Mimořádná tisková konference MFK Vítkovice (kon.) | Tisková konference HC AZ Havířov (kon.)
Tisková konference HC Dukla Jihlava (kon.) | Tisková konference HC Dynamo Pardubice (kon.)
Tisková konference HC Kometa Brno (kon.) | Tisková konference HC Slavia Praha (kon.)
Tisková konference Draků Šumperk (kon.) | Tisková konference Hokej Ústí nad Labem (kon.)
konec
Tisková konference HC AZ Havířov

Středa 06.09.2017, 11:00Tiskové konference
     
    Oficiální část tiskové konference je ukončena. Nyní dojde na individuální rozhovory přítomných zástupců médií s účastníky konference. (11:29:22)
     
    Padla otázka na návštěvnost v minulé sezoně. Jaroslav Mrowiec zmiňuje, že byla nejnižší v posledních letech, i vlivem nedobrých výkonů. Přesto byla pátá nejvyšší ve WSM lize. "Pro letošní sezónu čekáme překonání hranice průměrné návštěvnosti 2000 diváků".
     
    Padá otázka na spolupráci klubu s tvůrci seriálu Lajna a hercem Jiřím Langmajerem.

    Jaroslav Mrowiec, říká, že spolupráce s filmaři jde především přes město. A za klub říká, že je rád za propagaci města a stadionu. Víme, že budou brzy natáčeny další díly, pokud budou filmaři potřebovat, tak jim rádi vyjdeme vstříc.
     
    Končí první část tiskové konference a přecházíme k otázkám přítomných médií.
     
    Nyní je Jaroslavem Mrowecem a Martinem Rážem představeno a pokřtěno nové logo klubu.
     
    Martin Ráž, zástupce společnosti RESIDOMO, je velmi rád, že se stali hlavním partnerem havířovského klubu. Jedním z důležitých motivů byla osobnost Davida Pastrňáka, jako odchovance havířovského hokeje. "Přejeme si, aby se dařilo klubu vychovat další podobné talenty."
     
    Martin Kučera oznamuje nový oficiální název klubu od této sezóny, kterým bude AZ RESIDOMO Havířov.
     
    Primátorka Mgr. Jana Feberová připomíná, že město podporuje hokejový klub tradičně výraznou částkou a přeje klubu hodně štěstí do nové sezóny.
     
    Martin Janeček: V přípravě jsme dosáhli různých výsledků, některé výkony byly kvalitní, některé méně, ale věřím, že nám vše posloužilo ke správnému naladění do ligy.
     
    Martin Janeček: Z hlediska klubu jsme měli velkou podporu při skládání kádru a teď už je jen na nás a hráčích, abychom to převedli v kvalitní výkony.
     
    Martin Janeček: V letošní sezóně by se nemělo stát, že na hráčiích nebude vidět snaha stoprocentně uspět v každém zápase.
     
    Martin Janeček: Vše by mělo vést k tomu, aby mohli být hráči stoprocentně připraveni a mohli se soutředit jen na své výkony. Výběr nových hráčů probíhal nejen podle výkonosti, ale také podle charakterových vlastností.
     
    Martin Janeček: Hráči mají od klubu a spolupracujících odborníků plný servis, nejen co se týče tréninků, ale také zdravotní péče a mentální přípravy.
     
    Hlavní trenér A týmu Martin Janeček říká, že loňskou sezónu si poctivě zanalyzovali. A od začátku přípravy jsme si nastavili pravidla s hráči a přípravu jsme pojali zcela moderně.
     
    Patrik Rimmel zmiňuje spolupráci s extraligovými týmy Olomouce a Vítkovic, ze kterých přicházejí hráči na hostování a střídavé starty.
     
    Patrik Rimmel : Po loňské nepovedené sezóně jsme kádr posílili na všech postech. A chceme letos být v tabulce na pozicích zaručujících play-off.
     
    Patrik Rimmel zmiňuje, že kádr na další sezónu je velmi vyvážený, jsou v něm všechny generace hráčů a stále se daří zapojovat i odchovance.
     
    Patrik Rimmel připomíná změnu termínu sobotních utkání, které budou začínat v 17:30. Důvodem je velká zatíženost ledu mládežnickými kategoriemi.
     
    Patrik Rimmel zmiňuje zvýšený prodej elektronických peněženek, ale mírnější prodej permanentek a věří, že se to ještě zlepší.

    Tomáš Vlček

    bahis siteleri