Prostějov – Pardubice 2:1 (kon.) | Košice – Tychy 4:3 (po pr.) | Olomouc – Zlín 2:3 (kon.)
Slavia – Plzeň 0:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Kladno 5:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 3:2 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 6:5 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 5:4 (kon.)
Vsetín – Třebíč 3:4 (2:3 po s.n.) | Děčín – Řisuty 4:3 (2:1 po s.n.) | Znojmo – MAC Budapešť 5:3 (kon.)
Nymburk – Kolín 0:5 (kon.) | Kobra – Letňany 8:1 (kon.) | Frýdek-M. "B" – Poruba "B" 8:4 (kon.)
Písek – Motor ČB junioři 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Olomouc
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 31.08.2017, 17:00 • Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Domácím se už v závěru třetiny nepovedlo srovnat, slavit tak mohou hlavně Zlínšťí, kteří se v ne úplně nejsilnější sestavě dokázali poměřit s extraligovým protivníkem, a dokonce se jim podařilo dostat z dvoubrankového manka až k výhře. Kovaříkova branka na 3:2 totiž Hanáky dokonale zaskočila, Olomouc se už tak k vyrovnání nevzmohl, čímž si závěr přípravy trochu pokazila. Ode mě je to z Olomouce vše, přeji hezký zbytek dne. (19:15:51)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Tečovaná střela Vyrůbalíka mířila jen do ochranné sítě, Konrád odjíždí z branky na střídačku.
     
    59:47
    Kouč Venera si vybírá pro Olomouc oddechový čas!
     
    59:47
    Dalibor Řezníček (ZLN) ještě nabídne po svém faulu v obranné třetině Moře jednu přesilovku, důvodem byl malý háček, který však sudí postřehli.
     
    59:21
    Herman zkoušel střílet z levého křídla přímo na zlínskou branku, jenomže neuspěl. Následně se ještě do samostatné akce pustil Laše, avšak v tomto případě byla jeho technická snaha naopak na obtíž. Šimboch nemusel ani zasahovat.
     
    58:57
    Mezi Vyrůbalíkem a střídačkou hostů vznikl nějaký konflikt, avšak po chvíli je vše urovnáno. Rozhodčí totiž byli ve střehu a větším akcím zabránili rázným zákrokem.
     
    57:39
    Zlín je ve stále pohotovosti a při jakémkoliv zaváhání Mory je u puku jako první. Prozatím se mu však vyplatí jen bránit, Olomouce není moc nebezpečná.
     
    56:16
    Olomouci se stále nedaří, hlavně při kombinaci mají Hanáci obrovské problémy s přesností. Ukazuje se, že psychika dokáže domácím udělat své.
     
    55:38
    Popelka vyzkoušel dorazit poskakující puk k bližší tyči, prozatím ale jeho konto kanadských bodů nevzroste. Konrád byl ve svém postavení jistý a vyrazil puk mimo brankoviště.
     
    54:44
    Strapáč poslal v pádu kotouč Skladanému, avšak v obranném postavení byli Zlínští tentokrát velmi silní. Dobrá defenzivní práce hostů ovšem byla úspěšnější, čímž celou akci Berani přerušují.
     
    53:23
    Vlach zkoušel dorážet po dražené střele Buce, jenomže přes Šimbocha se neprosadil. Olomouc sice nadále presuje, jenomže neumí si vytvářet dostatek šancí a ty nabídnuté zužitkovat.
     
    Dnešní utkání sleduje 1763 diváků.
     
    52:21
    Kouč Svoboda si po rozhárané části zápasu vyžádal pro hosty time-out.
     
    52:15
    Před Strapáčem se po otočce okolo branky naskýtala prázdná klec, jenomže tarzaní skok Šimbocha zabránil jasné brance. Zlínské řady měly obrovskou dávku štěstěny.
     
    50:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán! Po rychlém protiútoku si Konráda dokázal krásnou kličkou položit na led LUBOMÍR KOVAŘÍK, čímž se v tomto utkání zapsal už podruhé do seznamu střelců. Bez asistence.
     
    50:21
    Mladý Dluhoš ukázal veliký potenciál, když se fantastickou dělovkou málem zapsal mezi střelce. Puk však proletěl těsně nad břevnem. Na druhé straně pak zahrozil Buc, jenomže se trefil přesně na prsa Šimbocha.
     
    49:18
    Skladaný ukázal parádní kličku zlínskému obránci, avšak následně už selhal,když mu spoluhráč skočil pod brusle. Zlín si může pořádně oddychnout, neboť to zavánělo jednoznačnou gólovkou.
     
    48:27
    Berani si teď v rozehrávce vůbec nerozuměli, neboť jejich nahození mířilo mimo prostor s výskytem spoluhráčů. Rozhodčí hostům pískají zakázané uvolnění.
     
    47:35
    Kratochvíl se vrací zpět na led, ani tato přesilovka tak nebyla Olomoucí využita.
     
    46:52
    Laš se zkoušel tečovat nabídku Dujsíka směrem mezi tři tyče, avšak jeho pokus neuspěl. Matějíček stál na správném místě a střelu vyclonil výstrojí.
     
    46:00
    Zlínská branka je v této chvíli po zásahu hostů převrácená, hra se tak pro tento okamžik přerušuje. Vhazovat se bude logicky znovu před Šimbochem.
     
    45:35
    Domácí mančaft se dostane ke druhé přesilovce v utkání, Šimon Kratochvíl (ZLN) si půjde sednout na trestnou lavici po zásahu protihráče vysokou holí.
     
    44:41
    Herman se mohl vydat do protiútoku, jenomže byl zastaven, čehož skoro využil Václavek ke kontru. I on však byl uhlídán obranou, tudíž na spálené akce je to jedna jedna.
     
    43:34
    Ondruškovi se nahození ze středního pásma moc nepovedlo, jelikož se olomoucký obránce trefil mimo hrací plochu. Hra se tak vrátí zpátky do neutrálního pásma.
     
    42:41
    Houdek zkusil poslat puk na Eberleho, ten se ale z otočky neprosadil. Šimboch byl totiž u bližší tyče připraven a jeho záměr tak očekával. Zlínský brankář skryl puk pod lapačkou.
     
    41:33
    Berani jsou v této fázi zápasu více takticky vyspělejší, jelikož si dokážou pokrývat větší prostor hřiště. Olomouc na jejich akce zatím nedokáže reagovat, i proto tak drží menší procento času puk.
     
    40:19
    Domácí sice zatím ukazují více aktivity, ale nic jim to není platné. Eberle totiž svým nájezdem do hloubky útočné třetiny skončil na holi Žižky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina potvrdila, že úvodní zlínská branka bude mít velikánský vliv na vývoj utkání. Berani se dokázali po celou třetinu dostat přes neúspěchy z úvodní periody a svému soupeři se vyrovnali, ne-li že jej přehrávali. Jejich snaha vykrystalizovala vyrovnávací brankou, následně měli navíc pětiminutovou přesilovku. Tu však hosté využít nedokázali. Rozhodnutí tak zřejmě padne až ve třetí třetině, která odstartuje přibližně v 18:39.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Ondráček se sice ještě pokusil o překvapivou střelu zápěstím přes clonu, Konrád byl už ovšem připraven s lapačkou. Na změnu skóre už tak nedojde.
     
    39:19
    Burian sice nahrál přímo na Sundhera, kanadský útočník ovšem pálil z první těsně vedle brankové konstrukce. Šimboch v této chvíli nemusel ani zasahovat.
     
    38:13
    Vlach je zpátky na ledě, Olomouc tak pět minut hry ve čtyřech ustála bez úhony. Zlín své šance nezužitkoval.
     
    37:40
    Bukarts se po Kratochvílově nahrávce natahoval ke střel, ale Škůrek byl pozornější. Olomoucký bek tak lotyšskému forvardovi puk uzmul přímo z hokejky.
     
    36:47
    Popelka sice znovu ukazoval, s jakou fazónou do Olomouce přijel, přílišná aktivita ho ovšem nyní asi stále šanci. Sudí mu pískají postavení mimo hru.
     
    35:39
    Konrád je zatím zřejmě rozhodujícím faktorem toho, že se Beranům nedaří přesilovku proměnit ve vedoucí branku. Zlín je při střelbě dost neefektivní.
     
    34:31
    Fryšara se už už natahoval k dorážce puku, který se kutálel po brankové čáře, jenomže rychlejší byl pece jen Konrád. Olomouc zatím v oslabení drží.
     
    33:13
    Jiří Řípa (OLO) už do tohoto utkání nezasáhne, za zásah do oblasti hlavy Bukarste obdržel pětiminutový a osobní trest do konce utkání. Větší trest půjde za svého spoluhráče odsedět Roman Vlach.
     
    33:13
    Na ledě zůstává ležet Bukarts po střetu s olomouckým protihráčem, na led musel zamířit i zlínský kustod. Olomoučtí se chtějí ještě ze soupeři zákrok vyříkat, ale už je asi pozdě. Bude se vylučovat.
     
    32:31
    Štastný se dostával do samostatného úniku a dokonce se zbavil všech pronásledovatelů, tváří tvář Konrádovi ovšem selhal. Reprezentační brankář jej vychytal dominantním zákrokem.
     
    31:45
    Ševci jsou opravdu v ráži, když dokonale presují svého soupeře na jeho polovině. Prozatím ale nedokáží přejít k činům, neboť si momentálně nepřispali žádný střelecký pokus.
     
    30:36
    Berani se logicky po vyrovnání dostávají díky psychické výhodě do většího tempa, Olomouc se začíná z ledu postupně vytrácet.
     
    29:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady vyrovnání! Po nedorozumění v olomoucké defenzívě se dostal po Štastného pasu k puku JIŘÍ ONDRÁČEK, který si už na ose hřiště věděl. Nebyl nikým hlídán, tudíž si po rychlém zamíření a natažení zápěstím vybral prostor, kam se Konrád nenatáhl. Asistence. David Štastný.
     
    28:38
    Oba týmy se v těchto minutách nemohou dostat do tempa, neboť jejich hra postrádá primárně přesnost. V posledních sekundách jsme se tak dočkali hned dvou icingu v minimálním sekundovém rozmezí.
     
    27:13
    Holec nabídl Řípovi luxusní pas přímo do směru jeho jízdy, jenomže olomoucký mazák se z mezikruží neprosadil. Jeho pokus proletěl těsně vedle tyčky do zadního mantinelu.
     
    26:35
    Berani už už startovali svůj útok do otevřené olomoucké defenzívy, jenomže Lukáš Galvas stál na pravém místě, když protečoval nahození za hrazení. Sudí to jako zdržování nevyhodnotili.
     
    25:18
    Dujsík se svou tečí nachomýtl k velké možností, jenomže oslavu gólu překazila optická iluze. Puk se otřel o brankovou síť z venkovní strany, Zlín si mohl pořádně oddechnout.
     
    24:43
    Brejková situace se nabídla velmi neočekávaně Sundherovi, jenomže kanadský štírek se mezi střelce nezapsal. Šimboch jeho pokus vyrazil maskou do své vyrážečky. Vhazování tak proběhne před zlínskou brankou.
     
    23:15
    Skladaný poslal Lašovi přesnou přihrávku do mezikruží, avšak olomoucký centr se tváři tvář Šimbochovi neprosadil. Zlínský brankář jeho ránu fantasticky vyrazil.
     
    22:36
    Olomouc se snaží navázat na výkon z předchozí periody, zatím to však taková střelnice rozhodně není. Kohouti se nedokáží dostat do tempa, což vyhovuje jen a jen Zlínu.
     
    21:25
    Řezníček zkusil vypálit ze středního pásma, avšak bral to spíše jako znouzecnost, neboť okamžitě po střelbě šel vystřídat. Konrád jeho pumelici s obtížemi vyrazil mimo tři tyče, rána to byla překvapivá.
     
    20:22
    Zlín se snažil o bleskový vstup do útočné třetina, jenomže nedorozumění Žižky s Bukartsem tomu zabraňuje. Berani si zapisují icing.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina přinesla ze začátku velkou dominanci Olomouce, která Berany do mnoha příležitostí nepouštěla. Logickým vyústěním tohoto obrázku z ledu bylo dvoubrankové vedení Kohoutů, avšak to do konce periody přece jen nevydrželo. Třináct sekund před sirénou se po hrubce domácích dostal Zlín ke kontaktní brance. Zápas tak skýtá ještě velkou zápletku, druhá třetina odstartuje přibližně v 17:48.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ale přece jsme se ještě dočkali branky! Po obrovské minele Olomouce ve středním pásmu se dostal k puku Popelka, který se jednoduchou nahrávkou na volného LUBOMÍRA KOVAŘÍKA nemýlil. Adresát pasu už neměl moc prostoru k zaváhání, Konrád se totiž nestihl přesunout od jedné tyčky ke druhé. Asistence: Michal Popelka, Dalibor Řezníček.
     
    18:48
    Ondráček zkusil pálit od modré, jenomže se unáhlil. Kotouč proletěl příliš vysoko nad horní tyčkou, za bránou si už situaci pohlídali domácí beci.
     
    17:15
    Vlach měl možnost průniku do otevřené defenzívy hostů avšak byl přece jen o trochu pomalejší. Berani tak jeho snahu rázně ukončili uzmutím puku.
     
    16:06
    A další tutovka! Tentokrát se na opačné straně ledu dostal do přečíslení dvou proti jednomu Popelka, jemuž se dokonce podařilo přesně nahrát na Bukartse. Proti pokusu lotyšského forvarda však vytáhl Konrád fantastický zákrok ramenem, čímž puk zaletěl do ochranné sítě.
     
    15:21
    Domácí měli další velkou šanci. Po zaváhání Šimbocha při rozehrrávání se po přiťuknutí Škůrka dostal ke přímé konfrontaci ze zlínským golmanem Vlach, avšak jeho pokus byl instinktivně vykryt.
     
    14:39
    Olomoucký atak moc úspěchu nepřinesl, Skladaný totiž s pukem nedokázal vytvořit jakoukoliv překvapivou akci. Domácí se tak musí v této chvíli soustředit znovu na bránění.
     
    13:36
    Zlín tak dlouho kombinoval v útočné třetině, až si Kohouti počkali na chybu při přihrávce. Berani se tak musí honem rychle vracet na svou obrannou část hřiště.
     
    12:04
    Popelka právě v této chvíli vjíždí na led, první přesilová hra domácích úspěšná nebyla.
     
    11:32
    Řípa nastavil svou čepel do nahrávky Vlacha tak šikovně, že puk proletěl těsně nad horní tyčkou zlínské brány. Hosté měly pořádný kus štěstí.
     
    10:34
    Herman mohl střílet z první do odkryté brány, nakonec ovšem vyčkal, čehož využil Ondráček ke zblokování rány. Olomouci se zatím kombinace moc nedaří.
     
    10:04
    Berani budou muset v těchto okamžicích čelit přesilovce Mory, Michal Popelka (ZLN) je vyloučen za útočný faul, který byl vyhodnocen jako hákování.
     
    09:21
    A Zlín málem vstřelil kontaktní branku! Střelu Popelky Konrád dostal mimo tři tyče jen s největším vypětím sil, navíc měl štěstí, že puk přeskočil čepel Ondráčka.
     
    08:32
    Olomouc je opticky zatím sebevědomějším týmem, jelikož ve většině soubojů jsou zatím Hanáci o chloupek dříve. Důkazem toho budiž jednoduchý střet u maninelu, který ovšem překvapivě vyhrál Burian místo Bukartse.
     
    07:15
    Zlín se sice vydatně pokoušel o zničení domácí hegemonie v ofenzivní práci, avšak tato snaha prozatím vychází na prázdno. Žižkovu střelu Konrád bez viditelný potíží vykryl.
     
    06:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je velmi studená sprcha pro Berany. Po rychlém průniku do hloubky defenzívy Beranů se sice JIŘÍ ONDRUŠEK poprvé trefil do Šimbochových betonů, následná dorážka vlastní odražené rány už ovšem byla úspěšná, neboť olomoucký bek se trefil mezi betony svého protivníka v bráně Asistence: Tomáš Houdek.
     
    05:31
    Sundher sice znovu ukázal něco ze svých rychlostních vlohů, jenže na obranu hostí si netroufl. Po přehrání akce do rohu jeho ofenzivní nájezd rychle skončil.
     
    04:28
    Olomouc se v této chvíli nemůže dostat z vlastního pásma, Zlín totiž začíná výborně forčekovat, což působí domácí defenzívě velikánské potíž. Zatím se však daří Kohoutům zvládat pres bez větších chyb.
     
    03:14
    Houdek se rozhodl pálit z modré, čímž se dostal k velice zajímavé možnosti na vsítění další olomoucké branky. Jeho dělovka však nakonec k úspěchu nevedla, jelikož puk proletěl těsně vedle tyče. Šimboch se za ránou jen ohlédl.
     
    02:09
    Už to vypadalo, že půjdou Berani do čtyř hráčů, jenomže hlavní sudí nakonec verdikt čárových zrevidoval. Na ledové ploše tak pokračuje obou týmů v plném početním stavu.
     
    01:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tady první branku! Nejprve se sice po Hermanově nahrávce střela MARKA LAŠE neujala, za malou chvíli už ovšem centr třetí lajny může slavit. Po čistém průstřelu přes osu hřiště totiž Šimboch lovil puk ze své sítě. Asistence: František Skladaný, Tomáš Dujsík.
     
    00:25
    Jako první se více ukázal fanouškům Zlín, když se Bukarts dostal k propadlému puku za obrannou linií Olomouce. Střelu z úhlu však Konrád bez potíží kryl, následná dorážka Illa šla mimo bránu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Před začátkem utkání je ještě uctěna památka zesnulého předsedy dozorčí rady ČSLH Miroslava Rákosníka minutou ticha.
     
    Na ledě už se rozbruslují sudí, za malou chvíli se dostanou na led i samotní aktéři.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Konrád (Ovčaří) – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Dujsík, Galvas L., Galvas J., Ondrušek – Sundher, Burian, Buc, Knotek, Strapáč, Skladaný, Herman, Laš, Vlach, Řípa, Holec, Eberle

    Aukro Berani Zlín: Šimboch (Štůrala) – Žižka, Řezníček, Matějíček, Běhal, Ferenc, Dluhoš, Gazda, Padrnos – Bukarts Ri., Kovařík, Illo, Štastný, Popelka, Ondráček, Václavek, Tomaník, Sedláček, Fryšara, Kratochvíl, Gago.
     
    Poslední 3 vzájemná utkání
    08.08.2017 Zlín x Olomouc 2:1 (příprava)
    17.03.2017 Olomouc x Zlín 4:2 (play-out ELH)
    12.03.2017 Zlín x Olomouc 0:2 (play-out ELH)
     
    Výsledky přípravných utkání obou týmů

    HC Olomouc
    01.08.2017 Olomouc x Jihlava 2:1
    03.08.2017 Olomouc x Třinec 2:4
    08.08.2017 Zlín x Olomouc 2:1
    10.08.2017 Olomouc x Trenčín 4:3 náj.
    15.08.2017 Hradec Králové x Olomouc 3:1
    22.08.2017 Jihlava x Olomouc 1:2
    24.08.2017 Pardubice x Olomouc 1:2
    29.08.2017 Trenčín x Olomouc 1:5

    Aukro Berani Zlín
    02.08.2017 Slovan Bratislava x Zlín 4:6
    08.08.2017 Zlín x Olomouc 2:1
    10.08.2017 Zlín x Kometa 1:2 náj.
    15.08.2017 Zlín x Znojmo 5:2 (Zubr Cup)
    16.08.2017 Zlín x Slavia 4:0 (Zubr Cup)
    17.08.2017 Přerov x Zlín 4:3 pr. (Zubr Cup)
    22.08.2017 Zlín x Pardubice 3:5
    24.08.2017 Zlín x Jihlava 3:2 náj.
    29.08.2017 Jihlava x Zlín 3:1
     
    Aukro Berani Zlín
    Změna za změnou. Tak by se dal charakterizovat vývoj ve zlínském klubu. Nové logo, nový titulární partner. Martin Hosták se coby novopečený generální manažer musel činit, nad klubem z Baťova města se totiž snášel stín spekulací ohledně finanční stability. Firma PSG se s postavou exjednatele klubu Kamase stáhla, portál Aukro by měl nicméně být plnohodnotnou náhradou. Jediná věc se bývalému spolukomentátorovi České televize nezdařila, větši zapojení zlínských ikon do práce v klubu padla kvůli nezájmu, zapojil se jen Petr Čajánek.

    Výsledkově se Zlínští ukazovali po celou dobu letní přípravy v dobrém světle, hned úvodní skalp Slovanu Bratislava ukázal, že Berani nemusí být v nové sezóně pouze ligovým otloukánkem. Na přípravném turnaji v Přerově navíc dosáhl na první příčku, když za sebou nechal ambiciózní Slavii, Přerov a Znojmo. Naposledy se však hokejisté pod taktovkou kouče Roberta Svobody poroučeli z ledu jako poražení, Jihlavě totiž na jejím ledě darovali první vítězství přípravy.

    Na přestupovém trhu byli Ševci celkem aktivní, hlavně co se lotyšské hokejové školy týče. Rihards Bukarts se vrátil ze zámoří do Evropy a zakotvil ve stejném týmu jako jeho starší bratr Roberts, který si zvládl za tři roky vybudovat v českém prostředí velké renomé. Kolonii pobaltské země ještě doplnil jeho krajan Ralfs Freibergs. Na zkoušce taktéž uspěl slovenský forvard Radoslav Illo, jenž loňskou sezónu hrál v americké ECHL.
     
    HC Olomouc
    Kohouti? Jasný aspirant na baráž. Tohle klišé pojímá za svou předsezónní tezi většina hokejových expertů už čtyři roky v řadě. Olomouc se stále počítá mezi ty podprůměrně, nevýrazné kluby české nejvyšší soutěže. Až na jednu výjimku se vždy těmto předpovědím vzepřeli. Loňskou sezónu se svěřenci kouče Zdeňka Venery málem podruhé v řadě dostali do vyřazovacích bojů, ovšem na jedno místo byly tři mančafty. Plzeň, Zlín a Olomouc. O postupujících rozhodlo až poslední kolo, v němž se nakonec těmi šťastnějšími stali Inidáni. Na Ševce a Hanáky zbylo jen místo v play-out, kde už si navíc celky zajistily dostatečně předem jistotu neúčasti v baráži.

    Právě probíhající letní příprava ovšem pro Kohouty nevěstila nic dobrého, výsledky a kroky klubového vedení nahrávaly spíše pochybovačům a předpovědím o záchraně. Management Olomouce totiž nedokázal kromě velezkušeného beka Lukáše Galvase, který se potkal v kabině se svým synem Jakubem, a navrátilce Dávida Buce přivést žádnou jinou posilu. Útočník Antonín Pechanec totiž na zkoušce neuspěl a putoval do Frýdku-Místku.

    Výsledky a hra Mory navíc nebyla v přípravných zápasech tím pravým ořechovým, kterou by asi fanoušci čekali. Hanákům se nedařilo v koncovce, ani při výhrách si nepřipisovali velký počet branek. Z těchto faktů vyplývá, že se budou muset Olomoučtí znovu opírat hlavně o týmový výkon, neboř přirozený lídr-střelec v kabině chybí. Poslední tři utkání už ovšem tým relativně šlapal, výhry nad Pardubicemi i Jihlavou ovšem byly, jak už bylo zmíněno, jen velmi chudé.

    V úterý se však mnohé změnilo. Na ledě Trenčína, který ještě před třemi týdny sahal na olomouckém ledě po debaklovém vítězství, se Mora vzchopila a poprvé v přípravě vsítila více jak čtyři branky. Do utkání taktéž nastoupila nejnovější posila, obránce Tomáš Dujsík z brněnské komety, který loni hostoval v Karlových Varech. Hlavními tvářemi týmu jsou ale v poslední době jiní hráči, tři z nich se totiž dostali do reprezentace svých rodných zemí. Jakub Herman se ve dvou přátelských zápasech proti Slovensku postavil Dávidu Bucovi a golmanovi Branislavu Konrádovi.
     
    Hezké čtvrteční odpoledne, start extraligy se už blíží čím dál víc, většina mančaftů tak vrcholí s přípravou. Generálka na nový soutěžní ročník čeká taktéž Olomouc, která si za soupeře vybrala Zlín. Utkání startuje v 17:00!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 2. Laš (Skladaný, Dujsík), 7. Ondrušek (Houdek) – 20. Kovařík (Popelka, Řezníček), 30. Ondráček (Štastný), 51. Kovařik


    HC Olomouc: Konrád (Ovčaři) – Škůrek, Vyrůbalík, Houdek, Dujsík, Galvas L., Galvas J., Ondrušek – Sundher, Burian, Buc, Knotek, Strapáč, Skladaný, Herman, Laš, Vlach, Řípa, Holec, Eberle
    Berani Zlín: Šimboch (Štůrala) – Žižka, Řezníček, Matějíček, Běhal, Ferenc, Dluhoš, Gazda, Padrnos – Bukarts Ri., Kovařík, Illo, Štastný, Popelka, Ondráček, Václavek, Tomaník, Sedláček, Fryšara, Kratochvíl, Gago

    Diváci: 1763
    thejrc.org