Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.) | Tisková konference HC Škoda Plzeň (kon.)
Tisková konference HC Sparta Praha (kon.) | Tisková konference HC ZUBR Přerov (kon.)
konec
Tisková konference HC Škoda Plzeň

Pondělí 04.09.2017, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference proto oficiálně končí. Tipsport Extraliga startuje v pátek, kdy HC Škoda Plzeň přivítá od 17:30 na svém ledě Litvínov. (13:23:05)
     
    Teď už budou probíhat pouze individuální rozhovory s účastníky tiskové konference.
     
    Nyní přichází děvčata, která předvádí nové dres, v kterých budou hrát plzeňští indiáni v nové sezoně.
     
    Martin Straka: Jsem rád, že máme v záloze mladé kluky, kteří určitě dostanou během sezony prostor. Chceme je postupně více zapojovat do A – týmu. Samozřejmě neodehrají všechna utkání, ale nějaký prostor dostanou.
     
    Martin Straka: Co se týče podcenění, tak doufám, že to nás nepotká. Například proti Klatovům a Slavii kluci potvrdili, že by nás něco takového trápit nemělo. Podali proti těmto mužstvům soustředěný výkon. Zatím nás akorát trochu trápí koncovka, do šancí se dostáváme, ale zatím jich tolik neproměňujeme. Věřím, že se to zlepší.
     
    Emil Kristek: Samozřejmě chystáme nové věci pro fanoušky, ale teď je těžké říct, jaké to budou. Společně to všichni konzultujeme a rozhodně se mají fanoušci na co těšit. Například někteří kluci budou chodit do škol, nebo bude Ryan Hollweg učit angličtinu. Chceme navnadit hlavně děti. Chceme to dělat pro lidi a aby se nám to všem líbilo.
     
    Martin Straka: Víme, co umíme, jakou máme kvalitu. Jsou tam samozřejmě týmy, které jsou na tom finančně lépe. Důležité ale je, abychom chytli začátek a vyhýbala se nám zranění.
     
    Emil Kristek: Máme podepsáno přes osmdesát reklamních smluv. Udělali jsme okolo dvaceti nových partnerů. Z devadesáti procent máme naplněný na novou sezonu. Rozpočet klubu se pohybuje okolo 98 miliónů korun, ale zároveň je to částka v případě zisku titulu.
     
    Martin Straka: Všichni hráči jsou nyní zdravotně v pořádku. Máme navíc i mladé kluky v Klatovech, které můžeme vyžít. Do začátku sezony jsme proto připravení.
     
    Tomáš Mertl: Věřím, že se nám bude dařit. Měl jsem nějaké zranění, ale nyní doufám, že je vše špatné za mnou, a budu zdravotně v pořádku.
     
    Milan Gulaš: Těšil jsem se do Plzně, věděl jsem, do čeho jdu. Jediná velká změna je asi, co se týče trenérů, jinak je vše prakticky stejné.
     
    Petr Kadlec: Máme to v kabině už dlouhou dobu nějak nastavené, takže se nic nemění, i když teď budu kapitánem já, a ne Ondra Kratěna.
     
    Martin Straka (generální manažer): Ambice máme vždy stejné, dostat se do play off. Myslím si, že tým na to kvalitu má, abychom cíl splnili.
     
    Martin Straka: Posily, co jsme chtěli, jsme získali. Chceme se prezentovat útočným hokejem, aby to diváky bavilo. Chceme určitě vstoupit do nové sezony lépe než loni. A chtěl bych touto cestou také pozvat diváky na první utkání sezony v pátek proti Litvínovu.
     
    Emil Kristek (ředitel klubu): Trochu jsme zeštíhleli management klubu. Některé věci jsme udělali externě. Snažíme se jít modernější cestou.
     
    Právě v tuto chvíli přišli na svá místa všichni zúčastnění za tým HC Škoda Plzeň.
     
    Vítejte na předsezónní tiskové konferenci extraligového klubu HC Škoda Plzeň, kde se dozvíte veškeré novinky před pátečním vstupem do dalšího ročníku Tipsport Extraligy.

    Za HC Škoda Plzeň se zúčastní: Emil Kristek, Martin Straka, Tomáš Vlasák, Milan Gulaš, Tomáš Mertl a Petr Kadlec.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 13:00.

    Dominik Rejthar

    bahis siteleri