Prostějov – Pardubice 2:1 (kon.) | Košice – Tychy 4:3 (po pr.) | Olomouc – Zlín 2:3 (kon.)
Slavia – Plzeň 0:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 3:2 (2:1 po s.n.) | Litvínov – Kladno 5:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 3:2 (kon.) | Pelhřimov – Žďár n/S 6:5 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 5:4 (kon.)
Vsetín – Třebíč 3:4 (2:3 po s.n.) | Děčín – Řisuty 4:3 (2:1 po s.n.) | Znojmo – MAC Budapešť 5:3 (kon.)
Nymburk – Kolín 0:5 (kon.) | Kobra – Letňany 8:1 (kon.) | Frýdek-M. "B" – Poruba "B" 8:4 (kon.)
Písek – Motor ČB junioři 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
8:1 (4:0, 2:1, 2:0)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 31.08.2017, 18:00 • ZS HC Kobra Praha • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Třetí třetina byla z větší části v režii Letňan, ačkoliv to tak výsledkově nevypadá. Na rozdíl od Kobry však nebyly vůbec efektivní. Kobra tedy dokázala vstřelit dvojici gólů a po zásluze vyhrát 8:1. (20:07:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Letňany se však nenechají zahanbit a k určitým šancím se dostávají. Nejsou však tak výrazné, aby s nimi měl Václav Mouček těžkou práci.
     
    58:30
    V závěru zápasu Kobra ukazuje, kdo je doma pánem. Zatlačila Letňany do obranného pásma, kde vyčkává na jejich chybu v rozehrávce, kterou by okamžitě mohla ztrestat.
     
    57:22
    Krásný útočný výpad v podání Jakuba Verbíka a Daniela Vlacha. Jejich rychlé vyjetí bylo zakončeno Verbíkovou střelou, tu však gólman Letňan dokázal pohotově vyrazit.
     
    56:58
    Po delší době se musel Václav Mouček protáhnout. Prudkou střelu Jakuba Kučery však sevřel do svého náručí.
     
    56:10
    Letcům se podařilo proniknout do útočného pásma. Už ne však v něm kombinovat, neboť obrana Kobry záhy každého z nich dokázala zblokovat.
     
    54:34
    V posledních dvou minutách je hra zcela v režii Letňanského celku. Kobra vyskládala své obránce na úrovni modré čáry a defakto jen vyráží střely z holí Letců.
     
    52:45
    I přes sedmibrankový rozdíl ve výsledku se Letci nechtějí vzdát tak snadno a nadále ztrpčují Kobře hru dalšími výpady do útočného pásma. Obrana Kobry sice poněkud lehkovážně, přesto účinně svého soupeře blokuje.
     
    51:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    JAN JINDRA jakoby po pěti minutách sezení na trestné pookřál a dokázal využít již druhou střeleckou příležitost. Asistence: Filip Hlinka, Luboš Vacek
     
    50:20
    Kobře se daří se stále držet před soupeřovou brankou a ve velkém ji ostřelovat. To se nelíbí obraně Letňan, která se snaží proti nim vystupovat, ovšem neúspěšně.
     
    49:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Po vyrovnání počtu hráčů opět zahájila Kobra svůj nápor. Toho brzy využil navrátilec z trestné JAN JINDRA, který navyšuje již tak výrazné vedení celku z Braníku. Asistence: Michal Slanina, Tomáš Matějek
     
    48:28
    Domácí v plném počtu.
     
    47:20
    Hráčům Kobry se po delší době podařilo přenést hru na opačnou stranu a dostat se ke střele. Tu však gólman hostí zastavil pod betony a nedovolil vstřelení již sedmého gólu za svá záda.
     
    46:48
    Letci podnikli další útočný let směrem k Václavu Moučkovi, nadále ostřelují soupeřovy obranné linie, ten se ale velmi usilovně brání.
     
    45:57
    Martinu Semrádovi nevyšel pokus o vyhození kotouče mimo vlastní obranné pásmo. Jeho nához byl zblokován o holi před ním stojícího hráče Letňan.
     
    44:35
    Přestože se Kobře na malou chvilku podařilo uvolnit hru a nápor ze strany Letňan, hra se velmi rychle vrátila zpět před Václava Moučka. Letci se však i nadále nemohou dostat k výraznější střele.
     
    43:36
    Letci začali svou dlouhou přesilovku velmi aktivně. Prakticky se dosud nedostali z útočného pásma. Obraně Kobry se však daří držet soupeře na uzdě a nepustit jej do výraznějšího ohrožení vlastní branky.
     
    43:28
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Šteiner – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku). Pětiminutový trest odpyká Jan Jindra.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 3. Antončík (Vlach, Semrád), 6. Vlach (Antončík, Semrád), 7. Hlinka (Verbík), 11. Kellner (Semrád), 27. Semrád (Vlach, Kellner), 33. Čurda (Šteiner), 50. Jindra (Slanina, Matějek), 52. Jindra (Hlinka, Vacek) – 28. Lojka (Prchal)


    HC Kobra Praha: Mouček (Bílek) – Semrád, Vokurka, Šteiner, Hejda, Verbík J., Verbík R., Vacek – Kellner, Hlinka, Čurda, Antončík, Slanina, Jindra, Matějek, Vlach
    HC Letci Letňany: Sušarohuk (Oliva) – Kučeral, Saňa, Novák, Chvála, Kučera Jakub, Gebell, Uhlíř – Švarc, Kotyra, Honák, Havlůj, Kučera Jan, Lojka, Prchal Vác., Prchal Voj., Honetschlager, Kadaně, Valder
    thejrc.org