Prostějov – Pardubice 2:1 (kon.) | Košice – Tychy 4:3 (po pr.) | Olomouc – Zlín 2:3 (kon.)
Slavia – Plzeň 0:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Kladno 5:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 3:2 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 6:5 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 5:4 (kon.)
Vsetín – Třebíč 3:4 (2:3 po s.n.) | Děčín – Řisuty 4:3 (2:1 po s.n.) | Znojmo – MAC Budapešť 5:3 (kon.)
Nymburk – Kolín 0:5 (kon.) | Kobra – Letňany 8:1 (kon.) | Frýdek-M. "B" – Poruba "B" 8:4 (kon.)
Písek – Motor ČB junioři 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 31.08.2017, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Aittokallio míří na střídačku, celek z hlavního města v závěru své štěstí zkusí v šesti.
     
    58:54
    Málem bylo rozhodnuto! Martin Procházka totiž dojel téměř ztracený kotouč a z ostrého úhlu zacinkal na tyč Aittokalliovy pokladnice. Teď při Pražanech stálo obrovské štěstí.
     
    57:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ve ŠKOENERGO Aréně opět zavládla radost, zhruba dvě minuty před koncem si totiž Bruslaři ztracené vedení dokázali vzít zpět. Jednalo se o velmi povedenou akci domácího týmu, Orsava zpoza branky nalezl Žejdla, jenž ještě celou kombinaci vyšperkoval sklepnutím pro MARTINA LÁTALA a tomu už pouze stačilo trefit prázdnou branku. Asistence: Lukáš Žejdl, Jakub Orsava.
     
    56:27
    Bruslaři si těsné vedení málem vzali zpět! Na přesnou nahrávku si na modré čáře nabruslil Klepiš, jenž poté z hranice levého kruhu prostřelil Aittokallia, kotouč se ale došoural kousek vedle tyče hostující pokladnice.
     
    50:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Asi jsem to zakřikl, Sparta totiž tuto přesilovou hru nakonec přeci jen využívá – ve městě automobilů tedy máme opět vyrovnáno! Do útočného pásma puk zavezl Hlinka, jenž zvedl hlavu a šikovnou nabídkou na teč oslovil ALEXANDERA REICHENBERGA. Norský útočník jej se štěstím zvládl usměrnit za záda brankáře Maxwella, který tentokráte nestihl zareagovat. Asistence: Jaroslav Hlinka.
     
    49:06
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Najman – 2 min., podražení).
     
    46:31
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Látal – 2 min., hákování).
     
    45:56
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Piskáček – 2 min., podražení).
     
    41:03
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Procházka – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:55
    Hosté se málem dočkali nepopulárního gólu do šatny! Před brankou soupeře se po chybě obrany ocitl zcela osamocený Forman, jenž sice zvládl vymíchat Maxwella, puk ale po šikovné kličce za jeho záda dopravit nezvládl.
     
    35:17
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Látal – 2 min., hákování).
     
    33:02
    Krásná akce Bruslařů! Klepiš místo střely puk ještě přenechával Musilovi, jenž parádně našel z druhé vlny si sjíždějícího Lence, jeho ráně ale k přesnosti scházely decimetry.
     
    31:48
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Dvořák – 2 min., držení protihráče).
     
    31:15
    Málem bylo vyrovnáno! Po Pechově nahrávce Forman ještě sklepl pro před poloprázdnou svatyní stojícího Kumstáta, ten ale ve velké šanci minul.
     
    29:47
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Najman – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    27:48
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Kudrna – 2 min., faul kolenem).
     
    24:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři se dostávají do vedení, za své dosavadní počínání v druhém dějství si to určitě zasloužili. Lukáš Pabiška zabojoval a získal puk do své moci, načež jej mezi obránci prostrčil k PAVLU MUSILOVI, který svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou mezi betony gólmana Aittokallia. Asistence: Lukáš Pabiška.
     
    13:44
    Bruslaři se poprvé v utkání málem dostali do vedení! Ránu z hole Jiřího Kurky ještě na hranici kruhu šikovně tečoval Orsava, puk se ale zastavil na horní tyči.
     
    11:08
    Hosté jdou do tří. K Saponarimu na trestnou lavici přisedá Alex Reichenberg, jenž se proti pravidlům provinil sekáním. Využije Boleslav tuto šanci?
     
    10:44
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Saponari – 2 min., hrubost).
     
    05:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav se dočkala okamžité odpovědí na vedoucí gól ze strany svého soupeře, v Mladé Boleslavi je srovnáno! Lenc svou ranou trefil pouze tyč, poté se ale ideálně zorientoval Klepiš, jenž puk před prázdnou branku předložil pro PAVLA MUSILA a ten už se v jasné tutovce nezmýlil. Asistence: Jakub Klepiš, Radan Lenc.
     
    05:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nyní už byl ale Maxwell nucen lovit kotouč z vlastní sítě, Sparta se ujímá vedení! Puk do obranného pásma soupeře zavezl Forman, jenž jej posléze poslal před branku, kde se v chumlu hráčů nejlépe zorientoval ROBERT ŘÍČKA a se štěstím propasíroval kotouč za záda domácího gólmana. Asistence: Miroslav Forman, Tomáš Pavelka.
     
    04:36
    Málem jsme byli svědky první branky zápasu! Žejdl z hranice pravého kruhu hledal mezi kruhy osamoceného Orsavu, toho ale famózně vychytal Aittokallio.
     
    01:48
    Následně jsme byli svědky první velké šance! Po propadnutí v podání domácích se do situace 2 proti 1 řítili Klimek s Říčkou, první jmenovaný ale pouze nechal vyniknout Maxwella.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 6. Musil (Klepiš, Lenc), 24. Musil (Pabiška), 58. Látal (Žejdl, Orsava) – 6. Říčka (Forman, Pavelka), 51. Reichenberg (Hlinka)


    BK Mladá Boleslav: Maxwell (Růžička) – Stříteský, Němeček, Říha, Hrdinka, Hanzlík (C), Kurka, Knot – Musil, Klepiš (A), Lenc (A) – Valský, Knotek, Urban – Orsava, Žejdl, Látal – Procházka, Najman, Pabiška
    HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – Dvořák, Zámorský, Pavelka, Kalina, Mikuš, Piskáček, Nedomlel – Hlinka (C), Vrána (A), Reichenberg – Uher, Pech, Kudrna – Říčka, Klimek, Forman – Kumstát (A), Černoch, Saponari – Rousek

    Rozhodčí: Souček, Wagner – Axman, Bosák

    Diváci: 1544
    ocianews.com