha (66. Berka).
    Náhradníci: Pokorný – Šuta, Duba, Berka.

    ČSK Uherský Brod: Červinka – M. David (C), Holík, R. David, Šálek (79. Josefík), Mančík, Dolina, Pochylý, Hruboš (76. Michalec), Sklenář (69. Pavelka), Vrága.
    Náhradníci: Červík – Josefík, Pavelka, Michalec.

    Rozhodčí: Vejtasa – Černý, Nejezchleb.
    thejrc.org