Žilina – Trnava 3:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina
3:1 (1:1)
FC Spartak Trnava
sk Pátek 25.08.2017, 18:30 • Pod Dubňom, Žilina • Niké liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Žilina dala gól!
    Fatálna chyba brankára Martina Vantrubu. Mladý gólman išiel robiť absolútne nezmyselnú kľučku na LUKÁŠA JÁNOŠÍKA. Ten mu loptu vypichol, rútil sa sám na úplne prázdnu bránu a definitívne rozhodol.
     
    82
    Žilina dala gól!
    Krásna individuálna akcia Nikolasa Špaleka, ktorý sa pohral s obranou súpera. Loptu naservíroval ako na podnose YUSUFOVI OTUBANJOVI a ten nekompromisne zavesil.
     
    16
    Trnava dala gól!
    Obrovská chyba v obrane MŠK Žilina je kruto potrestaná. Z obrany prišiel dlhý pás na ANDREJA KADLECA. Žilinský odchovanec sa rútil sám na bránu a svoju tutovku aj využil.
     
    14
    Žilina dala gól!
    Čo nevyšlo na jednej strane, podarilo sa na druhej. Špalek krásnou prihrávkou našiel MICHALA ŠKVARKU za obranou Spartaka a ten prízemnou strelou pomedzi nohy Lukića otvára skóre.

    Milan Gončár

    Branky: 14. Škvarka (Špalek), 82. Otubanjo (Špalek), 90+3. Jánošík – 16. A. Kadlec

    Karty:   55. Otubanjo (ZIL), 66. Káčer (ZIL), 66. Vavro (ZIL) – 19. S. Lukić Lukić (TRN), 89. Pehlivan (TRN), 90+1. Egho (TRN)


    MŠK Žilina: Volešák – Mazáň, Králik, Vavro, Vallo – Diaz, Káčer (81. Jánošík), Škvarka (C) – Polievka (37. Otubanjo), Mráz (90. Kaša), Špalek.
    Náhradníci: Mandous – Jánošík, Hancko, Klec, Kaša, Otubanjo, Chvátal.

    FC Spartak Trnava: Vantruba – Čonka, Hladík, Tóth (C), S. Lukić Lukić (85. Yilmaz) – Greššák (14. Oravec), A. Kadlec – Jirka (46. Mihálik), Čanturišvili, Pehlivan – Egho.
    Náhradníci: Takáč – Janso, Yilmaz, Brigant, Tomovič, Oravec, Mihálik.

    Rozhodčí: P. Hrčka – Benko, D. Hrčka

    Diváci: 4689
    thejrc.org