Club Brugge – Standard 4:0 (kon.) | Gent – Anderlecht 0:0 (kon.) | Oostende – Antverpy 3:4 (kon.)
konec
Club Brugge KV
4:0 (2:0)
Standard Lutych
Neděle 27.08.2017, 14:30 • Jan Breydelstadion, Bruggy • Belgická liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (16:21:28)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:12.
     
    Je konec! Domácí Bruggy vlétly do utkání jako velká voda! Už ve 4. minutě otevřel skóre po chybě hostujícího stopera Hans Vanaken ! O tři minuty později utekl obraně Wesley , který uklidil balón k tyči. Také hosté si poté vypracovali šance. Dosseviho technickou střelu však zastavila tyč. Ve 37. minutě si Bokadi naskočil na krásný centr, jenže z dobré pozice hlavičkoval nad branku. Po přestávce navíc přidal svou druhou branku v utkání Hans Vanaken a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Deset minut před koncem ještě napsal gólovou tečku Brandon Mechele .
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Střídání v týmu Standard Lutych: ze hřiště odchází Paul-José Mpoku, přichází Moussa Djenepo.
     
    90
    Utkání se už pouze dohrává. Dá se předpokládat, že hlavní rozhodčí nebude nastavovat.
     
    89
    Laurens De Bock ještě potáhl míč po levé straně, předal jej Vossenovi, který se pokusil vypálit z otočky, ale obrana hostů jeho pokus zastavila.
     
    88
    Domácí brankář Horvath si vychutnal zákrok po střele z úctyhodné vzdálenosti. Brankář Brugg je velmi blízko čistému kontu.
     
    87
    Stefano Denswil podpořil ofenzívu domácího celku náběhem po pravé straně a dokonce se dostal do zakončení. Jeho dělovka prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    86
    Bruggy se usadily na polovině svého soupeře a domácí fotbalisté si užívají závěr dnešního utkání. Fanoušci stojí a odměňují své oblíbence potleskem.
     
    85
    Collins Fai přenesl hru na levou stranu. Paul-José Mpoku poté obelstil jednoho z obránců a dokázal odcentrovat. Saulo Decarli jeho pobídku ve skluzu poslal do autu.
     
    84
    Vanaken vyslal zajímavý centr na hranici pokutového území, kam si naběhl Jelle Vossen, který vypálil z voleje, jenže jeho ránu zablokoval obránce.
     
    83
    Domácí fanoušci už na tribunách rozjeli bujaré oslavy. Bruggy svého soupeře smetly vysokým rozdílem a přečkaly také šance soupeře.
    81. Brandon MECHELE - 4:0
     
    81
    Bruggy právě vstřelily branku!
    A další branka domácího celku! To je demolice! Ruud Vormer si naběhl na pěknou přihrávku do pokutového území, rozhlédl se a našel osamoceného BRANDONA MECHELEHO, který měl snadnou práci!
     
    80
    Exekuce přímého kopu se chopil Ruud Vormer. Domácí fotbalista rozehrál na hranici pokutového území. Vossen se sice nechal vytlačit, ale byl také faulován.
     
    79
    Dieumerci Ndongala fauloval v blízkosti pokutového území a za svůj zákrok vidí žlutou kartu! Bruggy navíc budou zahrávat přímý kop.
     
    78
    Centr z přímého kopu přiletěl na přední tyč, kam spěchal Fai. Před hostujícím zadákem odkopl balón na roh pozorný Denswil.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 4. Vanaken, 7. Wesley, 57. Vanaken, 81. Mechele

    Karty:   29. D. Cools (BGY), 33. Decarli (BGY) – 56. Laifis (STA), 58. Fai (STA), 79. Ndongala (STA)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 1:12.
    Club Brugge KV: Horvath – Mechele, Decarli, Denswil – D. Cools, Vormer (C), Nakamba, Limbombe (75. De Bock) – Wesley (73. Vossen), Vanaken, Diaby (64. Refaelov).
    Náhradníci: Hubert – Vossen, Simons, De Bock, Palacios, Perbet, Refaelov.

    Standard Lutych: Ochoa – Scholz, Laifis, Fai, Pocognoli (C) – Ndongala, Agbo, Mpoku (90. Djenepo), Bokadi, Dossevi (60. Carlinhos) – Raman (75. Emond).
    Náhradníci: J-F. Gillet – Carlinhos, Luyindama Nekadio, Lučkevič, Marin, Djenepo, Emond.

    Rozhodčí: Laforge – de Rocker, Godelaine
    ocianews.com