Salzburg U18 – Česko 3:4 (po pr.)
po prodl.
EC Red Bull Salzburg U18
3:4 (0:1, 1:0, 2:2 - 0:1)
Česko
Pátek 01.09.2017, 14:30 • Red Bull Akademie, Salcburk • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    61:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! Čtvrtý gól střílí čeští hokejisté v čase, kdy už na něj Salcburk odpovědět nemůže. Po minutě a sedmi sekundách prodloužení ukončuje zápas DOMINIK VACÍK – 3:4! Asistence: Pavel Novák, Michal Gut.
     
    59:17
    Salzburg U18 právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovská škoda, i na třetí pokus se českému týmu vedení rozplynulo. V poslední minutě opět srovnává PHILIPP WIMMER – 3:3. Asistence: Matteo Peskoller.
     
    56:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale tohle je blesková odpověď! Pouhých 12 sekund stačilo našim mladíkům, aby šli potřetí v zápase do vedení. Podruhé v této třetině skóruje PAVEL NOVÁK – 2:3. Asistence: Jan Myšák, Jan Cikhart.
     
    56:05
    Salzburg U18 právě vstřelil branku!
    Bohužel ani tentokrát čeští reprezentanti náskok neudrželi. Necelé čtyři minuty před třetí sirénou vyrovnává JUSTIN SCHUTZ na 2:2. Asistence: Marcel Barinka.
     
    48:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    V pravý čas si svěřenci Karla Berana berou zpátky ztracené vedení! Jako správný kapitán zavelel druhým gólem PAVEL NOVÁK z Českých Budějovic – 1:2. Asistence: Jan Cikhart, Michael Krutil.
     
    25:01
    Salzburg U18 právě vstřelil branku!
    Po pěti minutách druhé části je náskok našeho týmu minulostí. Postaral se o to právě jeden z českých krajánků v týmu Salcburku, obránce FILIP HADAMCZIK – 1:1. Asistence: Justin Schutz, Elis Hede.
     
    17:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce před koncem úvodní dvacetiminutovky otevírají čeští mladíci skóre! O první gól v sezóně se postaral litvínovský JAN MYŠÁK – 0:1. Asistence: Michal Rouha, Tomáš Urban.

    Martin Voltr, Ronald Hansel

    Branky a nahrávky: 26. Hadamczik (Schutz, Hede), 57. Schutz (Barinka), 60. Wimmer (Peskoller) – 18. Myšák (Rouha, Urban), 49. Novák (Cikhart, Krutil), 57. Novák (Myšák, Cikhart), 62. Vacík (Novák, Gut)


    EC Red Bull Salzburg U18: Minch (Kolarz) – Alanov, Zundel, Hadamczik, Pasanen, Obu, Wirt , Peskoller, Wimmer – Schutz, Varejcka, Huber – Rebering, Barinka, Jenzsch – Hede, Lobach – Lindner, Swetart, Vogt.
    Česko: Bednář (Čajan) – Krutil, Naar, Vacík, Baláž, Hampl, Sedláček – Novák (C), Myšák (A), Cikhart – Chlubna, Gut (A), Adámek – D. Handl, Geidl, Puczek – Rouha, T. Handl, Urban – Simon. Trenér: Karel Beran.

    Diváci: 65
    thejrc.org