Kroměříž – Val. Meziříčí 5:1 (kon.)
konec
SK Hanácká Slavia Kroměříž
5:1 (3:0)
TJ Valašské Meziříčí
Pátek 08.09.2017, 17:00Moravskoslezská fotbalová liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Sudí Nováček právě ukončil zápas Kroměříže s Valašským Meziříčím. Hostům jako kdyby se dnes moc nechtělo. Domácí hráči měli větší nasazení a zcela po zásluze berou tři body z tohoto střetnutí. Kroměříž působila daleko uvolněnějším dojmem. Nejlepším hráčem hostujícího mužstva byl asi Byrtus, ale jinak prostě velká bída z pohledu hostujících hráčů. (18:47:38)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Hostujícímu celku dnes vůbec nefunguje útočná fáze a v tom s jakou lehkostí hrají oba celky, je velký rozdíl.
     
    88
    Je to úplně jasné. Tohle utkání se již dohrává, především Kroměříž nehraje už ani moc naplno. Ostatně, to se i dá pochopit.
     
    86
    V Kroměříži se již rozběhla asi poslední pětiminutovka celého zápasu. Sudí Nováček zřejmě nebude mít důvod k tomu, aby prodloužil tento zápas, protože hra celkem plyne bez větších přerušení.
     
    84
    Kofroň (SK HS Kroměříž) se do hry dnes zapojuje především svýma nohama. Ale nikoliv rukama. Hostující mužstvo těch velkých šancí moc nemělo.
     
    84
    Hostující mužstvo působí dnes hodně odevzdaným dojmem. Z hostujících hráčů je aktivní především Byrtus, ale to je na jakýkoliv bodový zisk z trávníku Kroměříže málo.
     
    83
    V posledních minutách jako kdyby utkání ztratilo náboj. Domácí celek kontroluje hru a vypadá to, že Kroměříž zapíše tři body do tabulky MSFL.
     
    80
    Matoušek hrál s míčem u nohou na pravé straně. Domácí celek sice na pár sekund přišel o balon, ale už opět vhazuje z pravé strany Zavadilem.
     
    79
    Jako kdyby se tohle utkání dohrávalo. Domácí fotbalisté po svém pátém gólu ubrali na tempu. O výhře Kroměříže je rozhodnuto.
     
    79
    Byrtus centroval křížem na zadní tyč, ale tam si pro balon vyskočil Kofroň. Domácí celek poté drží míč na vlastní polovině.
     
    78
    Jeden z domácích hráčů zatahal soupeře za dres po ztrátě míče, což neuniklo pozornosti sudího Nováčka. Hostující fotbalisté budou kopat standardní situaci Byrtusem.
     
    78
    Žlutou kartu dostává Cupák (SK HS Kroměříž).
     
    78
    Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Vrána, přichází Žilinský.
     
    78
    Kofroň rozehrál křížem po zemi na levou stranu. Domácí celek poté tvořil hru na vlastní polovině Matouškem.
     
    77
    Domácí kombinace na levé straně nakonec nebyla přesná. A tak soupeř kontroval přes pravou stranu. Tam si jeden z hostů navedl míč na levou stranu, ale vše zakončil pokusem mimo branku Kroměříže.
     
    77
    Krhun si řekl o balon na pravé straně. Poté domácí celek uklidnil hru kombinací na polovině hřiště.
     
    76
    Při rychlém brejku hostujícího celku po pravé straně chtěl jeden z hráčů hostů překvapit Kofroně lobem z poloviny hrací plochy, ale výsledkem byla střela hodně mimo branku domácího celku.

    Vít Muzikář

    Branky: 18. Silný (pen.), 22. Okleštěk, 37. Silný, 49. Blanař, 51. Silný – 70. Výmola

    Karty:   78. Cupák (KRO) – 17. Repáň (VAM), 25. Bělíček (VAM), 26. Jurča (VAM), 41. Byrtus (VAM)


    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Hloch (74. Stratil), Cupák, Blanař, Okleštěk (65. Budín), Silný, T. Matoušek (C), M. Kovář, Krhut, Jeleček, Elšík (59. Zavadil)
    Náhradníci: Trochta – Stratil, Neubert, Budín, Zavadil

    TJ Valašské Meziříčí: Repáň – Behan (55. Výmola) , Vrána (78. Žilinský), Gebert, Byrtus, F. Drozd, Malý (C), Jurča, Kebísek, Bělíček (40. Gregáň), Šulák
    Náhradníci: Michut – Žilinský, Wludyka, Výmola, Gregáň, Václavek

    Rozhodčí: Nováček – Sedláček, Hanáková
    thejrc.org