Kometa Brno – Kuopio 3:2 (po pr.) | TPS – Bern 3:1 (kon.) | Malmö Redhawks – Stavanger 2:1 (kon.)
Växjö – Davos 5:3 (kon.) | Esbjerg – HV71 2:7 (kon.) | Vienna Capitals – JYP 1:3 (kon.)
Mannheim – Třinec 6:2 (kon.) | EC-KAC – Frölunda 2:4 (kon.) | Zug – Něman Grodno 3:2 (2:1 po s.n.)
Zürich – Gap 4:0 (kon.) | Cardiff – Liberec 3:7 (kon.) | Nottingham – Mountfield HK 4:3 (po pr.)
konec
Adler Mannheim
6:2 (3:0, 1:1, 2:1)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 31.08.2017, 19:30 • SAP Arena, Mannheim • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:48 MACMURCHY - 6:2
     
    55:48
    Mannheim právě vstřelil branku! Tato varianta se Václavu Varaďovi příliš nepovedla. Po skrumáži před bránou Mannheimu se kotouče zmocnil RYAN MACMURCHY, vyjel s ním až k červené čáře a trefil odkrytou třineckou bránu. Asistence: Mathieu Carle.
    46:52 ULLMANN - 5:2
     
    46:52
    Mannheim právě vstřelil branku! Adler využívá svou početní výhodu. Kotouč se z modré čáry dostal na hůl MacMurchyho, který vypálil velmi tvrdě, Hamerlík jeho střelu pouze vyrazil vedle sebe, kde už puk doklepl do brány důrazný CHRISTOPH ULLMANN. Asistence: MacMurchy, Colaiacovo.
    44:05 POLANSKÝ - 4:2
     
    44:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už po konci početní výhody se puku zmocnil ve středním pásmu JIŘÍ POLANSKÝ a nádherným sólem přes celé hřiště dokázal obehrát protihráče a následně v mezikruží nechytatelně vymést šibenici branky Dennise Endrase. Bez asistence.
    36:12 LINHART - 4:1
     
    36:12
    Třinec právě vstřelil branku! Zbyněk Irgl vybojoval kotouč v rohu kluziště a následně ho posunul na modrou čáru k Tomáši Linhartovi, jehož nenápadné nahození stačil ve vzduchu usměrnit do branky VLADIMÍR DRAVECKÝ.
    30:59 CARLE - 4:0
     
    30:59
    Mannheim právě vstřelil branku! S Třincem to dnes vypadá opravdu zle. Celkem nenápadné nahození MATHIEAUA CARLA od modré čáry propadlo Hamerlíkovi k úžasu všech až za záda. Tady nebude mít třinecký brankář nejčistší svědomí. Bez asistence.
    15:15 PLACHTA - 3:0
     
    15:15
    Mannheim právě vstřelil branku! Parádně sehrána přesilová hra domácích.Po vyhraném buly se dostal kotouč na modrou čáru, kde Carle posunul puk MATTHIASI PLACHTOVI do výborně palebné pozice. Plachta vypálil opět velmi tvrdě a rozvlnil síť. Asistence: Luke Adam, Mathieu Carle.
    06:17 PLACHTA - 2:0
     
    06:17
    Mannheim právě vstřelil branku! Hokejisté Adleru předvedli ukázkový přechod do útočného pásma. Marcel Goc posunul kotouč na top scorera domácích MATTHIASE PLACHTU, který na modré čáře napřáhl a dělovkou překonal Hamerlíka. Je možné, že Plachtovu ránu ještě tečoval právě Goc. Uvidíme komu bude branka nakonec později připsána.
    00:22 MACMURCHY - 1:0
     
    00:22
    Mannheim právě vstřelil branku! První branka utkání padla už po 22 vteřinách. Nepozornost v třinecké obraně využil útočník RYAN MacMURCHY, který se zmocnil kotouče na levém křídle a střelou mezi betony překonal Hamerlíka. Asistence: Thomas Larkin, Chad Kolarik.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 1. MacMurchy (Larkin, Kolarik), 7. Plachta (Goc), 16. Plachta (Adam, Carle), 31. Carle, 47. Ullmann (MacMurchy, Colaiacovo), 56. MacMurchy (Carle) – 37. Dravecký (Linhart), 45. Polanský


    Adler Mannheim: Endras (Pickard) – Johnson, Larkin, Akdag, Carle, Colaiacovo, Reul, N. Goc, Hungerecker – MacMurchy, Adam, Kolarik – Wolf, Festerling, Sparre – Plachta, M. Goc, Setoguchi – McGrath, Ullmann, Kink. Trenér: Sean Simpson.
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Krajíček , Adámek, Linhart, Roth, Musil, Doudera, Jank – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (TS) – Adamský, Polanský, Petružálek – Dravecký, M. Kovařčík, Irgl – Svačina, Cienciala, Hrňa – O. Kovařčík. Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Didier, Piechaczek – Kowert, Schelewski

    Diváci: 6 314
    ocianews.com