Frýdek-M. – Poruba 3:8 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
3:8 (3:1, 0:3, 0:4)
HC RT TORAX Poruba
Pátek 01.09.2017, 14:30 • Hala Polárka • Liga staršího dorostu • Přátelské utkání
Partner:
     
    59:35
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté přidali další branku. JAKUB BUKOWSKI vypálil z levého kruhu a propálil puk až do branky. Asistence: bez asistence.
     
    56:34
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté využili bleskově svou přesilovku, když odražený puk doklepl do prázdné brány DANIEL STODŮLKA. Asistence: Filip Kroček.
     
    46:09
    Poruba právě vstřelila branku!
    Nádhernou individuální akcí se prezentoval FILIP KROČEK, který obkroužil branku, dojel do mezikruží a přesnou střelou trefil horní roh domácí branky. Asistence: bez asistence.
     
    42:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    Produktivita hostů z druhé třetiny pokračuje i nadále. Po signalizovaném trestu si nabruslil před bránu a následně vystřelil DANIEL STODŮLKA, který neměl problém dostat puk do brány. Asistence: Jiří Brodek.
     
    31:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelný obrat předvádějí hostující hokejisté! Dorážkou z předbrankového prostoru se prezentoval JAKUB BUKOWSKI, který dostal puk na místo určení. Asistence: Viliam Béreš.
     
    29:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté udeřili podruhé během krátké chvíle! Po přihrávce z levé strany se do puku opřel osamocený TOMÁŠ VOJTÁŠEK, který vyrovnal na 3:3. Asistence: Richard Bořuta.
     
    29:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku, když po obrovském závaru před brankou dotlačil puk do sítě ONDŘEJ NAGY! Asistence: Jiří Brodek.
     
    11:49
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Po přihrávce od Vlčka se do rány opřel MARIÁN JANÍK! Svou střelou prostřelil Mrázka a připisuje si tak druhou branku v zápase. Asistence: Vlček.
     
    10:03
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí ujížděli dopředu v přečíslení 3 na 2! MARIÁN JANÍK si pokryl kotouč, se kterým naložil náramně. Střelou od modré dokonale zaskočil brankáře Mrázka, díky čemuž se Frýdek-Místek dostává do vedení. Asistence: bez asistence.
     
    04:49
    Poruba právě vstřelila branku!
    Brzkým vyrovnání se prezentovali hráči Poruby. Z předbrankového prostoru se prosadil DANIEL STODŮLKA. Asistence: Jiří Brodek.
     
    04:09
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Máme zde úvodní branku dnešního střetnutí. Po pěkné individuální akci PATRIKA SRNÍČKA se domácí mohli začít radovat. Asistence: Kapitanov.

    Martin Sekanina

    Branky a nahrávky: 5. Srníček (Kapitanov), 11. Janík, 12. Janík (Vlček) – 5. Stodůlka (Brodek), 30. Nagy (Brodek), 30. Vojtášek (Bořuta), 32. Bukowski (Béreš), 43. Stodůlka (Brodek), 47. Kroček, 57. Stodůlka (Kroček), 60. Bukowski


    HC Frýdek-Místek: Krajčařík (Olšár) – Piskoř, Srníček, Srníček, Poprocký, Řehák, Popelář, Kolář, Weber – Poprocký, Hýsek, Polášek, Vlček, Kotala, Kanaloš, Janík, Kapitanov, Zoubek, Stebel, Najzar.
    HC RT TORAX Poruba: Mrázek (Kraina) – Timura, Nagy, Husák, Krátký, Becher, Kroček, Šolc – Béreš, Bukowski, Richtár, Stodůlka, Vavřík, Brodek, Bořuta, Häring, Vojtášek, Benka-Rybár, Voznička, Fabianczyk.

    Rozhodčí: Kašinský, Piskoř.

    Diváci: 72
    thejrc.org