Ufa – Soči 11:3 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 1:3 (kon.) | Kazaň – Toljatti 5:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
11:3 (4:1, 6:2, 1:0)
HK Soči
Čtvrtek 31.08.2017, 16:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ryan Garbutt – 2 min., nedovolené bránění).
     
    59:25
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Jevgenij Korotkov – 2 min., podražení).
    50:51 Enver LISIN - 11:3
     
    50:51
    Ufa právě vstřelila branku!
    Krásná akce znamená další branku domácího celku. Makarov skvěle našel ENVERA LISINA, který ukázkově zakončoval do odkryté branky. Asistence: Igor Makarov a Denis Kuljaš.
    35:10 Pavel PADAKIN - 10:3
     
    35:10
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí celek vyrobil další obrovskou chybu. Hosté dobře napadali, vybojovali kotouč, a tak se snadno PAVEL PADAKIN dostal do střelecké pozice. Počkal si na pohyb brankáře, podržel kotouč a dobře zakončil. Bez asistence.
     
    34:09
    Soči právě vstřelilo branku!
    Příliš laxně nyní domácí celek hrál ve středním pásmu, čehož dokázali hosté proměnit. Kotouč za záda brankáře poslal VADIM ŠČEGOLKOV. Asistence: Vadim Chomickij a Nikita Ščitov.
    31:37 Jevgenij KOROTKOV - 10:1
     
    31:37
    Ufa právě vstřelila branku!
    Anton Lazarev poslal do brejku svého spoluhráče, tím byl JEVGENIJ KOROTKOV. Domácí hráč si počkal na pohyb brankáře a i s trochou štěstí svůj samostatný únik gólově zakončil. Asistence: Anton Lazarev.
    31:19 Enver LISIN - 9:1
     
    31:19
    Ufa právě vstřelila branku!
    Destrukce obrany Soči pokračuje dál. Nyní se do střelecké pozice dostal ENVER LISIN, který kotouč poslal mezi rukou a tělem brankáře za čáru. Asistence: Igor Makarov.
     
    28:38
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ryan Garbutt – 2 min., nedovolené bránění).
    27:51 Jevgenij BODROV - 8:1
     
    27:51
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté stále nemají dost. Po nádherné kombinaci přidávají branku číslo osm. Lisin a Makarov připravili výbornou akci, kterou po parádní příhrávce zakončuje střelou do odkryté branky JEVGENIJ BODROV. Asistence: Igor Makarov a Enver Lisin.
    26:00 Linus OMARK - 7:1
     
    26:00
    Ufa právě vstřelila branku!
    Své šikovné ruce a dobrý přehled o hře nyní předvedl LINUS OMARK. Přijel kotouč, dostal se do útočného pásma. Překonal obránce a vypálil na vzdálenější tyčku. O tu otřel kotouč, který se odrazil za brankovou čáru. Asistence: Joonas Kemppainen a Teemu Hartikainen.
     
    24:15
    Střídání v týmu HK Soči: ze hřiště odchází Konstantin Barulin, přichází Dmitrij Šikin.
    24:15 Philip LARSEN - 6:1
     
    24:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    PHILIP LARSEN se odhodlal ke krásné samostatné akci, prokličkoval celé hřiště, dostal se do střelecké pozice. Kotouč poslal pod horní tyčku. Krásná individuální akce domácího hráče. Asistence: Ben Scrivens.
    23:48 Alexandr LOGINOV - 5:1
     
    23:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté přidávají pátou branku v tomto zápase v dvojnásobné přesilové hře. Tvrdě od modré vypálil ALEXANDR LOGINOV. Asistence: Zachar Arzamascev.
     
    22:34
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ryan Garbutt – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    22:14
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vadim Ščegolkov – 2 min., sekání).
    19:24 Denis KOKAREV - 4:1
     
    19:24
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí celek přidává další gól. DENIS KOKAREV získal kotouč od spoluhráče, vybruslil si do lepší střelecké pozice a zápěstím vypálil. Jeho rána se vyhnula všem nástrahám a kotouč propadl do sítě. Asistence: Ilja Zubov.
    16:12 Arťom FJODOROV - 3:1
     
    16:12
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa si v závěru přesilové hry vybudovala tlak v útočném pásmu. Po krásné kombinaci se k puku dostal Zubov, který mohl zakončovat, ale ještě vylepšil pozici pro ARŤOMA FJODOROVA, který celkem snadno poslal kotouč do odkryté části branky. Asistence: Ilja Zubov.
     
    14:09
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ivan Zacharčuk – 2 min., podražení).
    08:44 Teemu HARTIKAINEN - 2:1
     
    08:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a jdou do vedení. Ufa tvrdě vypálila od modré čáry, kotouč se dostal před branku a vedle brankáře jej viděl TEEMU HARTIKAINEN, pro kterého nebyl problém zakončit. Asistence: Linus Omark a Philip Larsen.
     
    06:55
    Vyloučení v týmu HK Soči (Vadim Chomickij – 2 min., držení protihráče).
    06:27 Igor MAKAROV - 1:1
     
    06:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté poměrně rychle vyrovnávají. K zakončení se dostal IGOR MAKAROV, který byl tísněn. I tak ale dokázal vypálit a jeho pokus prošel brankáři mezi betony. Asistence: Enver Lisin a Denis Kuljaš.
    03:12 Casey WELLMAN - 0:1
     
    03:12
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hostující celek se prosazuje po rychlé kombinaci. CASEY WELLMAN dostal kotouč do jízdy, dostal se do útočného pásma. Jeho ránu domácí brankář dokázal jen ztlumit, kotouč někudy proklouzl za brankovou čáru. Asistence: Vadim Chomickij a Jevgenij Lapenkov.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 7. I. Makarov (Lisin, Kuljaš), 9. Hartikainen (Omark, Larsen), 17. Fjodorov (Zubov), 20. Kokarev (Zubov), 24. Loginov (Arzamascev), 25. Larsen (Scrivens), 26. Omark (Kemppainen, Hartikainen), 28. J. Bodrov (I. Makarov, Lisin), 32. Lisin (I. Makarov), 32. Korotkov (A. Lazarev), 51. Lisin (I. Makarov, Kuljaš) – 4. Wellman (Chomickij, Lapenkov), 35. Ščegolkov (Chomickij, Ščitov), 36. Padakin


    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Scrivens) – Kuljaš, S. Garejev, Larsen, Arzamascev, Loginov, M. Osipov, Petrišev – I. Makarov, Lisin, J. Bodrov – Hartikainen, Kemppainen, Omark – Fjodorov, Zubov, Kokarev – Korotkov, A. Lazarev, Soloduchin – Skorikov.
    HK Soči: Barulin (25. Šikin) – I. Vorobjov, Alexandrov, Ščitov, Chomickij, Pedan, Mamkin, Miromanov – Garbutt, Önerud, Grebenščikov – Lapenkov, O'Dell, Collins – I. Zacharčuk, Padakin, A. Ivanov – Morozov, Ščegolkov, Cvetkov – Wellman.
    bahis siteleri